Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WiZARD

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy éven belül tervezi elkészíteni az Euro 7-es norma szabályrendszerét az EU, további súlyos szigorítások várhatóak.Bár az aktuálisan érvényben lévő kipufogógáz kezelési szabályrendszer, nem utolsó sorban az elmúlt évek botrányai miatt, kifejezetten hatékony, és alapvetően a helyes irányba terelte…..
A kávékat különböző termékként csomagolva próbálják drágábban adni. Szemes, őrölt, kapszulás, POD, 3in1, 2in1, instant. Melyikkel jövünk ki a legjobban?..
Lázár János bécsi videója erőteljes csúsztatásokkal telibevert hazug propaganda, ami jól felkúrta a bécsben élő és dolgozó barátaimat. Az ő nyomásukra posztot írok róla, mert ha valakik, akkor az évtizede vendéglátásban dolgozó spanjaim azért kicsit jobban belelátnak a bécsi mindennapokba mint a…..
WiZARD 2018.03.10 19:17:08
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: magyarul éppenséggel te se tudsz túl jól...
Ha márkás órát vásárolsz, egy olyan időmérő szerkezetet fogsz birtokolni, mely hosszú évekig, évtizedekig hű társad lehet. Nagyon sok közös vonást lehet felfedezni az óra és a gépkocsi vásárlásában, gyorsan fel is sorolnék néhányat a teljesség igénye nélkül: Értéket tekintve egy új,…..
WiZARD 2016.11.17 10:17:46
@bestpixel: Azért egy quartz GS-val nem kell szégyenkezni szerintem...
Az androidos világ nagyjai közül már  páran letették az asztalra az idei nagy dobásaikat, és a Samsung nagyot durrant "becsszóra, mostantól minden más lesz" csúcstelefonja után most a "kisebbik koreai gyártó" örök pozíciójában ülő LG-n a sor, hogy valami nagyot dobjon - bár a…..
WiZARD 2015.04.14 12:27:17
@effendi79: nézd meg a használt moto x bőr hátlapokat... Bár ott az élekre, sarkokra nem jutott, az lesz itt necces.
Rövid poszt, egyszerű tanulsággal: sose adjunk előleget ilyen típusú szolgáltatásnál. Kedves Homár! Gáspár Géza rovar és rágcsálóirtó "szakember" ismét tevékenykedik. Módszere a szokásos: Egy hölgy körbejár pár társas házat, megrendelőlapokkal felvesz…..
Nos, mint múltkor írta, elromlott a telefonom. Pár önsorsrontó telefonmentes nap után egy hétig egy céges iPhone 6-ot használtam.  Az első napok leírhatatlan kínszenvedéssel teltek. Nem is elsősorban a készülék fizikai adottságai, hanem az azon futó oprendszer miatt. Az iOS 8…..
Forex-Killer Ultra FX - LMAX 2014.05.19 09:36:46
Pár hete beszámoltam arról, hogy VPS-t váltottam, ami csupa-csupa előnyel járt számomra. Ez a korábbi bejegyzésem itt olvasható az Ultra FX VPS-ről. Akkor megígértem, hogy írok az Ultra FX-ről is, mint az egyetlen olyan bróker megoldásról, ami a jövőben számomra komoly célokra…..
Futóblog Unplugged 2013.02.16 12:00:52
Kicsit eltértem a témától a múltkor, de az a poszt is ennek indult, talán most majd sikerül eljutni a végére – de miről kellene, hogy szóljon? Arról, hogy van ez a Sony NWZ-W262 headset a fülemben és kellene valami okosat írni róla, hogy el tudjátok dönteni, hogy kell-e ilyen…..
Michael Schumacher rajongóinak nagyobbik része meg van győződve arról, hogy kedvencükkel kicseszett a Mercedes. A higgadtabbak szerint Schumacher eredményei a fizetéséhez képest nem voltak elég jók a Mercedesnek. Félő azonban, hogy szembe kell nézni azzal a verzióval, miszerint…..
Az XDA-n és már fórumokon keringenek ezek a gyűjtemények a rootolt élet örömeiről. Összegyűjtöttem egy maroknyit - Ti hozzá tudtok még tenni valamit? Tudod, hogy rootolva vagy, ha... ...a csajod gyanakodni kezd rád, mert sosem ér el telefonon, pedig te csak új romokat…..
WiZARD 2012.07.06 15:55:51
@Yarner: hát nagyon remélem...
csak ott a Galaxy 3, ami nyitva van, vagy a OneX usa verziója, amit már kinyitottak, illetve a OneXL. Félek, hogy ha időben nem sikerül feltörni a tegrás OneX-et, akkor gyorsan ott fogják hagyni a fejlesztők, főleg ha jön vmi újabb, szebb, jobb.

(persze ott a htcdev, de szeretem ha van gari)
Ha van a háztartásunkban wifis router és androidos eszköz, akkor rengeteg lehetőség nyílik arra, hogy kényelmesebbé tehessük mindennapjainkat. Ezt a remote(távvezérlő) programoknak köszönhetjük. De mit is takar ez a kifejezés pontosan?    Az egyazon hálózaton lévő…..
Peka - tudják, ő a mi beépített sejtünk a nagy vízen túlról -, ismételten borzolja a németautó-fanatikusok idegeit. Míg a múltkoriban a BMW- és Porsche-kedvelőket vette célba, ezúttal az audisokban forgatja meg a kést. És most teljesen új autókról van szó, nem holmi aukción…..
Nem tudom, mennyire szánta killer feature-nek a Google az arcfelismeréses feloldást az új Android-verzióban, de tény, hogy jobb startot is el lehetett volna képzelni neki. Indításként az ICS hongkongi bemutatóján sikeresen nem ismerte fel Matias Duartét.Most a soyacincau.com csapata…..
WiZARD 2011.11.14 10:38:38
@bioLarzen: ez egyszerűbb, olcsóbb, és biztosabb mint az apple-lel való pereskedés :)
„Autószerelőként én is megtanultam a devizakereskedés rejtelmeit. Önnek miért ne sikerülne?” Valami hasonlót állít az egyik legaktívabb hirdetés az online devizakereskedési szolgáltatók piacán. Ezzel szemben mi a valós szaldó: 3.3 milliárd forint veszteség 2011 januárja és…..
WiZARD 2011.11.08 15:14:01
@Crescendo: tőkeáttétes pozi mögött többnyire bank áll, CFD esetén meg nem valódi részvényvásárlás történik, hanem csak egy "fogadás" (mint a neve is mutatja - Contract For Difference), amit aztán a brókerház vagy lefedez (és akkor csak a költség/jutalék amit megkeres), vagy nem fedezi és futja a kockázatot (ilyenkor ténylegesen a brókercég nyeri el az ügyfél pénzét, vagy fordítva)

automatizált, online rendszerekben nem nagy dolog azonnal zárni 1 vagy több pozíciót, ha elfogy a letét...

senkinek se kötelező tőzsdézni, főleg 0 tudással, 0 hozzáértéssel. és ezt nem az államnak kell szabályoznia, kaszinóba is az megy aki akar.
Igen, október 7-étől, az Amerikai Bell-nél vásárolható meg, a Samsung Galaxy SII 4G fehér változata, amit odakint listaáron 600 dollárért (~133e forint) lehet megvenni egy 3 éves hűségnyilatkozattal pedig 150 dollárért  (~33e forint) lehet…..
A héten a BuBi szakmai fórumán ültem, és a másik blogunkra, az Egy nap a városbanra toltam az anyagot folyamatosan. Hátul gépeltem nagy buzgalommal, a gépből oldalt kiállt a 3G-s modem, vigyáztam, le ne törjem. Így telt az idő.Ha egy érdekes diát vetítettek a vászonra,…..
WiZARD 2011.09.28 11:36:52
www.youtube.com/watch?v=_hnOCUkbix0
ez jutott nekem eszembe :)
A globális mobilkészülék gyártó vállalat bemutatta az új HTC Sensation XE készülékét – ez a telefon a HTC első olyan okostelefonja, mely a Beats Audio technológia segítségével stúdió minőségű audio hangzást biztosít. A HTC Sensation XE különleges multimédia élményt…..
Az ördög nem alszik, szokták mondani és az Apple ahelyett, hogy minőségi termékeket egyből jó és nem hibás termékeket forgalmazna, inkább a szomszéd kertjébe járkál szellenteni. Ennek eredményeképpen a legutolsó akciója keretében bevonatta az IFA-ról a frissen kiállított 7.7…..
Selmeczi Gabriella szerint a magánnyugdíj-pénztárak nem csak eltőzsdézték az emberek pénzét, de egyenesen életveszélyes volt a rendszer. A nyugdíjvédelmi miniszterelnöki biztos szerint, ha a manyupok állampapírba fektettek volna minden pénzt, ma 700 milliárd forinttal több lenne a…..
WiZARD 2011.08.24 11:27:07
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
Magyarországon is beindult a back-to-school akció, idén pedig a korábbi ingyen iPod touch-nál szerintem sokkal vonzóbb ajánlata van a hazai APR-eknek: bármelyik Mac 10 százalék kedvezménnyel vásárolható meg felsőoktatásban dolgozók, illetve tanuló diákok számára. Ha a Mac mellé…..
WiZARD 2011.08.01 12:12:03
@Handras: mennyi eurot vagy hajlandó 270ért venni?
najó, hogy kevesebbet keressek rajta csak neked 269ért is tudok elég nagy mennyiségben :)