Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sunshine0725

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Olvasónk azt írja, hogy webshoppal így még nem járt. Leírása alapján ez kisebb fajta csoda. 2 bődületes szarvashibát is sikerült elkövetnie: - csak utólag csekkolta cégről szóló véleményeket a neten- előrefizetést választott, bár ismeretlen votl a webshop. Elrettenető példa…..
Harc ... 2013.08.05 20:45:17
Visszaolvastam az 5évvel ezelőtt írt blogom. 2bejegyzés,és mennyi változás azóta. Nos valóban megtettem mindent akkor úgy és ott,ahol kellett.Most sincs kevesebbem(na micsoda nyelvújítás),csak ez amit olvastam olyan távoli.Ejj az a fiú volt a minden..nagy szerelem,aztán nagy…..
Egy éve ismerem,és 6 hónapja a barátom.Nekem Ő a minden,és ahogy most érzek,ez nem változik,viszont az élet ismét megmutatta a számomra kevésbé humoros oldalát.Most mikorra jobb lehetett volna,husssssssss egy szóra elvette,illetve még nem teljesen,de mire kiderül mi lesz…..
Harc Már tudom... 2008.12.14 13:18:00
Eltöltöttem egy kis időt egyedül.Nem is gondolnánk mi emberek,akik társas lénynek gondoljuk magunkat,mennyire szükségünk van egyedüllétre,magányra,teljes csendre.Én már rég voltam teljesen egyedül.Már tudom mit jelent egy gondolat,amit nemrég olvastam:"A csönd teljes…..
Harc Harc 2008.12.11 12:07:05
200812.10-én megváltoztattam a sorsom.Öngyilkos akartam lenni,de megmentettek.Sokmindenre rájöttem.Meg akartam az érzelmi függőséget szüntetni,nem akartam ragszkodni és nem akartam érezni.Sajnos nálam nincs középút,csak a végletek.Mindennel túlzásokba estem.Mindenkinek meg akartam…..