Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sericarius

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bernina Bernette 92c (mihez is hasonlítsam? kb mint egy ThinkPad T60 a maga nemében :)És ilyet is tud, nem szép hímzés de lehet vele "írni"..
Ma beszéltem az én drága jó barátnőmmel (az egyikkel :), és rámparancsolt, hogy gyakrabban írjak mert szereti olvasni.Igazándiból nem is tudom, hogy kicsit megsértődjek vagy nagyon örüljek. Miután cirka 10 éve ismerjük egymást őszinte gyermeki lelkesedéssel támadott le…..
Kitartó kutatásom úgy látszik a vártnál hamarabb lett eredményes: Igen itt van az első saját kezűleg és szeműleg felfedezett Hermes kendőm! Vagyis kendőim, de egyelőre csak ezért lelkesedem mert ebben már biztos vagyok, hogy eredeti :)Ez még egy webről vadászott kép de holnap…..
Kis tulipántáskák kendőből, a mintát innen vettem: http://varrjunk-taskat.hu/ . A pántok és a bélés használtruhaboltban vásárolt és szétszabdalt szatén ágyneműhuzatból készültek. A piros a Zsófi szülinapi ajándéka volt a fekete a Dodóé lesz :) ..
Válltáska kendőből, okos hajtogatással saját magával bélelve. A pántok a levágott és összefont szélekből készültek. A boltban..
A kendőzés - gyűjtés , rajongás, eladás kapcsán rengeteget olvastam mostanában a selyem történetéről, előállításáról, és a hozzá kapcsolódó legkülönfélébb dolgokról. Most jöjjön egy kis spirituális vagy minek nevezzem...Senki nem mondhatja rólam, hogy valaha is…..
Ma megérkezett az első Hermès kendőm. Azt hiszem erről elég ennyit írnom :)Azt hiszem ez nem fog bekerülni a selyemkendő boltba  ..
Röviden: nem. Hosszabban: nem feltétlenül, de ajánlatos.Ha úgy esik (mert büdös lett füstös szórakozóhelyen, ételszagú egy étteremben, rákenődött az alapozó vagy rúzs, vagy leetted pörköltlével) akkor a szükség nagy úr alapon lehet mosni.De hogyan? Amire vigyázni kell az…..
Mikor délután lementem kutyát sétáltatni 3 postai értesítőt találtam, 1 sima és 2 ajánlott küldemény. OK, kutyát visszavittem, feldobtam egy extra csokis brownie-t sülni a Zsófi holnapi projektzáró bulijához és vissza postára (nyilván kutya nélkül, hiszen a 2 kiló 85 dekás…..
Jó bő lére eresztett bemutatkozó profilt írtam, itt már semmi újat nem mondok magamrólA képzeletbeli kockás papíromra - lehet jobban tenném ha bevezetnék egy igazit akkor el sem felejteném a dolgaimat - ma a következőket írtam fel:- Legalább egy kicsit kellene franciául tanulnom,…..