Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roenick

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiharcolta a továbbjutást a Philadelphia Flyers, ötödjére 4-2-re verte a Montrealt, ezzel 4-1-re megnyerte a párharcot. A Flyers 1997 után játszhat megint a Stanley-kupáért. A Philadelphia tizenhárom év után ismét a bajnoki címért játszhat. Drámaian indult a meccs, a 19 986…..
roenick 2010.05.25 12:09:12
A Vancouver Canucks amerikai játékosa némi meglepetésre kerül a borítóra. Korábban csupa világsztár, többek között Ovecskin, Nash, Spezza, Thornton, Shanahan reklámjával jelent meg a népszerű játék, és még bőven akadt volna marketingszempontból nagyobb név. Mindenesetre a…..
Sidney Crosby hirtelen halálos góljával nyerte a házigazda Kanada a vancouveri olimpiát. Hajtós, kemény, feszült döntőt játszott a két tengerentúli csapat, a dráma a rendes játékidő utosó percében érte el a tetőfokát, az aranyérem sorsa a ráadás 8. percében dőlt el. Hazai…..
Vége a csoportkörnek a vancouveri olimpia férfitornáján, néhány gyors következtetés máris levonható. Odáig természetesen nem merészkednénk, hogy megjósoljuk, ki nevet a végén, az azonban biztos, hogy a nagycsapatok botladozása miatt összekuszálódtak a szálak alaposan. Kanada…..
A hazai válogatott másodjára csak büntetőkkel tudott nyerni a vancouveri olimpián, harmadjára úgy sem. A szokása szerint látványos és kombinatív jégkorongot játszó USA-csapat úgy nyert, hogy ellenfele egy híján kétszer annyit lőtt kapura. Végig az amerikaiak voltak előnyben,…..
Az első harmad első felét és a harmadik harmad második felét nagyon erős iramban és koncentráltan játszották le az amerikai NHL-esek, és ez elég volt ahhoz, hogy végül is fölényesen verjék a mindvégig kulturáltan küzdő norvégokat. A 6-1-es győzelem reális, még…..
Az olimpiai férfitorna első mérkőzését hozta az esélyesebb csapat, de nem valami óriási fölénnyel. Az amerikaiak egy góllal nyerték az első harmadot, kettővel a másodikat, a harmadikban végső soron már pihenhettek. A statisztika szerint nem volt túl sok kapura lövés a…..
Egy vezér nem elég, huszonkettő kell a csapatba, jelentette ki Ilja Kovalcsuk, a 2009-es vb MVP-je. Ez a mondat is jelzi valamennyire, mennyire fontos a legnagyobbaknak a vancouveri olimpia férfi jégkorongtornája, amely közép-európai idő szerint este kilenckor kezdődik az Egyesült…..
A vancouveri olimpia jégkorongilag a női tornával kezdődött, megkésve ugyan, de elkezdjük ennek a versenynek a tudósítását is. Ebben régi olvasónk, egyszersmind új szerzőnk lesz segítségünkre. A hölgyek mezőnye nyolccsapatos, két négyes csoportban kezdődtek a küzdelmek.…..
A jelenkor egyik legnagyobb orosz hokisának mutatványaiért sokszor lelkesedtünk már,  legutóbbi büntetőjét és ezt a gólpasszát felidézzük hirtelen. Tegnap este megint csinált valamit, nem nagyon bírjuk nevetés nélkül. Hirtelen irányváltását két San Jose-hokis bánta…..
A világ egyik legnagyobb hatású heavy metal együttese, a Metallica 2010. május 14-én Budapesten lép színpadra, a Puskás Ferenc Stadionban, jelentette be a szervező Live Nation Hungary. A Metallica negyedszer látogat hazánkba, utoljára tizenegy évvel ezelőtt jártak itt, akkor még…..