Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makkoscsabi

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szuperpuma: Sátán Báránya 2009.01.29 15:54:00
Azt a beteg állattartót, hogy menne az ilyen egy jegesmedve faszát verni! Csak viccelünk! Az ember aki halálfejes maszkot húz a báránya fejére, és levideózza ahogyan a többi hülye bárány fél tőle nálunk Szuperpuma fokozatot ér el.  ..
makkoscsabi 2009.01.31 00:29:16
Subba You are doing it wrong 2009.01.30 11:24:00
 Az alábbi videó különlegessége nem az, hogy hülye gyerekek hülye gyerekeskednek. Ezért még sosem kellett messzire menni. Ám ebben a főszereplő hülye gyerek Ilari Sahamies, egy finn pókermilliomos. Tanulság? Hiába pókerezel jól, ha még mindig annyira hülye vagy, hogy…..
Subba Végre péntek: Rugó 2009.01.30 16:10:00
Mivel péntek van, és még pár órát el kell ütni valahogyan - munkanélküli rézbaszó egység ezt a posztot hagyja ki. Tehát azoknak, akik még mindig bent rohadnak a munkahelyükön küldjük ezt a pár videót. Viduljatok fel pár percre, mert más kárán röhögni garantált…..
Subba MAAACStrix 2009.01.27 09:08:00
Van egy mérsékelten gusztustalan videónk még mára, de gondoltuk kezdjük a napot egy lazább témával. Egy marék kiskutya (SMITH ügynökök!), egy macska (NEO!) és jól megválasztott zene. Nem olyan komplikált lelkeknek - nektek, és nekünk - garantált jókedv. ..
Subba Értelem nélkül: Lelemény 2009.01.21 14:13:00
Kinéz az ember az ablakon és ha van olyan béna, hogy ki is megy az utcára akkor pláne, de amúgy meg csak magától arra gondol, hogy ennél szarabb már csak akkor lenne neki, ha a haverjai földkörüli utazgatásairól kellene olvasgatnia az összes közösségi oldalon. Akkor mi marad…..
Subba 18 plusz: Sípszó után 2009.01.19 10:01:00
 Egy igazi nőnek nem jelenthet gondot a multitaszk parancsolója kényeztetésekor. Igen, már megint a világ alján jártunk, ott is a pince szinten a myvip részlegen...
Subba Ingatlan varázsgömb 2009.01.14 12:27:00
Minden ember életében eljön a pillanat, amikor ingatlanvásárlásra adja a fejét, vagy mondjuk véleményeznie kell egy lakást amit ismerőse vásárol. Kiaknázatlan területre tévedtünk amikor az ingatlanpiacot figyeltük. A stílus, amiben az ingatlanügynökök zöme szól a…..
Vannak videók amelyek felett tamáskodva ülünk, és nem hisszük el, hogy nem 1989-ben készültek. Íme a Tűzmadár együttes. Ki lehetne emelni a sztorit, a színészi alakítást, a szántóföld mellett elvonuló gitárost (nyílván villanygitárral), vagy a falsetto foszlányt a szám…..
Subba Énekesmadár 2009.01.05 08:36:00
Megmutatjuk nektek, hogy hogyan érdemes feldolgozni egy karácsonyi klasszikust. Bár a meghitt hangulatot már valószínűleg mindenki lemosta egy bőséges szilveszteri hányással, hát ezt akkor meg is érdemlitek az első munkanapotokon.  ..
Subba Bim-Bam 2008.12.31 10:17:00
Kicsit késve posztoljuk ezt a karácsonyi kisvideót, de ettől még nem veszt értékéből. Meglovagolva Csonka Pici "Ding-Dong" sémáját, egy felnőtt férfi Bim-Bam...
Íme egy kis esszencia a Magyar Építőipari Munkásból. A humor Pécsről, pontosabban a királyegyházai cementmű építéséről érkezik.Forrás: Bama.hu..
Talán rátok is volt akkora hatással Alexander Marcus munkássága, hogy a karácsonyi túladagolt agyatok még nem felejtette el őt. Mi nagyon rajta maradtunk, és utána jártunk mivel rukkolt még elő, eláruljuk, hogy még levelet is írtunk neki de sajnos nem válaszolt nekünk. Ebből arra…..
Subba Hülye tánc: Elektromanó 2008.12.18 08:26:00
Manó szökésben! Manó szökésben! Vajon ki próbálkozik más karrierrel? A tehetséges elektromanó sejtéseink szerint kiszökött az egyik dobozból, vagy meglépett az ajándékcsomagoló műszakból.  ..
Ne használd ki a részeg embert, mert az élet úgyis visszavág. Videó a világ aljáról, ahol csak ilyen emberek élnek. A videót - ha van ilyen elvetemült tizennyolc éves elmúlt közöttetek - végig érdemes nézni, amikor a jó megbosszúlja a gonoszt. Kedves olvasóink, sose…..
Subba Reggeli ital 2008.12.10 07:01:00
Azokra gondoltunk a videó publikálásakor, akik kényelmesen - gecy módon - a korai munkaórák alatt internetezgetve fogyasztják el reggelijüket. A videón egy szőrös férfi mellből feji tulajdonosa a reggeli italt. Ezeket is letudjuk gyorsan: Photoshop! Első! FAKE! ..
Subba A hét szava: Tündércsepp 2008.12.11 12:41:00
A tündércsepp az első csepp, ami előváladékként jelenik meg a férfi hímvesszőjén. Ma is tanultatok valamit, vagy nem. ..
Ki ne emlékezne a mélabús Csongrádi Kata mélabús Millió rózsaszál című számára? Rengeteg mostani harmincas gyermekkorát tehette tönkre a művésznő amikor beszivárogtatta ezt az idegtépően gyönyörű szerzeményt a háztartásokba. Amennyiben egyedül vagyunk ezzel…..
A címadó béna reppért pár percig igazán királyul éreztük magunkat, másodjára olvasva nagyon szar, de a poszt végére már úgy sem emlékszik senki semmire. Lényegre térve, mit lehet csinálni amikor az élet igazi reggeli videókat dobál elénk? Tartanánk meg magunknak? Csak nem…..