Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ovechkovo

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik olasz szakportál részletesen beszámolt a múlt hét végi Kontinentális Kupa-selejtezőkről. A cikkben természetesen román csapatként említik a HSC-t, de jelzik, hogy a város magyar neve Csíkszereda, ráadásul tökéletesen írják a nevét. Ennek örömére gyorsan…..
Hétfőn nyolc mérkőzést rendeztek a KHL-ben. Az Amur hosszabbításban verte a CSZKA-t, az Avangard otthon győzte le a Szeversztalt, Kaspar 2+2-t ért el a SZKA ellen, sikerhez segítette a Bariszt. A Dinamo Minszk Novokuznyeckben nyert, a Szibir elkapta a rigai Dinamót, a Lokomotiv…..
ovechkovo 2010.09.14 17:58:26
@priest_: es ez mindig mutataja a merkozeseket vagy ez felvetel mivel sajnos orosz nulla igy semmit nem ertek belole de a jatek jo
ovechkovo 2010.09.14 18:26:00
@priest_: koszi
A McLaren különönleges rendszerét elsőként a svájciak vették át, de kicsit másképp.Az angolokkal ellentétben ők nem a kocsi elején, hanem a bal oldaldoboz tetején nyitottak egy kis kéményt, amin a beömlő levegő a kocsi testén átvezetve a hátsó szárnyig áramlik. Az orrkúpot…..
ovechkovo 2010.03.26 12:35:34
Ritkán adja fejét ökölpárbajra Alekszandr Ovecskin, ám a Tampa Bay otthonában kétszer is találkozott Steve Downie-val. Elsőre kis pofozkodással letudták, de ahogy visszajöttek a páros büntetésből, egyből összeakadtak újra, hogy végérvényesen eldöntsék a vitát.…..
Minden csapat közzétette előzetes keretét a 40 nap múlva kezdődő 2010-es téli olimpiai játékokra. Cserék még lehetségesek, de csak szigorú szabályok szerint. Tovább után elmondjuk, melyek ezek, csemegézünk a névsorok érdekességei között, ismertetjük az olimpiai…..
Kovács Csaba és Ladányi Balázs továbbra is hiányzik a Sapa Fehérvár AV19-ből. Ma Salzburgba utazott a magyar bajnok. Az idei EBEL-szezonjának leggólerősebb csapatának otthonában lépünk fel. Ha egy pontot sikerül megszereznünk, az már bravúr."Kovács Csaba szeme már rendben…..
ovechkovo 2009.12.11 20:59:14
Kifejezetten jó mérkőzést játszottunk, minden játékosunkkal elégedettek voltunk, mondta Énekes Lajos Fehérvár-edző vasárnap reggel. A magyar bajnok legutóbbi öt mérkőzésén kilenc pontot szerzett, bár Grazban alulmaradt, de onnan is elhozott egy egységet. "Mint mindig,…..
ovechkovo 2009.11.22 17:11:40
@bojl: sajnos van egy 1600 km es hatranyom
ovechkovo 2009.11.22 18:17:12
@bojl: koszi nagyon
Nem várunk, egyből nekikszaladunk, ismertette a tervet Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője, útban Ljubljana felé. A magyar bajnok újabb nagyon fontos mérkőzés előtt áll, a rájátszásba jutásért folytatott harcban közvetlen rivális otthonában lép fel ma este. Ráadásul az…..
Vjacseszlav Bikov orosz szövetségi kapitány közzétette azt a 25 fős keretet, amely április 22-én, a svájci Sierre-ben megmérkőzik a magyar válogatottal. Ez még nem a végleges vb-névsor, mivel fenntartanak egy-két helyet az esélyes NHL-eseknek, különös tekintettel a Washington…..
ovechkovo 2009.04.21 16:25:57
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Jevgenyij Malkin március 17-én elsőként elérte, majd rögtön át is lépte a 100 pontos álomhatárt. Tegnap egy másik orosz titán neve mellé került bűvös szám: Alex Ovecskin 70. meccsén 467. (!!) lövéséből 50. gólját szerezte. Aztán sajátos módon ünnepelt. A…..
Hét közben megkezdődtek a serdülő- és a kölyökbajnokság döntői. Mindkét csata két nyert meccsig tart, és mindkét párban az előzetesen esélyesebbnek tartott csapat nyert. A 16 éven aluliaknál a Bp. Stars 5-1-re verte a MAC gárdáját. A nyilakozatokból kiderül, korántsem…..
Elnézve Alex Ovecskin Buffalo ellen szerzett gólját, vagy azt, amelyet az évezred találatának mondanak, felmerülhet, az orosz titánnak mindegy, hogy áll, fekszik, csúszik, mászik, ugyanolyan természetességgel juttatja a korongot a kapuba. A Montreal ellen ismét villant, tönkreverte a…..
ovechkovo 2009.02.20 16:28:57
Mai videónk nem tengerentúli, de olyan ember a főszereplője, akit szurkolók ezrei várnak vissza az NHL-be. Peter Forsbergről van szó, akinek sérülésekkel tarkított pályafutása (13 szezonja alatt 706 meccset játszott) a svéd MoDo csapatánál folytatódik. Hosszas tanakodás után -…..
EBEL-társországaink nemcsak az Alba Volán miatt érdekesek ebben a szezonban, hanem az A csoportos világbajnokság okán is. Könnyen lehet, hogy a kiesés elkérüléséért lejátszandó mérkőzéseken találkozunk Ausztria válogatottjával, Szlovénia pedig éppen a mi helyünkre…..
Az első meccsen döntetlenje után elmaradt a várt nagy csata, a svájci bajnok kiütötte orosz ellenfelét. A ZSC Lions tegnap gólt sem kapott a Metallurg Magnyitogorszktól. Svájci győztese lett az első ízben kiírt Bajnokok Ligája-sorozatnak. A Magnyitogorszkban kiharcolt döntetlen…..
ovechkovo 2009.01.30 14:26:58
A magyarországi hokirajongók lemaradnak a Mol Liga-döntő első két mérkőzéséről. A HC és az SC Csíkszereda január 31-én és február 1-jén kezd, de ezeket a csatákat csak a romániai Sportklub Tv közvetíti. Hesz Máté magyarországi főszerkesztő azt mondta, nem fértek bele a…..
 Manapság a sport kapcsán se szeri, se száma azoknak a történeteknek, hogyan üzletiesedik el a játék, hogyan húzza át egy befektető évtizedek hagyományait, hogyan üldözi el egy klubvezető csapata szurkolóit, hogyan szegi meg egy játékos a szurkolóknak tett ígéretét, és…..
Ezt Énekes Lajos Alba Volán-edző mondta a keddi EBEL-mérkőzés előtt, utalva arra, hogy eddig kétszer győzelemmel távozott a mai vendég Székesfehérvárról. Sajnos a betegségek ismét átírták a játékoskeretet, két fontos pillér dőlt ki.Szuper Levente és Jason Guerriero…..
ovechkovo 2009.01.27 20:41:26
ovechkovo 2009.01.27 21:11:21
ovechkovo 2009.01.27 21:24:46
A jégkorong-játékvezetők hivatalos honlapja ad tájékoztatást arról, hogy Kovács Béla, a korábbi elnök távozása után hónapokig üres posztot betöltötték. Árkovics kinevezése öt évre szól. Az MJSZ honlapja interjút közölt az új főnökkel. Ebből Kiderül, hogy Árkovics…..
A játékosok felépültek, az edzők megbetegedtek az Alba Volánnál. Énekes Lajos az orvosok tanácsára nem is lesz ott a kispadon az Innsbruck elleni mai fehérvári mérkőzésen. A csapat viszont megint négysornyi játékossal állhat fel."Jó néhány visszatérőnk lesz,…..
ovechkovo 2009.01.23 18:46:31
Levette műsoráról a Mol Liga csíkszeredai elődöntőinek közvetítését a Sportklub Tv. Tíznapos tárgyalássorozat végén csütörtökön döntött így az alapszakasz romániai mérkőzései közül több mint félszázat sugárzó adó. Az okok tovább után következnek.Hesz Máté, a…..
Válogatott hátvédünk a HC Csíkszeredától a magyar fővárosba igazolt, a szezon végéig. Sille a Mol Ligában nem szerepelhet, mivel az átigazolási határidő lejárt, így csak az OB I.-ben számíthatnak játékára. Az olimpiai selejtezőre és az A csoportos világbajnokságra…..
Úgy gondoljuk, alaposan beszámoltunk a Mol Liga-alapszakasz végjátékáról, arról, hogyan érezhette magát nyeregben a rájátszásért folytatott küzdelemben hol az egyik, hol a másik csapat. Most már előre tekintenénk, hiszen az OB I. középszakasza el is kezdődött, a közös…..
Két mérkőzést játszanak a Mol Ligában kedden. A Miskolc–SC Csíkszeredának nincs tétje. Annál inkább van a Dab.Docler–NZ-Stars találkozónak. Eldőlhet a negyedik hely sorsa.A helyzet a következő: az NZ-Stars 34 mérkőzésen 63, a Dab.Docler 35 meccsen 62 pontot szerzett.…..