Regisztráció Blogot indítok
Adatok
közöd?

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsen még mindig nem készült el a Tokaji borvidék világörökség mivoltát a maga grandiozitásában aláhúzni próbáló diadalív, de addig sem kell szomorkodniuk a sokkoló vizuális élményekre vágyó arra járóknak. Erről a Tokaj Kereskedőház gondoskodik, amelynek Tolcsva…..
Elébb telefonon, majd levélben kereste meg az Alkoholistát a 2006. év bortermelője, aki nemrég hangulatos interjúban állított mindenfélét mindenféle emberekről. Stílus és tartalom nekünk sem nagyon jött be, nyájas olvasóinknak és hozzászólóinknak meg pláne nem. Úgy tűnik,…..
Özv. Burgundi Sándorné kontribúciója a Gere-stílgyakhoz, de annyira szép, hogy önálló posztban is felhívnánk rá a nagyérdemű figyelmét: minden idők legellenszenvesebb magyar borászinterjúja (verzió: interjú minden idők legellenszenvesebb magyar borászával), avagy Garamvári…..
A Zugügyvéd megint meghökkent. Az MTI híre szerint a rendészeti tárca három napon belüli bocsánatkérésre szólítja fel Orbán Viktort. Ha ezt a Fidesz-elnök nem teszi meg, jogi lépéseket tesznek - közölte a minisztérium. Orbán nemrégiben azt állította, hogy a rendőrség…..