Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nanehogymá

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy para nincs, kis piti ügy: magyar holokauszt áldozatai egy megyei bíróságon Amerikában beperelték a MÁV-ot 1 milliárd 240 millió dollárra, mert a társaság a II. világháború alatt szerelvényeket biztosított a zsidók deportálásához. Ezzel hamar meg is lett a február…..
A nagy karácsonyi előkészületekben erről lemaradtunk, de jobb későn, mint soha. Budapesten található a Káldor Miklós Kollégium, ami 3 épületben, 19 pedagógussal 140 lánynak és 80 fiúnak biztosít férőhelyet. A diákok vidéki általános iskolából kerültek fővárosi oktatási…..
Elég nehezen térünk vissza a "munka világába", kell még pár nap, amíg újra felpörgünk ... Jöhet a Nagy Szavazás: Ki volt "A" Vastagbőr? Ki volt a legpofátlanabb, legarcátlanabb 2009-ben? Már a tavalyi 12+1 jelölt is válogatott csapat volt (Tasnádi Péter,…..
Vastagbőr Ízlésterror 2009.11.18 11:11:00
Nincs mit mondanom. Kállai Csaba, országos cigányvajda (aki az "híres" siófoki nagy menetelést vezette!) a jobbikos gyűlésen (!) bemutatja a "Hogyan vetkőzzük le a rólunk kialakult sztereotípiákat?" 1. lecke: Öltözzünk fel kulturáltan:   Nem vagyok…..
Vastagbőr Mennének 2009.08.27 13:01:00
"Aláírásommal kinyilvánítom és tiltakozom a magyarországi cigányságot ért sorozatos terrortámadások és diszkrimináció miatt, és ezért Magyarországról el kívánok költözni."    Ez a mondat és 150 aláírás állt azon a kérelmen melyet vidéki romák…..
Szepessy Zsolt monoki polgármester "kitalálta" a szociális kártyát, múlt héten megírta levélben Bajnainak, tegnapelőtt pedig a képviselő-testület meg is szavazata. Nem sokat pöcsölt vele, az biztos ... "Egy kistelepülés, Monok polgármestereként, sajnos nagyon…..
Ha így marad az ingatlanadó terve, akkor az emberek 5%-át fogja csak érinteni, nyilatkozta Bajnai tegnap az Estében. Kénytelen vagyok igazat adni neki, mivel én nem ismerek olyan kollégát, ismerőst, akinek 30 milliónál többet érne a háza. Bár nem is a Rózsadombra járok…..
Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettest innen is csókoltatjuk! Képzeljétek, a jó Imrének isteni ötlete támadt! És állítólag teljesen önállóan ... A főpolgármester-helyettes ötlete ugyanis első blikkre valami eszméletlen, orbitális baromság. Második blikkre is:…..
A Kapospont riporterei vasárnap délelőtt a kaposvári bíróság előtt forgattak (volna). Itt több népes famíliára figyeltek fel, akik az épület előtt várakoztak. A családok rokonait kísérték a bíróságra a rendőrség beavatkozó alosztályának tagjai. A tömeg megdobálta…..
Vastagbőr Societas-plakát 2009.05.18 11:01:00
Úgy látszik, az SZDSZ divatot teremtett, a Jobbikot lejáratni szándékozó, kettéosztott plakátjaival. Volt, aki kifigurázta az igencsak öngólgyanús alkotásokat, az MSZP viszont átvette az ötletet. Fmj nevű kedves olvasónk megörökítette nekünk és persze Nektek remek, hatalmas…..
Nanehogymá 2009.05.18 11:54:56
@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

:D lehetnék SZDSZ-es kampányfönök?:D
Nanehogymá 2009.05.18 13:49:22
@derelyegrádi szellem:

Akkor a kutyáim már most alkalmasak rá!:) Eszik- magukba kenik...:D Én meg nem győzöm kimosdatni őket......:(
Már azon kívül, hogy bajnok lett a Barca, az Inter és a Manchester United, a Győr meg bukta a BL-t, pár esemény még a hétvégén is korbácsolta a kedélyeket. Megszólalt Orbán Viktor, aki úgy gondolja, a Fidesz 68-21-es vezetése mellett "szabadon" fejtheti ki a…..
Nanehogymá 2009.05.18 09:48:36
@sgabes: Én sokszínűt szeretnék pl.: Piros-Fehér Zöld vagy csak Árpád-sávosat......

vagy kék-zöldet : Ilyenre verni a képviselők fejét..:)
Vastagbőr Parlament Inside 2009.05.15 12:01:00
Akinek még lett volna bármiféle illúziója a tisztelt képviselők és a tisztelt Országgyűlés "munkáját" illetően, annak tessék, Seres Mária parlamenti beszámolója: "Vannak napok, amiket be sem kell jelölni a naptáramban, hisz úgysem fogom soha elfelejteni. Ilyen…..
Nincs mese, szombaton irány a Szent István park. Nem kell félni, biztosan nem fogja félbeszakítani a rendőrség, mint az LMP 7 fős kampányrendezvényét.   Aki nem kapott volna kedvet csak úgy magától, vagy a plakátok láttán, annak ajánlom Demszky felhívását…..
A sikersztori folytatódik: "Hatvanmilliárd forinttal is kevesebb lehet a Brüsszeltől a 4-es metró építéséhez várt támogatás. A 4-es metróhoz kapcsolódva eddig úgy ötven, közbeszerzés alapján köttetett szerződés született, ezek közül - 2004-ből és 2005-ből - 11-et…..
A rendkívül szórakoztató SZDSZ-JOBBIK deathmatch egy pikáns mellékága Novák Előd tevékenysége az Országos Választási Bizottságban. Novák Előd a januári ferencvárosi időközi választáskor tette le a névjegyét az OVB-ben, előtte csak úgy emlékeztünk rá, mint a…..
Tegnap Demszky már értésünkre adta, hogy mit is gondol a MAGYAROKRÓL ... "Budapestet aranykorában a német, a zsidó, a roma, a szlovák kisebbség építette fel, és békeidőben mindig is együtt tudott működni egymással ez a sokféle nemzetiségű multikulturális főváros."…..
Nanehogymá 2009.04.08 15:17:17
2008. június 18, a galgagyörki incidens (lásd itt ) A romák által fenyegetett családot a Magyar Gárda menekíti-költözteti el Galgagyörkről. 2009. április 8, az elmenekült asszony (Szép Anna) a Mokka vendége. A menekülés óta nem mer visszamenni Galgagyörkre, a házából elloptak…..
 Nem is tűnt fel, hogy az MSZP-féle Internacionálé performanszról milyen hamar elkészült az első politológusi gyorsértékelés. A videóhoz írt hozzászólások között puszedli66 írja, hogy a 24. másodpercnél, közvetlenül Havas Szófia bejelentése után valaki tisztán…..
Örömteli hírrel kezdjük a mai napot: Mohácsi Viktória, a harcos jogvédő nem indul az EP-választásokon. Nem fogja telesírni Brüsszelt a Magyarországon "tomboló" rasszizmussal. Persze, biztos lesz helyette más, aki megpróbálja majd ezt, de lássuk be, Mohácsi nélkül…..
 Hétfőn a parlamentben a mezei képviselő státusz felé menetelő Gyurcsány Ferenc ellenzékellenes kirohanása elfedett néhány fontos dolgot. A honatyák szavaztak például a paksi atomerőmű bővítését támogató határozatról: nagyjából konszenzus alakult ki, 330-an voksoltak…..
Nanehogymá 2009.04.01 19:48:14
@svenJazz: a 2000 erőmünek "pici" túlzással 2000 x több dolgozóra van szükség mint 1 atomnak...:D azért ezek sem elhanyagolható költségek.... a többi ellenérvről nem is beszélve....

mindenki örülne ha lenne jobb megoldás az atomtól, de sajna ma még nincs....:(

Vastagbőr Ingyenvizslák! 2009.03.27 11:01:00
Társadalmi célú hirdetés következik: Fajtiszta magyar vizslák ingyen gazdira várnak. Ha valakit érdekel, a következő e-mailcímen kaphat több információt: dobler.mariann@preciz.videoton.hu  ..
Az első rész után szóba került, hogy bizony anno, Anikó azzal is hencegett, hogy John Jay is rányomult egyszer. Mi csak legyintettünk, hogy na persze persze, tuti, hogy Sly-nak is van akkora büszkesége, hogy nem hajt egy olyan nőre, akinek a csöcséig ér. Pedig nincs. Kiderült…..
Nanehogymá 2009.03.26 15:09:18
@Véraláfutás: Vaze én is ezt akartam írni.
Ez a nő csak eléri amit akar, igy vagy úgy de foglalkoznak vele.....
Egy tragikus és megrázó riport következik az Ózdhoz tartozó Somsály bányatelepről. Ebből nem lesz Index vezércikk, mint ebből. Itt félelem, hallgatás és beletörődés van. Borsod megye messze van. Ilyen dolgok zajlanak ma Magyarországon, az Európai Unióban, 2009-ben:…..