Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nores

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illat: osztrák sajtos, olcsó édes malátásság Hab: meglepően paplanos, tartós, de hamar bezuhan Szín: óarany, szűrt Az Aldi lecserélte a hazai berúgós sörök királyát, az Egger Bockbier-t, úgy látszik, hogy erre. Ez is Ausztriában készül és ezúttal a diszkont mindent beleadva ráfeküdt a sógorék…..
Illat: citrus papaja Hab: masszív Szín: enyhén narancsos óarany  Ízében illatában citrus és papaja dominál. A citrus adja a frissítő pikáns érzetet, míg a papaja az idehaza elvárt édességet  garantálja. A testességre a gyártó ad két csillagot az ötből, ennél több biztosan nincs is benne, mert én…..
Illat: mangó-virágos Hab: rugalmas Szín: óarany  A Kőbánya X a Dreher Sörgyárak és a Mad Scientist sörfőzde közös márkája, mely közös recept alapján készül.   Azoknak, akik csak a lényegre kíváncsiak. Ez egy jó sör. Ahhoz képest, hogy a Dreher gyártja, a kézművesek között is megállja a helyét. A…..
sörfigyelő Soproni Búza 2020.10.07 20:41:36
Illat: nem intenzíven fűszeres, nagyon enyhén élesztős Hab: szép, fehér, elég tartós Szín: szűretlen, narancssárgás   Hát ez nem egy belga búzasör. A witbier-hez semmi köze. Egyáltalán nem jó utánzat, ugyanis a kelleténél sűrűbb, de nem a maláta és főleg nem a búzamaláta miatt, mert nem igazán…..
sörfigyelő Király Lager updated 2020.02.23 20:45:22
Illat: fűszeres, enyhén savanykás Hab: masszív, rugalmas Szín: narancsos-rezes-borostyános  Hosszú évek várakozása után megtörtént az áttörés, hazai kézműves sör került a boltokba nagyüzemi áron és hozzáteszem, rendes dobozos kiszerelésben. Eddig is latolgattam, vajon ki hozza ezt össze.…..
Nores 2020.10.27 11:07:59
@bottleopener: Hoztam is 5 db 12-es packot. 2021/03

Nem ájultam el tőle, de nem is tűnik rossznak, ennek megfelelően azt nem tudom megítélni, hogy ez a jobb, vagy a gyengébb minőség (nem ittam még kisüzemi lagert).
sörfigyelő Dreher Red Ale 2019.02.22 15:47:48
Illat: édeskés Hab: sűrű, lágy, piszkosfehér Szín: narancsos-bordó  A Dreher alaposan felkészült a tavaszra. A Kozel prémiumosítása és a Dreher Classic Golddá változtatása után egyből kijöttek a jelenleg egyetlen felsőerjesztésű nagyüzemi hazai vörös sörrel. Ügyes lépés volt, mivel nincsen…..
sörfigyelő Rastinger Strong 2015.04.30 18:35:56
Illat: enyhén édeskés Hab: szép Szín: óarany Ideje volt, hogy erős sört lehessen olcsóbban kapni a Tescoban, mert a sajátmárkás strongot nem hajlandóak már két éve leakciózni, legutóbb az üveges Borsodi Bivaly volt jó áron, majd fél éve. Na de most! Új márkaként jelenik meg a Rastinger, ami ugye…..
sörfigyelő Rastinger Weizen búza 2020.07.21 17:04:43
Illat: Nagyon gyenge édesebb, citrusosabb búza Hab: Rengeteg Szín: Citromshake színű, homályos Értelmezhetetlen. Hiányzik belőle a búzaíz, de még csak nem is élesztős. Amúgy ezzel el is mondtam mindent. Azt sem lehet eldönteni, hogy a banánosabb vagy a citrusosabb fajta. Eléggé savanyú (talán…..
sörfigyelő Berliner Kindl 2015.06.04 13:20:25
Illat: egyedi, büdöske Hab: sűrű, rugalmas Szín: normál  Elégé vékonyka íze van, viszont böfögtet, ez is valami. Kicsit melegszik közben és már kezd is kibomlani egy kevés kellemes aroma, így már elfogadható. Németországban ezt is megengedheti magának egy sörgyár, hogy…..
sörfigyelő Old Prague Lager 2019.06.09 10:03:25
Illat: saazer komló, savanykásság, ugye nem? Hab: sűrű, lágy Szín: arany  Lágy, selymesen símogató, jól komlózott cseh sör olcsón. Egyértelműen jobb, mint barna párja. Persze lehetne benne kutakodni kisebb hibák után, de összességében iható, ennyi pénzért korrekt és ami a lényeg, adja a cseh…..
 Csütörtöktől az Auchanban egy szinte mindenre kiterjedő akció indul, mely két héten át tart, így bármikor fut be a fizu, lesz lehetőség feltankolni, akár az egész nyárra. Rögtön a szuperárasított Zipferrel indítanak, mely talán nem annyira telt és édes, mint volt 4-5 évvel ezelőtt, de ennyiért…..
Nores 2019.06.07 10:15:40
@notsmall: Régebben Prága sör van szerintem az Auchanban, vagyis az Old Praga egy újabb Prága sör :)

Azért kíváncsi lennék én is, hogy milyen.
sörfigyelő Argus pasztőrözetlen 2013.08.18 10:50:09
Illat: gyengécske Hab: illanós Lidl szabvány Szín: normál  Egyszerűen szinte semmit nem érzek a szénsavasságon kívül, de amint lenyelem kellemes finom sör utóíz marad a számban. Persze az is lehet, hogy az előbb fogyasztott Argus Maestic volt annyira dögös, hogy ez nem hat…..
Nores 2019.05.24 11:41:15
@betűvető: Tegnap kóstoltam a zöld dobozost. Talán változott valami a doboz külalakján kívül is a korábbi kiszereléshez képest, de nekem kimondottan ízlett. Jobban, mint a piros dobozos, 5%-os Argus.
A pirosból múltkor bespájzoltam pár tálcányit, mikor 122 Ft volt akcióban. Ebből a zöldből is jönne pár tálca, ha lenne akcióban.
sörfigyelő Delirium Christmas 2019.02.13 17:48:58
Illat: enyhén mogyorós Hab: sűrű és kemény Szín: vöröses félbarna  Kicsit csalódást kelt, hogy ezek az ünnepi, vagy karácsonyi sörök az ünnepelttel ellentétben nem váltják meg a világot. Inkább csak egy jó indok, hogy a szabadidő töbletet erős sörökkel múlassuk. Ebből a Deliriumból valahogyan…..
Nores 2019.02.15 11:54:53
@DorianBlue:
Ennyiért adták a maradék készletet az Aldiban, én is betáraztam belőle.
Még nem kóstoltam meg, de a Delirium az egyik kedvencem, úgyhogy kíváncsi leszek erre a félbarnára.

Bár pár éve sógoromnál ittunk karácsony tájékán Brüsszelben vásárolt 0,7 literes kiszerelésben valami speckó Deliriumot, talán éppen ez volt az - emlékeim szerint valóban a világos Delirium jobban ízlik.
Az előző hét végét igencsak meghatározta az, hogy az RTL Klub és a TV2 egymásra reagálva egyik napról a másikra (sőt, délelőttről estére) megváltoztatta a korábban kiadott szombat esti műsortervét. Az előbbi tévéadó egy második, premier előtti adást tűzött képernyőre a csak jövőre érkező A Falból és…..
Kaptunk egy promót, mit sima promót, MEGApromót, amiben a december elsején induló RTL Spike mutatja be a portékát, amiben lesz véres verekedés (Bellator MMA) reality (főleg másod- harmadvonalbeli cuccok) sorozatok (pár jól bevált veterán és három kifejezetten jó új sorozat) saját gyártás…..
1x27 A tv2 búcsúztatja a műsort, már meg sem próbálnak érdekesnek tűnni. A szombati élőshow backstage-ben készült felvételeivel indul az adás, de nyugi, lesz még pszeudoesküvő, meg ejaculatio preacox, és még Barbit is majdnem megdugja valaki. Ki ne hagyjam a jelölést, ahol…..
Ideje volt, a héten már 4 százalékos közönségarányt is produkáló műsort nemcsak az RTL-csoport csatornái, de a saját kábelportfóliója is verte, tegnap este pedig a Viasat az Észbontók premierjével adott nekik újabb pofont. A helyzet tarthatatlan volt, a TV2 lépett, és A szultána címmel egy török…..
Lehet azt mondani, hogy iszonyat tirpák embereket sikerült ebbe a szériába beválogatni, de most derült ki igazán, hogy a látszólag két biten szintetizálgató agyhalottnak hitt villalakók is képesek akkora luxusbörtön hajtotta csikágózást generálni, ami felér egy szépemlékű Iza-Krisztián…..
Múlt héten megtudtuk, melyik mentort melyik csoporttal verte meg a szerkesztőség, ezen a héten pedig kiderült, kik azok, akiket visznek tovább az élőadásokba az egyenes kieséses szakaszba. A műsor hagyományai szerint most 4 helyszínen lehet a Táblagépeket és a Spar italokat…..
Ismét eltelt egy hét, ez alatt szerencsésen tisztázódott a Hányásgate, cowboy lelkületű versenyzőnk nem állította, hogy ő szerezte az ominózus romantikus balladát, de azt sem, hogy nem, megint volt miről beszélni. Ez meg már a 4. válogatás a 3. X-faktor szériában, aki ebben sem…..
hogyvolt Éden hotel - 2x24 2012.04.13 06:00:00
Na, újabb hét végére értünk, Csíra visszatért, Műanyag ment, Melák meg két napja bömböl a hotelben. A Műanyagot kibaszarintó ÚjNiki eddig csak azt érte el, hogy Naiva legszívesebben szíjat hasítana a hátából, mert Brokival masszíroztatja magát. Hiper Omár és ÚjPéter is…..
Nores 2012.04.14 21:20:22
@kerdesek05:
és akkor még egy zsákutca:
még regelni sem tudok, mert "ez a loginnév és e-mailcím már foglalt" üzenetet ad, de a mailemre egy levél sem érkezett, így nem tudom aktiválni a regisztrációt. Úgy tűnik, minden eszközzel próbálják megakadályozni, hogy nézzem őket :)

gondoltam, ha regelek, talán elindul a videó, de az egész szerverük szar, vagy csak az én két gépem :D
Nores 2012.04.14 21:55:50
@Pácsó Ármándó:
másik loginnév, ugyanazon e-mailcímre már csak az emailcímmel van baja, nekem meg azzal, hogy nem kaptam rá levelet.

@ő-szinte: youtube-ra a videókkal, azzal nem volt baj, mert bírja a szerver.
Nores 2012.04.14 22:04:48
@Pácsó Ármándó:
nem adtam föl teljesen, így firefoxszal el is indult, de tényleg nem lehet full képernyőre rakni, de legalább megy. Előtte IE és Opera bukott meg a teszten.
hogyvolt Marslakók - 23. 2012.04.04 17:15:00
Röhej, de úgy tűnik, kifog rajtam a Marslakók. Az úgy nem kóser, hogy háromnegyed órája ülök házikóbászt magába' rágcsálva a monitor előtt és felvállaltan hagynám a picsába az egészet. A Baltás cím: A Faszirigy, essünk túl rajta minél előbb. Zsánfránszoá ott hagyta…..
hogyvolt Marslakók - 15. 2012.03.23 19:00:00
Á, tök csalódott vagyok, azt hittem, a víz világnapja lesz a kis színes, amit beleerőltetnek a sorozatba, de nem, így most nem tudom elmondani a direkt erre az alkalomra tartogatott jótanácsomat: ne igyatok vizet, abban halak basznak! A Baltás cím: Nem érzed a húgyszagot? Hopp, máris…..
Én gyerekként kulcsmásoló akartam lenni, a mai gyerekek meg kiscsillagok akarnak lenni baszki, nem is tudom, mire véljem ezt. Ezen gondolkodtam a múlt héten. Most sajnos anyukám nélkül néztem a Csiszt, mert csak a hosszú hétvége miatt voltam Miskolcon a múltkor, szóval a jó…..
Egy vallomással kezdem: mindig utáltam a Csillag születiket. Ehhez képest most mégis úgy jártam, hogy a Sixx azt mondta, írjak hogyvoltot. Úgyhogy a lehető legideálisabb körülmények közepette, Miskolcon, brutális mennyiségű húsleves után anyám mellett az ágyon néztem végig…..
Nores 2012.03.25 17:15:32
@manes:
nagy arc volt a kapitány, de a látványvilágot a szirének "vad tánca" adta. Na nem mintha táncból ötösek lettek volna, de jól voltak stylistolva :)
Talán Puzsért is ez kötötte le a produkcióban :)