Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nohug

147 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
freehug na 2017.01.20 23:17:03
élek még, hamarosan írok is egy bazihosszút, de most még nem érek rá. mindenki maradjon nyugodtan és kiegyensúlyozottan...
Kiböjtöltük, meg is érdemeljük, amit kapunk. A póverdbáj első látásra kísértetiesen egy sima Való Világra hajaz, amihez azért kellett megvenni a póverdbájt, hogy az Endemol ne pereljen, de majd ha kiderül, hogy a 12(?) beköltöző között lesz olyan, aki titkos feladatot kap a nézőktől, akkor lehet…..
freehug Voltunk nyaralni. 2016.08.01 12:54:13
freehug Azt elfelejtettem írni, 2016.07.18 16:32:04
hogy Siófokon nyaraltunk és Bertinek (francia bulldog) valami vakarózása volt az arcán (allergia, nem gond). Két napig próbáltam a vajákosságot, aztán elvittem állatorvoshoz.A bécsi állatorvosi hivatalhoz vagyok szokva. Az egy dolog.De egyik oldalunkon ült egy fél oldalán gennyes macska, a másik…..
Könnyű vacsora után tevékeny és vidám a szellem. Hallod Viktor, 2008 óta vezetem a blogomat! Még két év és... igyekszem kiszámolni- és 8 éve fogod vezetni!- aha! - mondom bizonytalanul.Nézünk egymásra és gecire nem megy a matek asszem. Fú, de régen írtam. Szóval írok ezt-azt. Fizikailag és…..
freehug Berti 2016.05.10 16:11:02
Buzikáim! Jó lett a kutyának a szövettani eredménye. A létező összes variációból a legjobbat húzta be Berti. Hálás vagyok.Egyrészt, mert a gyerek szét lett volna esve, ha megfikkan a kutya. Másrészt, meg megvettem 1300 Ft-ért a "Berti az autóban" és egy francia bulldogarc sziluettes matricát a…..
A legfőbb jóra törekszünk mindnyájan. Jaj, hát leírom már, mielőtt elfelejtem, hogy az elmúlt két nap a szégyenteljes viselkedésemmel telt. Néha igazán nem tudom, hogy mi a fasz van velem. Tegnap hazajöttem és nagyon-nagyon fájt a fejem. Az összes kis pöcsömet a tavaszba, világít a Nap a szemembe,…..
Mosd le a bűneidet, ne csak az arcodat. Leadtam a szakdolgozatomat tavaly novemberben, január 15-én meg megvédtem, aztán ötös lett. Most meg gondban vagyok, hogy hova tanuljak tovább. Na mindegy.Azóta kiderült, hogy kitüntetéses lett a diplomám. Remélem, kapok olyan piros plecsnit a mellemre, mint…..
Arról, hogy meghalok, önmagában nem kéne írnom, hiszen egyrészt mindenki meghal, másrészt annak sincs hírértéke, hogy a „mindenki”-be én is beletartozom – ezzel kb. óvodás korom óta tisztában vagyok. Keresztény koromban mindennap imádkoztam „a jó halál kegyelméért”; ez komplex fogalom, amelybe…..
Napkelettől napnyugtáig. (Azaz reggeltől estig dicsértessék az Úr neve.) Vettem egy kis használt Honda Jazzt, kb. egy hete*. Maszek kis járgány nagyon. Ez nagyon-nagy álom volt, soha nem gondoltam volna, hogy nekem valaha lesz egy saját autóm. Komolyan örülök. Ennyit az…..
freehug na 2015.09.10 13:17:20
majd írok mán mindjárt, nem kell a sírás. csak most majd még megírom a szakdolgozatom végét, maradjál nyugton addig. ..
Drága Blog-olvasók! Nehéz elkezdeni ezt a bejegyzést, az utolsót.. Anyu imádta ezt a blogot, itt bármikor megoszthatta Veletek azokat a fantasztikusan érdekes történeteket, felfedezéseket, eseményeket, melyek Őt…..
nohug 2015.08.13 10:43:14
A nyomor imára tanít. A testvéremmel több körben van ki a seggem. Nem, először leírom, hogy megkértem icét, hogy ölje meg azt a kurva nagy pókot, ami az erkélyajtó redőnye és az ajtó közé mászott be. Erre ő ilyen geci liberálisan szabadon engedte, pedig adtam a kezébe…..
freehug A fronte atque a tergo 2015.04.20 21:03:21
Elől-hátul. Majd átolvasom később helyesírásilag. (nem) Az úgy volt, hogy a kolléganőm megmutatta, hogy milyen kafa cipőket lehet venni az interneten. Rendeljünk már! Oh, hát nézegettem egy hétig. Mondta, hogy neki 4-5 évig tartottak ki ezek a cipők, érdemes belefektetni 15 000…..
Minden változik, nem pusztul el semmi. Van egy csomó konzerv anyagom, de elég obszcének. A legszebb szó benne a pinazsír, a többi mind csak randább. Voltam ma manikűrösnél. Az mindig üdítő. Teli van NŐ-vel! A nagybetűsekkel. Minden második hónapban más az ultimate, azonnal…..
freehug Köszönöm! 2015.04.02 10:04:48
Róma örök. [Az örök város.] Anyuka hív reggel. Áldja meg az Isten! - Micsinátá? Mérnemvettedfelatelefont? Bajodvanbetegvagy?- Anyuka fürödtem, hajat mostam.- Ilyenko'? Regge? Kiázott bűrre' mész dógozni?- Anyuka, minden reggel fürdök.- A kádban?- Nem, a kibaszott konyhában a…..
(127. zsoltár 1. vers második fele)Ha az Úr nem őrzi a házat, hiába virrasztanak, akik őrzik azt. Az összes seggem kivan. Viktornak is. Majd leírom a többi szopkodást is, de most ez már így ül a vázlatban. Viktor: "próbáltam elutalni az iparűzésit Viktor: vagy elment 3x is, vagy…..
Hajózni szükséges, élni nem.(Pompeius Magnus mondta a hajósoknak, akik a búza lerakodása után nem akartak kievezni a kikötőből. A hivatás sokszor az életet is megköveteli, pl. a pap, az orvos a ragályos beteghez is elmegy.) Ez benne maradt vázlatban: "Na, csak megörökítem, hogy…..
Lelkizős, nyafogós és minden faszságon végtelenségig lovagló unalmas összefoglalót kapunk ma, aminek az az oka, hogy eljött az első nap, amikor egyáltalán nem juttattak alkoholt a vellába a szerkesztők. Első konfliktus a reggelinél indul, ahol vagy három raklapnyi ásványvíz van…..
nohug 2014.11.29 22:57:04
Én még ilyent' nem láttam. Mondjuk, nem is láttam sok mindent, de azért ez az inga dolog odabaszott molykepkéstül.
Ülök és azon gondolkozom - vagy inkább rimánkodok -, hogy ugye, ugye ilyen ordas nagy merítésből castingolták ezeket a szerencsementeseket és ugye a leghülyébbeket? Lécci.
Nézzük a nőket. Mindegy, nevezzük most így őket.
Kezdjük Fannival, akinek "a hajában van az energiája". Sikoltozni tudnék egy hétig, annyira ostoboid szegénykém. Gondolom, azért alszik szemüvegben (?), hogy nehogy elszalasszon akár csak egy kósza faszt is, mert abba gyorsan bele kell ücsörögni. (Valamelyik részben hónaljig felhúzott, terepszínű miniszoknyában csapatta, valami agyonmosott piros felsővel. Nyilván előtte látta magát a tükörben és inkább kitépte a saját szemeit, aztán vakon csak ezeket a dresszeket sikerült magára kapkodnia.) Első látásra utálom, mert igen sok haja van és a segge is jó, szóval minden okom megvan rá.
Reni szegénykém, szólni kellene neki, hogy most nem a bohóc szerep van, szedje le magáról az ahhoz tartozó sminket.
Van a Vikácsu, oohm. Értem én, hogy az arcában van egy fél MÉH-telep, ami gusztustalan itt-ott. Megértem viszont a procedúrát. Legalább addig is berakott valaki valamit neki. További piercingek várhatók.
Kimennék én Csíkrezedába a kis falumbá, a magas Kárpátok legmagasabb bércire okkal vagy okvetetlenül. Megfognám én a csákánynak a kérges, ezeréves, idösapám által faragott nyelit. Aztán Ádinának olyat lebasznék vele logopédia címén, hogy rögtön menne neki a nem várnyogva éneklés. Azonkívül megpocsíkóhatná már valaki, mert már nekem kínos a bizsergása.
Oppá, hogy magyarázkodott Zsu Dávid levele után... tanítani kellene. Ez pontosan az a hanghordozás, a szavak keresgélése, idáig érződő izzadságszag, amikor hazudik valaki. Amúgy meg nem mindegy a piskótaarcúnak? Úgy is járt már a folyósón egy fél hadosztály, egy kis félfasz, ami becsúszott 1,1 cm-ig már nem oszt, nem szoroz.
A Plasztik szerintem kedves a maga módján, kedvelem. Jó, hát műanyag, elhunyta után csak ki kellene támasztani a panoptikumban, azt' jól van. Meg nem önző. Bárkinek ad a nyálából.
Pfejj, jöjjenek a "férfiak".
Van három-négy teljesen jellegtelen faszi, akiket meg se tudok különböztetni egymástól. Valamelyik kitűzte magára a spermaérdemrendet, azt láttam, de fel nem ismerném, hogy melyik. Kicsit nehéz lesz majd, nyomdafestéket tűrő módon, a marketinges kommunikációban egyértelműsíteni, hogy ő melyik is volt a többi jellegtelen között.
Aztán van egy metroszekszikuláris, akinek a piskóta kis arca igen elkeserítő, meg valamelyik ványatag feketehajú nőért picsog, amelyikben tán járt valamilyik másik faszi, az azt megelőző hadosztályon kívül, mint azt említettem fentebb.
(A villában a nők vaginája, mint egy átjáróház.)
Van a Maci, na őt felismerem. Asszem, hogy jó fej lehetne, de kezdi beszippantani az a kurva nagy sötétség, ami az Űrből szabad szemmel látható és a többiekből árad.
Szóval a műsor tökéletes.
nohug 2014.11.29 23:04:10
@Mók_Ica: Nincsen semmiféle tv-előfizetésem, még kárt tenne bennem valamelyik műsor. :) Képes vagyok az interneten megnézni ezeket a videókat. Azt hiszem, hogy szánalmas az életem. :) :)
nohug 2014.11.29 23:09:48
@Mók_Ica: Uhum, köszi. Megtekintem. :)
Üdvözlöm a Hogyvolt olvasóit! Úgy gondoltam, kicsit besegítek a VV7 megemésztésébe, mert lássuk be, isten állatkertjének eme deluxe oldalán lakó egyedei bizony okot adhatnak bármilyen gyomorbetegség kialakulására. Valóban súlyos a helyzet, bár nem annyira, mint ahogy ezt Lila…..
Nu. Van főcímünk, mutatjuk. Én frissítettem volna rajta, ha már a színvilágon sikerült ugye, de ne legyünk telhetetlenek, majd a tizennegyedik évadra összejön. Ami tegnap volt, nem fontossági sorrendben: Komisz mossa a szennyest Basszájba kúrómissziója/Vikcsu betenné…..