Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skooter Lord

0 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes módon a Ringriker kihívás váltotta ki a legnagyobb visszhangot, de megértem, én is veletek izgulok, hogy tényleg végig lehet-e vinni egyáltalán... Múltkor előkerestem az én kiegészítőmet, hogy meddig jutottam el. Ez volt az a rész, ahol én feladtam.  Az első…..
Ebben az esztendőben is Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek! Fenntartom idén is a hagyományt, hogy karácsonyos Flash játékot rakok ki. Most az Elfquilibrium névre hallgató ügyességi játék van soron, ahol a részeg télapónak kell segíteni egyensúlyozni. Az én…..
Skooter Lord 2009.12.27 16:06:43
Úgy néz ki mások is felfigyeltek a játék érdekes ellenségeire Küldte: Vreid..
Skooter Lord 2009.09.01 10:32:21
@Borsesz: Ok, én csak az 1. vel játszottam, a 2. pályáig nekem tetszett, a 2-3-4-et nem idósnerem a 2-t is annyira, amennyire a 2. nyereményjátékban egy csáévó kifejtette.
Bocsa agépi hibákért...
Ilyen sem volt még és ez volt freddyné utolsó szereplése. A jövőben Otherworld-ösökkel remélem azért még sikerül rögzíteni egy menetet. A hangminőség sajnos olyan amilyen. Ez volt a Beach Soccer bejegyzésdömping utolsó fejezete ..
A kommentek között, illetve e-mailen is többen jelezték, hogy a magyar csapatban játszik egy "Dragon György" nevű játékos, aki nevezetesen a Gamestar magazin egyik munkatársa.  Gondoltam, megosztom vele ezt az információt, illetve hogy lőttem "vele" jó pár…..
Ezeket csak így kép formájában, ha szükséges feliratozva. A képre kattintva nagyítható.   INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/rosszpcjatekok/tag/b_socc/feed", "width":"550", "height":"490", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#000000",…..
Skooter Lord 2009.08.29 21:55:47
Antigravitációs cipő! Lehet, hogy Bandinak mégis jó az a találmányaXD!
@Nyolan: Mondd meg, hogy amerikában mennyi egy gramm arany ára és én megmondom a többit!
Azta mindenit. 27.-én abszolút blogrekord született. Igaz, kellett hozzá egy kis Index-es támogatás (olyanfél napig be voltam linkelve a főoldalra), de ez még akkor is egy olyan adat, amelyet sok blog megirigyelne. Nem szeretek ilyen konkrét adatokat kiadni, de a nagy rekordokat eddig is…..
Skooter Lord 2009.08.29 21:47:51
@Pakura: Csoda, hogy nem érted?! Szájt?! Anyád!!! Akkor írja ki, hogy oldal E
A látogatottságról meg annyi, hogy lesz még jobb is...
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.08.24 21:46:43
Az állapotjelző még mindig defekt, úgyhogy ki is veszem addig, amíg nem jön rendbe.Már megvan az új alany, amely valami bődületesen gagyi :P Ezt az olyan játékok közé sorolnám, amelyek már maguktól is megevettetik a játékost, persze akaratlanul. Az ilyet mindig szeretem, mert így…..
Na ez is megvolt. Kicsit tartottam tőle, hogy túl kaotikus lesz, de az ottani adminisztrátorok segítettek nekem. Sokan írták, hogy az ő kérdése nem került be. Egyrészt nagyon sok volt, illetve ők válogatták ki a kérdéseket, úgyhogy én csak azokat láttam, amelyekre…..
Köszönöm TJJJ-nek, hogy szólt nekem, hogy megemlít a Gamekapocs egy friss cikkben. A 10 legrosszabb videojáték szexjelenetről van szó és ugyebár Lula ott marhára nem hiányozhat. De volt itt már szó két másik helyezettről is, de kukkantsátok meg magatok is. Egész jó cikk.Valamint…..
Skooter Lord 2009.08.04 15:00:13
@Mastigias: De de volt, a 3. részben, de ez volt a jó poén, hogy látunk egy álló fasz egy pinában, a másik oldalon örülnek is neki az emberek(kulissza mögött nemtom mit néztek)
Hülyének és lúzernek fogtok nézni, de nekem az az erotikus, ha egy számítógépes játékban(legyen online vagy pc) egy hölgyeményt gyönyörűen megrajzoltak, és az idomai is nőiesek, ne olyan Donna Brutália, vagy hó...néni, mint a Lulában, mer nemek úgy néztek ki a szereplők, mintha darabonként lettek összerakva, mint a hóember(vagy csak én látom rosszul)...
FreddyD, ha majd lesz újra RPCJS vidi, akkor majd megkísérlek egy TISZTESSÉGES kritikát írni a kommentbe. Nem fikázást, nem sárgaföldig való szidást, ahogy a matekfilozófus tette(fene tudja, mi célból), hanem kritikát!
Skooter Lord 2009.08.04 15:01:53
@Mastigias: Oppá, ez lemaradt... volt péniszük, csak erekciójuk nem.
Skooter Lord 2009.08.04 18:39:46
@stroke_of_fate: Mire gondolsz, mért történelem?
Ebből nem tervezek sorozatot, de ez már inkább erre a blogra való, mint az 'Ingyenes, de jó'. Alapelvem, hogy ingyenes játékok nem kerülnek a Rossz PC Játékok Sorozatba, csak amit boltban árulnak/árultak. Kivétel volt az Eight Legged Freaks, de azt a 'Heat' miatt raktam be, hogy…..
Skooter Lord 2009.08.03 09:47:51
@Viktor95: ÉÉÉÉÉÉÉÉÉ EGY MÁSODPERCBEN KÜLDTÜNK HIHI XD!
András küldte nekem ezt a linket. Azt már én is tapasztalhattam, hogy ez a játék szenny, de ez még engem is meglepett  ..
Skooter Lord 2009.08.01 23:26:11
Ezzel végig is lehet menni egy pályán úgy, hogy az utat követi, vagy csak egyenesen megy?@Borsesz: ez a TE-zés mondjuk inkább szóban jó, de ezt nem lehet itt csinálni... bocs, ha hülyeséget írtam.
Az eddigi "... év múlva" széria legjobb videója! :D Istenem LeNNox, de hihetetlenül beteg vagy :D Nagyon jó lett, de kicsit zavarba hoztál engem, hogy láttam Jack Bauer mestert az én hangommal. Nem vagyok rá méltó!!! Köszi a videót ..
Azt már megtanultam, hogy Hollywood a hatás kedvéért az elvileg helyes orrról átállt a szájra, de lehet, hogy ez lesz az új nyerő praktika?Lockie vagyok. Az imént egy elég érdekes jelent játszódott le a GTA4 emben egy elgázolt embert a mentős a képen látható módon próbálta…..
Egyrészt köszönöm nektek a Goldenblog nevezéseket (erről bővebben írtam itt) valamint hiánypótló bejegyzés jön, ugyanis Chikánóék köszönik nagyon pozitív kommentárjaitokat a pályázatra készült Terminátoros videóhoz (amely végén én is röviden megszólalok). A zsűri…..
Egy chat szolgáltató felvette velem a kapcsolatot, hogy biztosítanának egy RPCJS chatet. Ez az egész nem itt az oldalon volna [tehát nem chatbox], csak linkként. Én annyira nem vagyok a chatek híve úgyhogy részemről annyira nem is volna szükséges, de tény, ha megint tartanék…..
Úgy néz ki, ebből tradíció lesz, mert nagyon rákattantatok a kiegészítésekre. De sebaj. Készítette: Robi,Praxi ..
Video Games | ScrewAttack | Angry Video Game Nerd: Mario is MissingXBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii..
Skooter Lord 2009.07.05 12:33:24
@Benokovacs: A Zinc emulátorral lehet játszani olyan ps játékokkal, mint pl. a Soul edge, street fighter, tekken2, amiket a namco adott ki még 199x-ben(a SE 1996)
Skooter Lord 2009.07.05 12:41:15
@Benokovacs: Hmm... tudsz mondani olyan psx emut, amit tudok használni és le lehet tölteni?
Skooter Lord 2009.07.05 18:13:46
@Dep: Az utolsó mondatodból... meg amúgy is estére már kiakadtam pár dolgon...
@Benokovacs: Letöltöttem a souledge.zip-et, azt elindítja? vagy melyik torrentelős helyen szedted le(ha az isohuntról, akkor melyiket)?
Aki nem tudná, miről van szó, a HEAT: Episode 1 videóimban neveztem el narancssárga emendemnek azokat a kis vakarcs lényeket, akik inkább szánalmasak, mint félelmetesek. Sikerük azóta töretlen, Ádám (alias Cyrax) készített újra egy videót róluk. Nem akarom lelőni a poént,…..
Skooter Lord 2009.06.28 22:13:21
@freddyD: XD
Nagyon ott vannak:) A másodikon röhögtem egyet. A helyemet nem írom, minek, neked/nektek melyik tetszett a legjobban?
E héten biztosan nem lesz már videó, azonban alakultak a dolgok felvétel ügyben. A játék az indításnál felkínál felbontási variációkat és azt levittem béka segge alá és úgy néz ki a Fraps már jól boldogul vele. Még nem az igazi, de meg fogom találni a nyerő arányt. (Van…..
Skooter Lord 2009.06.26 13:19:18
@Richie1986: Na mongyá párat! Nekem csak a pet racer nem teccett de ez azért volt, mert aj játék olyan szinten uncsi, hogy nem nagyon lehet belőle jó videót készíteni.
Hajrá freddyD, van türelmem/türelmünk!
Skooter Lord 2009.06.26 23:51:02
@Kluccs: Nos ezzel a játékkal bajom van, szóljatok, ha nektek nem lép fel ez a hiba, DE:
-Amit már utáltam a heatnél is, hogy egyből 1024*768-ba rakja a felbontást, ezé nem tudok jáccani(sajna csak 800*600-ig bírom)
-Kb 5 perc után a játék kidob, leáll, nem fagy le, csak egyszerűen kilövi magát, bejön egy ablak(a szövegét elfelejtettem), leokézom(csak az van) és kész.
A többi rendben van, jó a graf(az a fényezés bejön), új fegyók(végre kapsz noormális lőszermennyiséget, hála a pisztolynak, a grenátvető is fasza) nyílik az ajtó(!), látod, mennyit sebeztél a fegyvereddel, szóval az előbbi 2 hibát vétve jó játék, bár azé még így sem adnék érte 500 felett, ha nem lehetne letölteni.
Akhy nevű kommentelőm a múltkori unfair kvízkérdés ellenére folytatta a menedzserkedést és az előzőnél jóval lényegesebb furcsaságokat talált. Kattintsatok a képekre, aztán katt legnagyobb méretre. Sajnos teljes nagyságban nem fér el itt a blogon. Régebben küldtem be egy…..
Skooter Lord 2009.06.25 06:05:58
Nemigazán aludt senki ugye:)
@freddyD: Ugyan már, én otthon ennyi idő alatt 100:0-ra megnyerem a meccset XD Hogy a francba csinálták ezt?! Ha én állok a kapuba, akkor sem megy be ennyi gól, legalábbis még nem volt rá példa X)
Este 9 óra. Úgy gondoltam, hogy a két részes videóm első részével is foglalkozom (a második már félig kész, majd utólag megértitek), úgyhogy egy múltkori rövid betekintés után jobban kipróbálom ezt a csodálatos játékot, amiért 1 éve pénzt fizettem.Mit mondjak? Mindjárt 11…..