Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nega

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoltán Samsung okostévéjén szeretné az RTL Most, illetve MTV Videotár videóit nézni, de sehogyansem sikerül. Az RTL Most microsoftos Silverlight lejártszója fizikailag nem tud feltelepülni a tévére, de az MTV-nek elvileg van külön appja, úgyhogy annak mennie kellene: Tisztelt…..
nega 2013.05.08 09:46:45
Félrefordítások Tán a platán 2010.04.29 15:57:00
Vicces dolgok történnek néha. Ma hajnalban (mármint vasárnapról hétfőre virradóra) például az AXN-en futó NCIS epizódra aludtam el, és valahol amolyan félig tudatos állapotban egyszercsak megütötte a fülemet, hogy Platanus occidentalis meg szikamorfa, és még gondoltam is, hogy…..
Balázst kéz a kézben szórakoztatta az OTP és a Voda: az ATM vagy a kártya hibája miatt háromszor vonták le a számlájáról az összeget, a Vodafone viszont leszúrta, hogy miért volt ilyen hülye és különben is, pénz vissza nem adnak, ez náluk elv. Pedig de, csak kérni kell.…..
Amikor beposztolunk valami nyugati jó példát, általában hamar jön a kontrázás. A Gáláns ajánlat a maynoothi Tescóban című bejegyzés ragadtatta írásra Pannit, aki játékot vett Bécsben karácsonyra. A dobozból hiányzott az egyik legfontosabb kiegészítő, ezért hősünk…..
nega 2010.03.15 13:00:44
Mihály a Posta gyakorlott ügyfele, így tisztában van az árakkal és az eljárásokkal, ezért meglepődött, mikor rásózták a "postai lezáró szolgálat" nevű szolgáltatást. Nem elég, hogy nem kérte volna, ha tudja hogy mennyibe kerül, de ráadásul semmi értelme sincs az…..
Volt ez a cikk Indexen, ami szerint a vásárlóknak nem érdemes önállóan perelni az őket megkárosító cégeket, a GVH viszont hivatalból csinálhat ilyet, "indíthat eljárást egy cég ellen, ha már határozatot hozott a jogsértésről, és megfelelően sok embert érint az…..
Barnabás egy új notebookért fizetett, de használtat kapott. És ezek után még neki kellett hosszasan szívóznia az Electro Worldben, hogy cseréljék le egy olyanra amit még nem használtak a kollégák. A sztori tavaly december 19-én kezdődött. Hosszas megfontolások, keresgélés,…..
A Bershka laza spanyol ruhamárka. Annyira laza, hogy ha a még náluk is lazább Pumaföldre érkeznek, végképp elengedik magukat. Az Arénában pédául addig mentek a karácsony utáni emberközeli hangulatban, hogy egy csomó ruhát nem is merev, svájciakhoz-japánokhoz illő fogasokra…..
nega 2010.01.08 14:57:20
@akikaztmondjákni: Ezzel nem TELJESEN értek egyet... Szerintem a VÁSÁRLÓK dobálták le a ruhákat. Mégpedig a talajra.
nega 2010.01.08 15:46:28
@hagyma: a földre rakod te is a ruhát? Vásárló-e vagy? e?
Félrefordítások Mi miatt? 2009.01.21 13:00:00
Éva nyomtatni akart, de megtetszett neki a "Miatt" gomb, amit gyorsan be is küldött:Nekem viszont nem ugrik be, hogy itt mi lehetett angolul...
Elnézést, hogy saját poszttal tolakszom be a hosszú várólista elé, de ez most aktuális, még egy órája sincs, hogy megjelent az Indexen: http://index.hu/politika/bulvar/bgly1708/ "A brit Királyi Állatvédő Liga tisztje órákig figyelt egy műbaglyot az essexi Rayleigh-ben."…..