Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pori

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három fideszes és egy szabaddemokrata országgyűlési képviselő több parlamenti megszólalásban és írásbeli kérdésekben is firtatta az MVM offshore cégekhez vándorolt milliárdjainak sorsát, ám rendre semmitmondó válaszokat kapnak a kormányzat illetékeseitől. Update: Oszkó…..
Pori 2009.11.26 15:14:34
@exira: Persze, ez attól függ, ki határozza meg, mi a "rend". Azután meg majd a nagy "rendben" ugyanúgy folytatódik a lenyúlás, mint eddíg, csak mégnagyobb mértékben. Ugye te sem hiszel abban, hogy egyik pártban vannak a gonoszok, a másikban meg a jók? :) A korrupció ellen nem a diktatúra a megoldás, hanem a széles körű demokrácia, a független igazság-szolgáltatás, és a sajtó szabadsága, hogy semmit se lehessen titokban tartani! Nézd meg, hogy ezen 3 dologban hogy áll az ország, és ne csodálkozz!
170 millió forintért vásárolta meg az önkormányzattól, és 3,5 milliárd forintért újíttatja fel a város történelmi műemlékét, az Erzsébet Szállót a Paksi Atomerőmű Zrt., még az előző menedzsment idején kiválasztott alvállalkozókkal. A versenyeztetés nélkül bevont…..
Címlapos üzenetben kér elnézést a nőktől és a magyaroktól a múlt heti Steaua-Újpesten kifeszített magyargyalázó transzparens ("Mennyi ideig tartja egy magyar nő a szart magában?" "9 hónapig.") miatt a román Adevarul napilap, a főcím alatt kézzel írt,…..
  Az Ingatlanmagazin végigpörgette az Ingatlan.com árait és megnézte, hol vannak a legdrágább négyzetméterárak a városban. Úgy tűnik az évszázados favoritok mellé nem nagyon lehet beférni a top 10-be, bár azért van egy-két utca, amelyre nem számítottam volna. Íme tíz utca…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..