Regisztráció Blogot indítok
Adatok
görény01

0 bejegyzést írt és 1264 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdte hívogatni egy kollégája. Reggelente.Sziasztok! Nem tipikus szakítással zárult a jól elbaltázott házasságom két éve. A nejemet új munkahelyre vették fel. Élvezte, több pénzzel járt. Érdekes meló volt, sokat mesélt róla. Meg a kollégáiról is. Aztán azt vettem…..
görény01 2011.04.17 12:37:31
Így mire 15 perc múlva leültem a géphez már kaptam tőle a levelet és éreztette velem hogy mennyire tetszek neki. SZAKÍTÓS BULI!!!!!!!!!!!!!!   Lehet nem aktuális a téma és talán unalmas, hétköznapi is de Én is egy vagyok a sok közül akik beismerik hogy igenis…..
Kicsi háttér a " Ha kurvának nézel, akkor fizess!" poszthoz. ISMÉT LESZ SZAKÍTÓS BULI!!! Kicsi háttér a " Ha kurvának nézel, akkor fizess!" poszthoz. Én, mint lány meredeken beleszerettem egy fiúba. Szokásos lányos butaságok megtörtének pl.: mindent feladni…..
Az ünnepek alatt idén sem lesz szakítós, ezzel a verssel búcsúzunk tőletek és az óévtől, január 4-én jövünk!A kép innenSziasztok!Ezt a verset 19 évesen írtam miután véget ért egy 2 és fél éves kapcsolatom, ami később még további egy évet ölelt fel, de ezt nem szeretném…..
görény01 2009.12.28 15:27:19
@rémTündér... /nekérdezd./: Ehhez olyan beállítást kell használnod, hogy a firefox a webhely jelszavakat mentse. Ebben az esetben szerintem ha beírod a felhasználónevet, a firefox automatikusan kiegészítené a jelszavat.
A mentett jelszavakat eszközök/beállítások/biztonság/mentett jelszavaknál tudod megnézni.
görény01 2009.12.28 15:42:58
@Letícia: Szia! Köszi, jól! Mindig szerettem a karácsonyt...
Na és neked? :-)
 A blog történetének legjobb levele, gratulálunk hozzá! Helló.Most összeszedtem magam, leírtam sztoriban a dolgokat, jót tett. :-) amilyen a csók olyan a kapcsolat 1) Ovi. "Krisztián járunk?" (Azt hiszem egyszer megfogtuk egymás kezét. Ovis csók volt -…..
görény01 2009.12.13 22:17:51
@Letícia: Próbálkozok... Hiába kevés az idő, erre időt kell szakítani. Mindenesetre én 4 óra után soha nem eszek.
görény01 2009.12.13 22:27:24
@Letícia: A gyomrod nagyon könnyen alkalmazkodik, ha rendszert tartasz a táplálkozásban. Azaz kb mindig ugyanabban az időpontban eszel minded nap és kb. megegyező mennyiséget, az étkezések között meg nem eszegetsz.
Egyáltalán nem kínzom magam, 4 után egyáltalán nem vagyok éhes.
görény01 2009.12.13 22:40:19
@Letícia: Ezt inkább hagyjuk. Nem vagyok táplálkozás szakértő, senkit nem akarok semmilyen irányba befolyásolni. Mindössze annyit állítok, hogy ha rendszeresen ugyanannyit és ugyanakkor eszel, akkor előbb-utóbb megszokod és más időpontban nem is leszel éhes.
Zsé Az emberek félnek 2009.12.07 23:24:00
Én megértem, hogy nem jó dolog semmilyen konfliktusba keveredni.De azért azt enyhe túlzásnak érzem, hogy bárki seggarcúzhat és múmiázhat per komment. Itt nem az a baj, hogy ezt teszi, hanem az, hogy ezt érvként hozza fel.És a többi meg asszisztál hozzá, néma csendben. Pedig a…..
 Hmm.Sziasztok.Azért írok be a fórumba, csak így munka közbeni magányomban, hogy az egyik mostani storymat megosszam veletek.Magamról annyit, hogy sok pasim volt, tudom, nem tagadom, átlagosan évente 60 pasim szokott lenni, de ennek nagy része csak kaland, buli utáni egyéjszakás…..
görény01 2009.12.08 20:34:14
@mütyür [kesztyűlakó]: Pedig a fenékfogást senki sem vette volna észre, ha a cipővel nem hívja fel magára a figyelmet.
görény01 2009.12.08 20:35:43
@Elemózsia: De mi van, ha azt hiszed, hogy egy teljesen normális, kedves, tartózkodó lány, csak te annyira ellenállhatatlanul jóképű vagy, hogy elveszítette miattad az önkontrollját?
20 evesen terhes lettem, volt nagy boldogsag. Mar az nem volt egyszeru, hogy akkor terhes vagyok-e, mert a teszt amit vettem eloszor negativ volt, majd ket nap mulva mar pozitiv. Gondoltam biztos mert meg korai, sebaj, menni kell a dokihoz. Anyukam javaslatara az o dokijahoz mentem, mar en is nala…..
„Írónak tartom magam, idealistának. Mélyérzésűnek és magányosnak, szánalmasnak és nagyszerűnek. Komolynak és határozatlannak. Intelligensnek és fanatikusnak. Morbidnak és cinikusnak. Kevésnek ehhez a szar világhoz.” Bozzi Vera sorozatában lánya osztálytársáról…..
"Gyakorlatias elképzeléseim vannak a gyereknevelésről. Minden gyerek szobájára kiteszek egy cetlit: ellenőrizni 18 év múlva." (Erma Bombeck) Egyre többször jut eszembe ez az idézet. Ma alig jöttem haza, máris fogadott a hír: unokahúgomat csoportosan verik az iskolában. A…..
görény01 2009.11.26 12:36:14
@kolbászoszsömle: Mint az közismert tény, a nemi erőszak áldozatai kivétel nélkül mindig hibásak. Hiszen minek kellették magukat. Miért öltöztek úgy és nem máshogy. Miért festik magukat, miért néznek ki jól. Szerintem a kislány, akit seprűvel megerőszakoltak egy ócska ribanc, csak azt kapta amit megérdemelt.
Teljesen egyetértek önnel, pusztuljon a férgese.
Aki nem képes megvédeni magát az nem érdemli meg az életet. Csak a legerősebbnek van joga élni...
görény01 2009.11.26 12:58:31
@kolbászoszsömle: Az áldozat? Nem rendőrséget akart mondani? Hol a rendőrség, hol vannak a tanárok?
Jelen esetben, ha a mostani esetről beszélünk, szegény kislánynak szülei sincsenek, hiszen állami gondozott. De ilyen esetben a szülő sem tudna sokat tenni, mert könnyen túlerővel találhatja magát szembe. Ha mégis tesz valamit, akkor élete végéig börtönbe kerül. Szép kilátások...
De!
Érdekes dolog azon gondolkodni, hogy mi alapján választja ki a bűnöző az áldozatát. Nyilván az áldozat a hibás, ez nem csak az iskolában van így. Ha nem lennének tipikus áldozatok, akkor nem lenne bűnözés sem, nem lenne szükség rendőrségre.
Mi a fenének fizessem az adómból a rendőrséget, azért, mert sok hülye "áldozat" mászkál az utcákon? Tanuljanak meg vigyázni magukra, menjenek pszichiáterhez a saját pénzükből! Nehogy már a saját bénaságuk miatt nekem kelljen a védelmüket fizetnem!
Mindenki vigyázzon magára és akkor nem kell rendőrség.
Na, kb. ennyi értelme van a sok hülyeségnek, amit maga összehord.
görény01 2009.11.26 13:12:22
@úriparaszt: Nem érdemes vele foglalkozni, mert nyilvánvalóan troll, vagy szellemi fogyatékos.
A rasszizmusnak is az a lényege, hogy az áldozat eltér a normálistól.
Ha valaki nem képes megfékezni magát, azt a hatalomnak kell megfékeznie, példát statuálva.
Tanulság: szűz pasi és kiéhezett tinilány nem alkotnak jó párost. Sziasztok! Retteghet valaki 18 évesen attól, h örök szűz marad?Mindjárt kiderül. Barátosném, Zsanett már két éve kinézett magának egy fiút(Gábort)az iskola folyosóján.Gábort hidegen hagyta Zsanett…..
Először csak az iwiw volt a baj, később már a szex is, persze mindenért a lány volt a felelős. Amikor megismertem a mostani páromat, lelkileg teljesen odavoltam, de ez a személyiségemből fakadóan nem tűnhetett fel senkinek se - szórakoztató, életvidám nőnek tartanak. Eleinte…..
A Flaming Lips is csatlakozik a pöcs- és puncimutogató klipet készítő zenekarok köréhez. A zenekar a Watching The Planets című dalára készített videót, amiben van meztelenül kerékpározás és meztelenül szaladgálás is, a végén pedig még Wayne Coyne énekes is megmutatja mije…..
görény01 2009.11.12 16:57:41
@Rigor Mortis: Pedig a 12 éveseknek fölött általában már szőrösödik.
 A párom/nem párom három éve csalja velem a feleségét. Gyereket akarok tőle - hülyék az emberek teljesen?Sziasztok! Na hát az én sztorim nem egészen a szakításos kategóriába tartozik, mivel még most is "gyűrjük" egymást.Van nekem egy pasim. Illetve nincs nekem egy…..
görény01 2009.11.11 11:31:57
Egy lány összejön egy helyes sráccal, és eleinte minden jól megy, majd elindul az érzelmi hullámvasút. A srác csajozik, bulizik - mégis kérdőre meri vonni barátnőjét, hogy ő kivel találkozgat. A lány nem látja be a meddő viták értelmetlenségét, és a fiút sem meri ellökni.…..
görény01 2009.11.05 09:31:46
@boss888: Az a lényeg, hogy egy vadidegen emberrel lefeküdni nagyon izgató. Na most ha szakítasz a partnereddel, onnan kezdve ő idegen, bele is törődtél, hogy nincs több szex. Ugyanakkor a szokás hatalmánál fogva (ha barátként próbáltok szakítani) könnyen az ágyban köthettek ki egy ártatlan találkozás során. A tudat, hogy nem jártok együtt, ő egy idegen de mégis megdugod, valamint hogy elég, ha arra koncentrálsz, hogy neked jó legyen, mindezek együtt különös zamatot kölcsönöznek az ilyen szakítás utáni szexnek, ami által gyakran még jobb, mint egyébként szokott lenni.
Melyik mobilcég jön végre rá, hogy Szakítós-csomagot kell kialakítaniuk a hülye és szemét Te+Én vagy családi csomag helyett.Egy lánnyal egy strandon jöttem össze, de néháyn hét múlva rájöttem, hogy ez nem kell. Megbeszéltem vele egy időpontot, hogy átmegyek, felszálltam a…..
görény01 2009.11.01 20:52:46
Hahó!

@Zsit (nyújtózós macs; E.T, Dubai):

Ahogy te kinézel, ráadásul jó a stílusod is, ez egy átmeneti időszak (évek múltán visszagondolva talán már jelentéktelenül rövid időszak) lesz az életedben. Fogod te még élvezni a karácsonyt.
Amúgy nehéz elhinni, hogy amikor a gyerekeket nézed -amikor "megjön a jézuska"- nem érzel némi örömöt.

Na minden jót!
Az új pasi retteg a lány családjától, előző barátnője megcsalta és meglopta, és a gondok egyre csak szaporodnak.  Pszicho-szappanopera következik ködös fordulatokkal, de még így is zamatosan. Sírás, ribancozás, fenyegetés-maraton.   Nem vagyok túl büszke rá, de…..
Holnap 18-kor lesz egy diszkrét társadalmi esemény, amin muszájból meg kell jelennem.Dilemma a toalett. Döntenem kell: melyiket viseljem? (ja, nekem háttérelemnek kéne lennem - nem én vagyok a főszereplő, sőőőőt)Szavazzatok! :D Ez?   Vagy ez?  A…..
A faszozás egy mindenki által űzhető, könnyű játékszabályokkal rendelkező és nagy közösségformáló erővel bíró játék, amely egyre népszerűbb a magyarországi munkahelyeken, legyen szó akár multinacionális vállalatról, kis- és középvállalkozásról, vagy a…..
görény01 2009.10.30 15:11:28
De hisz szakításban voltunk! - kinek nem jelent ez semmit?   Sziasztok Szakítósok! Hébe-hóba olvasom csak a blogot, így előre megmondom, hogy nem tudom mi ez a Tesco-s, kondomos és katonás cucc, de már most válaszolok rá: Tesco-ban voltam a 3 év alatt a lánnyal, kondom nem…..
Szeretheted bármennyire a másikat (nem kétlem, hogy a kapcsolatunk első két évében odavolt értem ő is), a rossz szex tönkretehet mindent. Ha a szex nem működik, más sem fog. A kép innen Kedves Szakítós-Szerkesztőség és -Olvasók! Lecsóba bele: történet főhősi…..
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..
 Ezek a 15 évesek csodálatosak. Miért nem őket kutatja a Kondrad Lorenzbe bújt Csányi Vilmos? Mindenesetre, kedves volt tőle.. :) Én - (Lány, 15, Budapest) Ő - (Fiú, 15, Veszprémi, de Pesten koleszos)   Egy barátom lakásában voltunk póker partin, ittunk, a végére már…..
Majd megnő és másképp látja a dolgokat.A kép innenŐ - fiú, (27), Én - lány (36) 6 hónap és 4 "szakítás" után Ő:  szerintem jobb ha vegleg kimondjuk hogy vege én:  ha így gondolod Ő:  nincs kedvem ehhez az orokos kuzdelemhez én:  nyilván nem tartod…..
görény01 2009.06.03 08:35:22
@Sztravinszka: 27 évesen az ember nem siheder. Van akinek ilyen korra kiforrot személyiséga, biztos egzisztenciája, komoly élettapasztalata és naqy, szőrös farka is van.