Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyarati

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Borsodi Gyömbér Ale 2021.03.21 19:27:51
Illat: tisztességes citromos sör, cukorral Hab: elég dús, hófehér, tartós Szín: világos rezes arany, kicsit homályos   Amikor megláttam, hogy Gyömbér Ale került véglegesen a dobozra, már akkor sejtettem, hogy itt a piackutatáson megint túltengtek a tahó prolik, akik a Ginger Ale-ről azt se…..
Újabb bizonyíték arra, hogy a csilivili animált honlap egyáltalán nem garancia arra, hogy mögötte valódi, megbízható webshop működik. Olvasónk megjárta a Mediumbutorral, mi összeszedtük, hogy a honlapon mi minden lehetett volna baromi gyanús, és megkértük tanácsadóinkat is, hogy a szakvéleményükön…..
magyarati 2019.02.21 13:26:29
@KaTe: Ha erőszakkal követi el a cselekmény (a dologi erőszak is számít) összeghatártól függetlenül bűncselekmény. Ha folytatólagosak követi el, összeghatártól függetlenül bűncselekmény. Ha nem bűncselekmény, hanem "csak" szabálysértés, a rendőrségnek akkor is kell vele foglalkozni (lásd: tilosban parkolás). Ne hagyd magad lerázni! Ha az ügyeletes nem akar veled foglalkozni, írd fel a nevét, rendfofkozatát, és a jelvényszámát. Közöld vele, hogy levélben fogod kérni a kapitányságvezető, osztályvezető..stb. véleményét az ügyben.
Igen, jól olvassátok, végérvényesen megszűnünk. Ez nem valamiféle ócska klikkelés szerzési trükk vagy hirtelen felindulásból elkövetett jajveszékelés. Még csak nem is arról van szó, hogy elköltözünk másik domain cím alá. Itt most végleges bezárásról lesz szó. Eme…..
magyarati 2014.08.18 13:20:02
Tom Six elmondása szerint a trilógiából ebben erősítettek csak igazán rá a fekete humorra. És amíg az első két rész inkább európai volt, addig az utolsó már leginkább amerikai lesz, nagyobb költségvetéssel, jobb zenével és egy XXL-es emberi százlábúval. A sztori egy …..
Amikor nem két út metszi egymást merőlegesen, az mindig tud izgalmakat rejteni magában. Tibi is egy ilyenről írt, itt nekem is volt már, hogy mormoltam magam elé néhány keresetlen szitokszót. Egy elég bajos kereszteződésről írnék. Aki Újpesten lakik az biztos ismeri a helyet. Az…..