Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smatte

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel is köszönthetnénk az új évet, ha nem hónapra szabott utazási tippekkel. Persze a válogatás tök szubjektív, de komoly oka van, hogy pont az adott hónapra tettük az egyes célállomásokat. Szempont, hogy kellemes legyen az idő (a túl meleget és a túl hideget se komáljuk), ne legyen tömeg és…..
Beleszaladtunk egy balhéba a csomagmérők és egy utas között, azt pedig túlzás lenne mondani, hogy rendszer lenne az új szabályok alkalmazásában. Inkább katyvasz látszik, pár dolog persze egyértelmű, jótanácsok most is vannak. Mindenesetre a héten újból tesztelünk, várjuk a további utasélményeket és…..
Vastagbőr Bizonyságlevél 2013.07.08 14:42:00
Hende Csaba honvédelmi miniszter ezt írja a Facebbookon:"Szombathely 16,3 milliárd forintos adósságának 65 százalékát vállalja át az állam az önkormányzati adósságrendezési program keretében. Ez azt jelenti, hogy Szombathely városa összességében több mint 13 milliárd…..
smatte 2013.07.08 15:24:23
@sisszi: egész jó pedig, megszólítás, tagolás, (oda nem illő) idézet..:)
A Spar rekordidő alatt kinyomozta, hogy tényleg leköcsögözték naiv ügyfelet egy üzletükben, úgyhogy megtették a szükséges lépéseket: ..
Homárolvasólány tapasztalatai szerint a mávos pénztárosok nem feltétlenül viseltetnek jóindulattal az utazóközönséggel szemben. Például, ha látják, hogy rohanásban van, simán beetetik egy kéretlen diákjeggyel vagy azzal a szöveggel, hogy majd a kalauz ad pótjegyet: Azért…..
Közeledik a szeret és a vitaminhiányos delírium ünnepe, úgyhogy már csak azt nem verik át, aki bezárkózik a lakásába. Sajnos nem derül ki G. leveléből, hogy melyik Tescóban gyűjtik a 200 forintos támogatásokat  automatikusan a rászoluróknak, de így legalább nem lesz…..
Pont amikor tényleg kezdem megszeretni a Voice-t, a Tv2 ellen-X-Faktorát, pont akkor jön egy olyan adás, ami pont annyira igazságtalan, hogy picit keserű szájízt hagy maga után, és elrontja a felhőtlen szórakozást. Jó, tudom, hogy ez egy tévéműsor, és párbajban szereplő duók…..
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
A Fidesz kevés konkrét választási ígéreteinek egyike volt, hogy a nők 40 évnyi munkaviszony után nyugdíjba vonulhassanak. "A Fidesz egyik első lépése lesz, ha kormányra kerül, hogy újragondolja a nyugdíjrendszert. Mielőbb az új parlament elé terjesztik majd, hogy a nők 40…..
smatte 2010.11.12 11:40:33
smatte 2010.11.12 12:03:35
@DArchAngel: Ha megengeded, válaszolnék helyettük! Azt fogják mondani, hogy a közérdek előrébbvaló a magánérdeknél! Szóval csak ne sírj a pénzed után, mikor arra az országnak szüksége van!:/
smatte 2010.11.12 12:23:30
@Kicsi Kacsa: :) Végülis erről szól a NER, vagy mifene...
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
1998, Párizs, francia-brazil döntő a világbajnokságon. A gallok sima hármassal küldik haza a jobb sorsra érdemes dél-amerikaiakat. Utólag jön a magyarázkodás, ami egyre inkább hivatalos szöveggé válik: Ronaldo sérülten játszott. Ronaldót, az évtized egyértelműen legnagyobb…..
Hát ilyet még nem hallottuk, de erről még álmodni sem mertünk volna: naív ügyfél hiába kapta meg új telefonszámát a UPC-től, később a számot kiadták másnak, így a több ezer névjegykártya mehetett a kukába. Ráadásnak most még a netet is kikapcsolták, csak hogy jól…..
smatte 2009.10.14 12:15:24
smatte 2009.10.14 12:21:32
smatte 2009.10.14 12:24:30
Évi a TGI Friday's különbejáratú Torkos Hétfőjén szembesült azzal, hogy étkezési jeggyel fizetni speciális kedvezmény. Ennyire rossz a kajajegyek árfolyama? Azt hitte a Homár, hogy már mindenki mindent azzal fizet: Minden héten hétfőn el szoktunk menni vacsizni, általában egy…..
smatte 2009.10.08 15:19:22
@kriszur: Jó étvágyat! Aztán ha télleg ízlett, ne légy rest nyomnyi ide egy BÜ posztot:)
Arhemus hónapok óta rendesen, beszedési megbízással fizeti diákhitele törlesztését, soha nem csúszott és késett vele. Ám mégis, rendszeresen kap sms-t  Diákhitel Zrt-től különböző hátralékokról, amit be kéne fizetnie. Egy érdekes történetet szeretnék megosztani, ami…..
Úgy látszik elszaporodtak a telefonon zaklató spammerek. Legutóbb kamu nyereményjátékkal csábított a robot, de ennél rafkósabb, amikor egy csengetés után bont, hátha visszahívja naiv kiváncsi ügyfél. Kristóf felhívta:Békésen üldögélek a gépemnél, előttem a mobilom, amely…..
smatte 2009.09.30 15:38:54
@hatesz: véletlenül nem 20-as számod van? Mert nagyon valószínű és ezek a központból indított hívások vagy magánszámként jelentkeznek (amit ugyebár mindenki utál), vagy generál egy - a szolgáltatódnak megfelelő - számot. Remélem érthető.:)
Szóval Raiffeisenes volt, engem is mindig hasonló számokról zaklattak 2 havonta, ott is hagytam őket.
smatte 2009.09.30 15:40:28
@smatte: ja, és ugyanígy megkért, hogy azonosítsam magam, mire mondtam, hogy ne nézzen madárnak, ő azonosítsa magát. Nem jutottunk dűlöre...:)
smatte 2009.10.01 09:25:05
@Kitalátor feljegyzetei: hát aki voltam a vajákos Biri!:)
A takarékos szó mágikus erejére alapozott a Cora akkor, amikor a családi csomagolású Medve sajtot drágábbra árazta, mint a szimpla, fele akkora dobozt. Pitta viszont a Homáron nevelkedett tudatos vásárló, aki mindig figyel és gyanakszik, így nem lépett az ömlesztett csapdába. A…..
smatte 2009.09.28 14:51:36
@smatte: illetve nem, mert ott a nyíl. Viszont a családi Kiváló Magyar élelmiszer, a szimpla meg ugye nem:)
Egy barátjának szeretne segíteni Dániel, ugyanis a szerencsétlenül járt Corsa tulajdonos autójába beleszállt egy szlovák rendszámút Subaru, majd szó nélkül lelépett, be sem pillantott, hogy nem lett-e valakinek valami baja. Aki tud valamit a lenti képen látható Impreza…..
smatte 2009.08.19 12:27:58
@2Bálint: "Az energia nem vész el, csak átalakul" általános iskolai tananyag.
smatte 2009.08.19 12:28:35
@2Bálint: "különbség", hogy pontosak legyünk.
smatte 2009.08.19 12:41:33
@2Bálint: Megy ez, de még olvasgass. Javasolt téma: "Megmaradási törvények (energia, tömeg, lendület, töltés)"
Nem újdonság, hogy a biztosítók mindent megtesznek, hogy egyáltalán ne, vagy minél kevesebbet kelljen kifizetniük a károsultnak, néha egészen nevetséges dolgokba kapaszkodva, jogszabályokat kicsavarva. József esetében is elég érdekes kibúvót talált a biztosító, kiegészítve…..
smatte 2009.07.22 13:56:25
Groupama egy rakás sz@r!
Régen kértem a netrisken keresztül tőlük lakásbiztit, minden remekül ment, már kaptam a szerződéstervezetet, amikor jött a levél (hasonlóan arrogáns stílusban), hogy nem vállalják a biztosításomat (új építésű, minden tekintetben megfelelő ingatlan), mert csak és ezt fogadjam el, ellenvetésnek helye nincs stb.
akkor nyasgem! Azóta egy nagyobb biztosítónál vagyok olcsóbban:)
bocs az offért!
Vicces sztori volt a pinceellenes villányi borturistáé, aki mindenáron látni szerette volna az időmérő edzést, de még viccesebb a pince internetes reakciója. Respekt és süveglengetés! ..
Linda sztorija üde színfolt a sok anyázós, mérgelődős, erőszakos történet között. Nincs is viccesebb annál, mint amikor egy zselés hajú faszacsávó nekiáll vagánykodni, hogy bevágódjon, aztán néhány pillanat alatt egymás után többször is beégeti magát, egészen a…..
smatte 2009.07.02 16:38:23
Még csak nem is vasárnap volt, amikor Maki majdnem utoljára kocsikázott, mert egy örökifjú sofőrben összeömlött és felrobbant a tesztoszteron és az adrenalin. Úgy gondolta, neki már úgyis mindegy, játszik egyet élesben. Az alábbi eset április 15-én esett meg velem, miközben…..
smatte 2009.04.27 15:09:22
@PitBuli: Pontosan így történt! Csak hát mindig egy egyik fél "élményeit" olvassuk:)
Peti 2 év hűséget fogadott a UPC-nek, majd az első év letelte után örömmel látta, hogy a szolgáltató növeli a sávszélességet. De hiába örült, mivel az ő csomagja már nem létezik, neki a növelés nem jár, csak a még egy év szívás. 2008. márciusában elköltöztünk és…..
A Homár se gondolta volna, hogy a "válság" nem vitte el az üdülésijogturizmust, de nem. Sőt, még emberek is vannak, mint Feriék, akik befizetnek egy "nyereményhétvégére", hogy aztán többórás agymosásért fél nap kárpótláswellnessz után utcára tegyék…..
Vagy a harcos heteken Huszti, amikor pedig meg kell nyugtatni a népeket, Babos. Sportszakmai szemmel nézve erősen közepes mérkőzésen vagyunk túl, de végig érezni lehetett, itt nem fogunk kikapni. A védelem jól zárt, a középpályán felvettük a kesztyűt az albánokkal, elöl pedig…..