Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frekvencia

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beyoncé leénekelt mindenkit, Drake friendzone-ba került, Britney-t majdnem lekapták - idén 33. alkalommal rendezték meg az MTV Video Music Awards-ot, ahol a zeneipar legjobbjainak díjazása mellett minden évben várható egy-egy kínos jelenet, villantás, vagy botrány. Ha lemaradtál a hajnali élőről ma…..
A MusicFM Önindító című műsorában jelentették be ma reggel, hogy Cooky, a rádió francia műsorvezetője abbahagyja a rádiózást, a ma délutáni műsorban lehet majd utoljára hallani, írja a Femina. A tévéműsor, amibe felkérést kapott, igencsak a TV2 Star Academy című, valóságshowba oltott…..
Naiv ügyfél nem érti, miért neki kellene helyreállítania a mérőóra környékét, amit az ELMŰ szerelői amortizáltak le évtizedek alatt: Elektromos Művek, már megint. De ez a pofátlanság csúcsa, talán jogszerűen(?) alátámasztva, ha van ilyen. Anyáméknál a villanyórák…..
Frekvencia 2012.07.23 15:29:35
A mérőóra állapotának megőrzése a fogyasztó felelőssége.
Itt van egy cikk a témához:
hvg.hu/itthon/20110404_rongalas_elmu_villanyora
ez nem csak az ELMŰ-nél van így, de gáz, víz stb.-nél is (miért nem azzal kezdte a kedves posztoló, hogy elolvassa a szerződését a közmű szolgáltatóval???)
Üdvözletem! A következő a "történetem", amelyben a segítséget kérek: 2001. őszén kaptam állást egy szakiskolában, mint szakoktató, természetesen határozott idejű szerződéssel, az ehhez szükség végzettségem meg volt (szakközép iskola). Később az évek folyamán…..
Tisztelt blog és olvasók!   A segítségüket szeretném kérni, abban a kérdésben, hogy mi a teendő, amikor a szerződés szerint 10-éig kellene megkapnom a fizetést, de már 29-e van és még egy fillért sem láttam belőle. Kértem ma a főnökömtől a fizetésem, mivel albérletet,…..
Napok óta kering az a pletyka, miszerint az Eurovíziós Dalfesztivál első fordulójánál történt technikai hibákat feltáró vizsgálat az egyik okként szabotázst vélt felfedezni. Az MTVA szóvivője, Cserháti Ágnes kérdésünkre közölte, "az értekezleteken nem hangzott el ez a…..
Modorosblog A partvonalon túlról 2011.08.16 08:48:00
Ellehetetlenítették, nem hagyták kibontatkozni, fúrták-faragták. Elég volt. Fenyegetőzött, zsarolta a munkaadóját, de nem történt semmi. Egyszer egy szép napon itthagyta a várost, ahol élt - most már hiába hívják vissza. Nem jönne ő már semmi pénzért vissza ebbe az…..
Frekvencia 2011.08.25 16:09:12
Nagyon sokan, nagyon sok mindent leírtatok, nem is bírtam mindet elolvasni. Valami azonban szöget ütött a fejemben. Szerintem a maradás és a külföldre távozásnak is meg lehetnek a maga racionális okai, ez mindenkinél egyéni, miért dönt úgy, ahogy.
Kinnt sincs kolbászból a kerítés, ez igaz, bár néhány érv az itthonmaradás mellet már rég nem igaz, lássuk csak:

"külf.-ön csak egy idegen leszel": attól függ, hova mész. Az Amerikában az indiánokon kívül mindenki bevándorló ugyebár... Ausztráliában az aborigik-on kívül szintén.

"jó a magyar oktatási rendszer": ez már rég (legalább 2 évtizede) nem így van. Aki követi a Pisa-felmérések eredményeit láthatja, hogy hülyülünk el... Fizetős főiskolákon és egyetemeken bárki szerezhet diplomát (lehet, hogy nem ér sokat, de hátszéllel pozícióba kerülhet - és ez sokszor bőven elég).

"szépek a magyar lányok": hát ez is sajna egyre kevésbé igaz... Lötyögő hájú, felpuffadt arcú, igénytelen fiatal lányokból egyre többet látok az utcákon, belegondolni is borzasztó, mi lesz ezekből 40 éves korukra 2 gyerek után??

"dehát a Balatonnál a legjobbak a nyarak": no comment, minden büfés, vendéglátós egy nyár alatt akar meggazdagodni, sírnak, mint a fürdős k***vák, hogy milyen sz*r a szezon minden évben... Miért nem csinál akkor valami mást?

"barátok, család hiányozni fognak": ott az internet, skype, telefon, ha nem vagy túl messze, akár havonta is hazajárhatsz. Ha itthon dolgozol napi 10-12 órát alapból talán gyakrabban tudsz találkozni velük?

Hirtelen nem jut több eszembe, igazán mindenki magába nézhetne és eldönthetné, hogy menni akar vagy maradni. Ha megy, menjen isten hírével, de ne ossza kinntről az észt. Marad? Az is jó, akkor ne sírjon hogy itthon milyen szar.
Van egy olyan tévés műfaj Magyarországon, ami jobban megosztja a lakosságot, mint egy Novák Előd - Kovács László iszapbirkózás tenné, pedig az se lenne semmi, tessék csak nyugodtan elképzelni, hajrá. A kereskedelmi tévék nem scripted, azaz forgatókönyv nélküli kategóriába…..
comment:com Vágó az ATV-re megy? 2010.12.08 12:30:00
Az események szerencsétlen összjátékán múlt, hogy Vágó István könyve olyan lett, mint a korabeli kabaré, amiben Salamon Béla azt mondogatta, hogy "ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer el kezdek beszélni...", de a végén csak nem tudtuk meg, hogy akkor mi lenne.…..