Regisztráció Blogot indítok
Adatok
napraforgó70

0 bejegyzést írt és 283 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsanér elemzi a tegnap este és a homályos jövő kapcsolatának összefüggéseit, lehet hogy ebből lesz valami, de még az is lehet, hogy nem, lehet hogy van más Bencén kívül, de nem tudja biztosan, egyébként nyilván fontos, hogy valaki jó ember-e, vagy egy gerinctelen patkány féreg, aki az első adandó…..
Csapjunk bele a maiba, izgalmas lesz, mert valaki távozik! Zsanért láthatjuk, aki nehezen éli meg, hogy a Vezérkan IzomTibi már más kikötőbe hajózott. Zsani lassan de biztosan rájön arra, hogy pont úgy mint kint, itt bent is B vagy méginkább C -terv. A legszomorúbb, hogy fogalma sincs arról, hogy…..
napraforgó70 2019.09.29 11:18:37
Még mindig a hétfő esténél tartunk, Lacika Chaplint megszégyenítve kínlódik a gatyájával, Nyertes Zsuzsa sajnos magányosan fekszik le aludni, Alexa pedig csinál valamit a takaró alatt, ami Adriánnak elhomályosítja a tekintetét. Nyertes még a rehabilitációs tornát is lenyomja a…..
Az énekesek: Király Linda, Kozma Orsi, Muri Enikő, Nagy Adri, Polyák Lilla és Radics Gigi, valamint Homonnay Zsolt, Kefir, Kocsis Tibor, Mészáros Árpád Zsolt, Vásáry André és Veréb Tamás. A zsűri: Liptai Claudia, Bereczki Zoltán, Hajós András és Majka. A műsorvezető: Tilla. Premier: szeptember…..
napraforgó70 2016.08.17 11:28:11
Veréb Tamást most már nem csak Miskolcon fogják ismerni.

@bovorac: Hajós a zsűriben működik jól, nagyon is jól. A saját műsor meg sajna többszöri próbálkozás után sem volt sikeres.
Meereen Tyrion nem egy beszari csávó, illetve, de, alapjáraton az, csak néha hodori méretű tököket növeszt, például Királyvár védelmekor, de ez most nem releváns, hagyjuk. Miközben az öböl rabszolgatartó kiskirályai Meereent lövik a tengerről, és a városra méretes, égő golyóbisok záporoznak, (néha…..
napraforgó70 2016.06.22 12:21:26
@akere: én azt vártam, hogy miután minden katonát Havasékra küldött bátor Ramsay, valahonnan a háta mögül előkerül Sansa, és kegyetlenül kicsinálja... de aztán szemből jött Kisujj mellett.
A végén Sansa mosolya - kárpótolt, hogy nem saját kezűleg bosszulta meg kedves férje tetteit.
A csavarlazító nem egy jó dolog. Illetve de, csavart lazítani, arra tuti jó, ara találták ki, gondolom, a neve is onnan van, de szipuzni vele nem jó. Szipuzni eleve nem jó, szétkúrja az agyadat, meg úgy amúgy mindent a szervezetedben, szóval isten ments, hogy még egyszer, de igen, volt olyan, hogy…..
napraforgó70 2016.05.02 09:20:30
@penna: a szája miatt engem is Miklósa Erikára emlékeztetett... de itt véget is ért a hasonlóság :)
Amikor a rém idegesítő pali elkezdte rágni a poharat, már tudtam, hogy helyben vagyunk, a Csillag születik oppardon Got Talent rálépett arra az útra, amit neki szántak a reality formátumgyárakban, és pontosan úgy működik, mint a bikicsunájozásra épített énekes tehetségkutatók.…..
napraforgó70 2015.10.11 11:25:39
@ghost recon: Az ugrócsoport elmondta, hogy ők csak a figyelmet szeretnék felhívni erre (a máshol népszerű) olimpiai sportágra.
Mivel ugye három csaj maradt a két pasira, logikus, hogy ebben a részben egy nő hullik, Lóra, Pornósbula vagy Botox. És akkor majd kialakul a döntő mezőnye, meglesz az a két pár, amibő az egyik majd mehet Az Örök Hűség Aranyozott Papírgömbjét hajigálni/tartani izzadt marokban.…..
Áll ez a derék Gólem a hotel előtt, és sajnálom, de ha egyszer olyan, mint egy telefosott búvárruha, akkor olyan, basszameg, feszülős kék ing ide, zöld gatya oda, és ezen nem segít a kényszeresen megkettőzött t-betűs felkonf, és az idegesen rángatott kis kártya sem, és…..
napraforgó70 2015.05.23 12:12:12
@mgrc: +1 :)
Góle egy olyan fehér pólóban fogad minket, aminek a bal oldalán van egy normál méretű zseb, felette meg egy másik, nagyobb, de akkora, hogy belefér egy 13-as Macbook Air. Bárcsak tudnék fotósoppolni, na mindegy. Ma kiesik valaki, vagy Bence, vagy Orsi. Tematikázás van. Már…..
napraforgó70 2015.05.22 21:59:27
@Ditti82: Tőle tanulták a többiek a gerinctelenséget, nem tudom, mit csodálkozik :) ő a fő gusztustalan a műnőjével együtt
Ez lesz az az adás, amiben a faszik és a bulák is egymásról mondanak véleményt, ígéri Gólem, és ingben van, meg farmerben, elfogyott a sort-póló kombó? Aszongya, hogy veszélbe kerülés lesz két játékosnak, a bejátszóban meg Pornósbulát halljuk, ahogy felolvas, és…..
Baszki, hol van Gólem? Ki fogja darabos mozdulatokkal a pofámba nyomni az édenhoteles kis kártyát, aranyló, ízléses, kacskaringós fontbúl előállított felirattal megspékelve? Hát most honnan tudjam meg, hogy divat-e még a tüdőszínű, mellizomig kivágott szűk póló, a bermuda és…..
napraforgó70 2015.05.18 23:17:12
@pogona vitticeps: Soha nem bántanék meg ezzel egy szakállasagámának :) Laura mondta Gyulának
napraforgó70 2015.05.18 23:18:28
@napraforgó70: pardon... szakállasagámát
Itt van ez a kopasz testépítőből lett klubelnökből lett tévéműsorvezető a ligetben és mára védjegynek mondható, darabos mozdulataival aszongya, Bence és Geri tervet eszkábál, és kommandózik. Ha van isten, AK-47-essel. Orsi jó alkoholistához illően egy nagy pohár fehér…..
Ez a képregény-dolog nagyon bejött, látom, szóval itt van még egy. Kellemes karácsonyt és húsvétot mindenkinek, boldog magömlést és sorozatos orgazmust.  ..
napraforgó70 2015.05.13 22:02:25
Újabb hét, régi Gólem, szürke póló, short, pálmafa, rettentő tornacipő, új csaj jön, a neve Orsi, két pár megy vele randizni, és feladata lesz. A nap nyertese Közellenség, akit nem herélnek ki, pedig igény lenne rá. Na, csapjunk a lecsóba. Az ébresztés képsorai mindig…..
napraforgó70 2015.05.05 08:48:36
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: jó lenne, de neki fogja adni a védettség kártyát, hogy Tináék ne lehessenek egy pár, mert neki pár kell, és Közellenség hajlik rá. Ha Tinának adná a védettséget, akkor ő repülhetne... hacsak nem sikerül Tinát meggyőzni, hogy most álljon vissza Bencéhez, de erre nem sok esélyt látok. Ahogy arra sem, hogy Tina a védettséggel beáll Pjotr mögé.
napraforgó70 2015.05.05 09:26:58
@Zabkása: ÉÉ-ben a keresztanyja mondta, hogy gubanc volt itthon a csaj körül, amit nem akart részletezni, de látszott rajta, hogy felcseszte az agyát és szégyent hozott a nevelésére, és keresztZera küldte ki Kanárira Orsit. Ide a játékba is úgy engedte, hogy ne hozzon szégyent a családra, ezért tök természetes - szerinte - hogy első nap még bikiniben zuhanyzott. Az nem gond, hogy már magára húzta közellenséget.
napraforgó70 2015.05.05 10:11:10
@AkkorlegyenPtr: Az egyiket Botoxnak kell adnia, másikat Tinának.
Ez a patak hete, most egy másik, kurvajó helyen áll Gólem kék farmerben, fehér pólóban, de ezekkel a lehetetlen színű Nike-topánokkal mindent tönkre lehet baszni, mág egy ilyen, alapvetően nem gáz összeállítást is. bár nekem ezek a mélyen dekoltált férfipólók annyira nem…..
napraforgó70 2015.05.01 13:17:20
Mint látható, nem hagytam abba a hogyvoltozást, és nem is fogom. Gólemet felengedték egy függőhídra, gondolom azért, mert fából és háncsból font kötélből van, nagyon sokat nem ronthat rajta, de ha mégis, nincs olyan magasan, hogy kárt tehessen magában. Kettesszámúpatrik…..
napraforgó70 2015.04.30 22:39:34
@Rayen: valami modell fiúka, pár hónapja járnak
napraforgó70 2015.04.30 22:44:38
@Mók_Ica: "Állítólag humorista... Kuhár Bencének hívják" mondta Gólem
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
napraforgó70 2015.04.29 22:25:15
napraforgó70 2015.04.29 22:28:33
@Gia: Gábor
@Bujumburi: Még egyik sem, csak újpatrik Botox párja lett, Gyula meg mehet a szinglibe
Ha hihetünk a matrózos szettben hogyvoltozó Berkinek, akkor a mai részben több ármány, intrika, szerelem, sírás és szárazbaszás lesz, mint a Homok titkaiban és a Szomszédokban összesen, úgyhogy csapjunk is bele. Már tuti senkinek sincs tiszta vérképe, de még mindig nem…..
  Gólem előkerült, hogy fazont szabjon a műsornak, amiben volt már keménypornó, teraszra hugyozás és sok-sok buli, de tematikázás nem annyira, pedig ugye ez alapvetően egy taktikai reality lenne, vagy miafasz. H.Mel kiesése az egész hotelt felszabadítja, mondja Gólem, hát hogy a…..
Két óra is eltelt, Carlitónak pedig egyre kellemetlenebbül feszült a hólyagja. Vagy hazamegy és megkockáztatja, hogy a kék óra másé legyen (esetleg a Bé jöjjön vissza érte azokkal a jellegzetes, imbolygó lépteivel) vagy most cselekszik. Az apja mindig azt mondta, hogy sok…..
Amikor Carlito meglátta a kék órát a tengerpart fekete homokjában, tudta, hogy haza fogja vinni. Nagy, drága óra volt, vagyis annak tűnt, Carlito kilenc éves korára már elég gazdag turistát látott ahhoz, hogy tudja: minél nagyobb, annál drágább. Ez meg egy bazinagy óra volt,…..
napraforgó70 2015.03.31 22:43:47
@gólyamajom: és a hangja... ezzel ki lehet kergetni a világból... affektál, nyávog, nem tudom, hogy lehet ezt egész nap hallgatni
Hihetetlen, de igaz, Gólem négy napos kóválygás után sem talált ki a ligetből, viszont mindenki nyugodjon le a picsába, a napi egy szett az megvan keményen, most éppen egy eléggé elszabott csíkos ing van rajta egy darab órával, és azt csikorogja ritmustalan hangon, hogy Béjvacsra…..
Arról írtunk ma az Indexen, hogy via.hu néven indulhat a kormány közmédián kívüli terjeszkedése, a cikkbe pedig beletettük keretesként azt az értesülésünket is, hogy a teljesen megújuló köztévénél tucatjával vették fel a gyakornokokat, akik konkrétan a folyosón dolgoznak,…..
napraforgó70 2015.02.11 18:37:26
@Laetus: Az én pénzemen ők ne szellemeskedjenek. Egyébként nem szellemes a levél, hanem pökhendi.
Még jó, hogy az utolsó "szellemes" mondat nem úgy szólt, hogy:
Amennyiben Önnek nem áll módjában válaszolni vagy nincs információja a feltett kérdésekkel kapcsolatban, akkor keressen másik állást, mert önt kihagyták a buliból.