Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ancsa30

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroska és Farkas Csakmegfaj 2012.07.10 22:23:00
Ablak melletti agy kilatassal. Fel kilenc korul megkaptam a tagitot. Nem akarok majd emlekezni ra. Fajt. Alul is, alig birtam ellazulni, befeszultem az eros fajdalomtol. Lelkileg is. Azt hiszem, most kezd felszakadni minden. Ugy zokogtam, hogy a bugyimat sem tudtam visszavenni, el kellett tamogatni…..
Nem akarunk nagyon ünneprontók lenni, mert ugye a Compact Disco bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, és ennek persze örülni kell, hiszen minket képviselnek, de a nótát magát nem muszáj szeretni. Mi már leírtuk a véleményünket a Sound of Our Hearts című…..
A Take That-ről korábban már olvashattatok a blogon, de úgy gondoltam hogy a cikk némi kiegészítést, divatos szóval élve "újratöltést" igényel. Íme a '90-es évek egyik legsikeresebb bandájának teljes története. Take That 1989 tájékán a világ a New Kids On The Block lábai…..
Nem csoda, hogy a poloskák szeretik a meleg, nedves helyeket, inkább az a furcsa, hogy a helyi szállodások nem akarják megzavarni a populáció természetes gyarapodását: Márciusi wellness hétvégénk történetét szeretném megosztani veletek. Négyen indultunk neki a 180 km-es útnak,…..
Piroska és Farkas Zárszó 2011.07.18 20:36:00
Az éjszakai halovány fények is látni engedték az elhanyagolt, romos homlokzat szépségét, a máladozó domborműveket, mesteri kőerkélyeket, művészien hullámzó tetőíveket. Könyököltem a kórház negyedik emeleti ablakában, bámultam a szemközti ház felső ablakában széltáncot…..
A minap érdekes témát boncolgatott a Viva Tv. Arról témázgattak, hogy a mai tizenévesek vajon kiért rajonganak, és persze közben előkerültek a múlt nagy kedvencei is. Köztük a fiúbandákról is esett szó, amiről eszembe jutottak a régi szép emlékek. Valljuk be őszintén, a…..
Meske blogja Zárás 2009.08.17 11:02:00
A költözés megtörtént, ezennel itt bezárom a virtuális ajtót.Ha valaki kopogtat, szívesen beengedem az új "találkahelyemre", persze pár mondatot szívesen fogadok... :)..
Ancsa30 2009.08.24 08:13:52
Hol a gólya? Jó hírek! 2009.03.06 14:39:00
    Jaj tudom, már nagyon régen nem írtam, mondjuk úgy, koca blogger vagyok. De nem akarok mentegetőzni, az ok csak annyi, hogy nem akartam elkiabálni semmit, amíg nem biztos.    Az eseményeket a petesejtek leszívásánál hagytam abba. Nos, a leszívott 15…..