Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ede a posztírtó

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pizsama von Flanel a magánlevélnek álcázott spam egy újabb mutácáióját küldte el nekünk: kedves mindenki  barátnője, Gabi a pc szervíz mellett édibédi kölyök pulikat próbál ránkerőszakolni. Kéri, hogy küldd tovább a cuki képeket az ismerőseidnek, hogy a szegény,…..
Ede a posztírtó 2008.12.14 18:02:10
"A Lufthansáról alkotott véleményem? Vízfejű multi, cselekvésre képtelen, felelősséget maximálisan elhárító, udvariatlan, tájékozatlan, arctalan, fogáspont nélküli, zsírosan csúszós hájtömeg, az ügyfelet semmibe vevő társaság." Mi gerjeszt egy kisgyermekes apát…..
"Vajon milyen emailcímen nyílik lehetőségünk időpontot foglalni a XVI. kerületi polgármesteri hivatalban? Kiderült a mellékelt képből. hivatali humorérzék rulez." - írta A. Cuki, mondta a Homár, de azonnal bepárásodott a nyeles szemünk, mert eszünkbe jutott, milyen…..
Ede a posztírtó 2008.12.12 13:07:59
Mindig büszkén lengetjük a csápunkat, ha külföldi szájton vagy blogon akadunk Magyarországról származó aranyrögre. Ezúttal Hírbehozó barátunk szólt, hogy mit ír a Strange Maps nevű blog. Hát azt írja, hogy irredenta hangulatú skandináv rejtvény jelent meg a Liget nevű…..
Ede a posztírtó 2008.12.12 08:49:19