Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hibasbt

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fehérvár két pontért utazik Bécsbe  2011.10.09. 12:45 F. Kapus..
Vasárnap az A csoportos világbajnokság leghosszabb napja következik, hat találkozót is rendeznek. A program 12.15-kor a kiesés elleni körrel kezdődik. Az előző napi két vesztes, Olaszország és Kazahsztán egymással játszik, amelyikük kikap, jó eséllyel elbúcsúzik az elittől. A…..
Ma délután fél öttől eldől az U18-as válogatott sorsa. A krynicai vb-csoport messze legerősebb csapatát kellene legyőznünk ahhoz, hogy feljussunk az A csoportba. Sikerünk esetén sem dől még el minden, hiszen a brit botlás miatt utolsó meccsünkön felül kell múlnunk Kazahsztánt…..
hibasbt 2010.04.15 16:35:49
@Skyblue: Ezen a linken nekem nem az jön be. Valamit elrontottam? Valaki egy működőt írhatna. Előre is köszi.
hibasbt 2010.04.15 16:36:26
@hibasbt: Közben sikerült
Logótervező versenyt hirdettünk a Winter Classicra. A szombat éjféli határidőig 15 pályamű érkezett be. Szinte valamennyi komoly szellemi és időbeli befektetés eredménye, ezért úgy éreztük illőnek, hogy minden tervet elindítunk a szavazásban. A jelentős mezőnyre tekintettel…..
Életre kel a magyar Winter Classic, írja közleményében a Magyar Jégkorong Szövetség. Eszerint december 27-én vasárnap 14 órától a Kisstadionban rendezik a Ferencváros-Újpest MOL Liga-találkozót, "remélhetőleg több ezer nézővel a lelátón". Nem gálameccsről van…..
A 18 csapatosra bővült U14-es bajnokság szeptember 12-én kezdődik, a játéknapok szombatonként lesznek. A mezőnyt 8 csapatos A és 10 csapatos B csoportra bontották, erősorrend szerint. A felsőházban az SC Csíkszereda, a Sapa Fehérvár AV 19, a Dunaferr, az FSZSE-Zalai Titánok, a Bp.…..
hibasbt 2009.09.09 21:20:28
@Jaromír: A MAC B egy ön góllal nyert a Dragó ellen. A játékot 80%-ban a Mac kapu előtt játszották, de én igazából nem is ezeket a meccseket sérelmezem, hanem hogy még el sem kezdődött a bajnokság és már el van döntve hogy a B csoportba jutottak csak 9.-ek lehetnek.Esélyük sincs 6.-nak lenni. Csak ennyi.
hibasbt 2009.09.10 14:27:51
@MeLa: Nekem van MAC fóbiám? Te vagy aki minden áron megakarod védeni, pedig én nem is mondtam rosszat a MAC-ról. Én még mindig azt sérelmezem, hogy a B-csoport csak 9. lehet, és ezt 1 max 2 meccsel döntötték el,hogy ki legyen B csoportos.
Marton Tibor és Szongoth Kristóf, a serdülőválogatott két szövetségi edzője a szombati edzés és mérkőzés után kijelölte a korosztály 30 fős Héraklész-keretét. Vasárnap ezzel a csapattal dolgozott tovább az U16-os szelekció, de a névsor nem változtathatatlan.…..
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
hibasbt 2009.05.24 23:55:51
@MeLa:
Én csak 1-éve követem a Dragó által létre hozott csapat eseményeit, de nem emlékszem, hogy valamikor a MAC meghívta volna őket egy tornára is, vagy legalább valami edző mérkőzésre?
Bezzeg a Fradival, és az Újpesttel is kapcsolatban voltunk.
Dragó elérte a hogy a Gyakorlót oda adják neki. Szerintem csak azért tudta, mert ő mindig kifizette a rá kiszabott bérleti díjat. :)
A tornáról annyit azért elmesélnék, hogy a 2 svéd csapat egy kicsit elverte a nemzetközi mezőnyt. Olyan cseleket mutattak amit még az NHL- ben is meg irigyelnének. Az UTE erősített a Zalai Galló Vilivel és a Svédországban játszó Fodor Andrissal, de így is csak a 3. helyre futotta nekik. A Dragó és a Fradi pedig záró csapat lett.
A szervezés nagyon szuper volt, minden pontos időben kezdődött. A gyerekek is ki voltak szolgálva, és még egy hajókiránduláson is részt vehettek. A gyerekek nagyon jól érezték magukat és rengeteg élményt és ajándékot kaptak. Szeretném ha több ilyen színvonalas eseményre kapnánk meghívást vagy ha össze jön akkor mi szervezhetnénk.
hibasbt 2009.05.26 07:57:40
@mhk: Én nem is szerettem volna "ügyet" csinálni belőle csak MeLa kérdezte, hogy miért nem a MAC-ot vagy az Ürömöt hívták meg.
Egyébként meg szerintem mindenki azt hív meg akit akar....
Dragónál azért szoktak minden évben új arcok feltűnni mert akinek valami gondja van a régi egyesületében és már nincs kedve oda járni az kipróbálja a Dragót, és általában tovább folytatja a hokit. Ő még szerintem senkinek nem mondta, hogy ne jöjjön többet edzésre mert úgy sem viszi semmire.
A ferencvárosiak honlapja számol be arról, hogy megérkezett a csapat új kanadai edzője. Rick Leach korábban a Budapest Starsnál edzősködött, januárban két hetet a Drago Skorpióknál dolgozott. A fradihoki.hu megemlíti, dolgozott már az NHL-es Nashville edzői csapatában is. A…..
hibasbt 2009.07.26 23:32:00
@canadien: A Dragoban azért volt Rick, mert helyettesítette Dragot aki szabin volt, és a srácok és a szülők is szívesen látnák a csapat edzői között. Minden gyereket külön külön meg nézet és ki javította a hibákat. Az alatt a két hét alatt elég sokat tanultak a gyerekek.Úgyhogy nem azért nem maradt mert nem kellett.
Pénteken kezdetét veszi minden idők egyik – ha nem a – legszínvonalasabb magyar kölyökbajnokságának rájátszása. Az alapszakasz után nyolccsapatos felső- és ötcsapatos alsóház alakult ki. Mindenki tiszta lappal folytathatja. A nyugati csoportot tíz mérkőzésből egy…..