Regisztráció Blogot indítok
Adatok
79_süni

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
Na, ezzel is megvolnánk, megvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Compact Disco, aminek egyik tagja a műsor közben azzal biztatta a nézőket szavazásra, hogy majd ők felteszik Magyarországot a térképre, ha eljutnak Bakuba. Nem ez volt az egyetlen otromba megjegyzés a…..
Aki kicsit ideges amiatt, hogy miért fizet egy szaros 5 Mbites ADSL-ért a főváros közepén annyit, aminél olcsóbban ad a kerületben nem elérhető másik szolgáltató 25 Mbitet, az most még sokkal idegesebb lesz. Kiderült, hogy szolgáltatón belül is változhatnak az árak, tehát…..
Papp Tibi lemeze elakad a prémiumbarázdában az új Opel Zafirában, ami kiviszi a két kilót bő 30 rekesszel. Videoblog: Karotta egy kiskamerával elkószál a világ egyik legérdekesebb helyére, ahol semmi érdekeset nem szabad levideózni. Igen, itt készül minden McLaren versenyautó, és…..
Belsőség Ki mint veti ágyát… 2011.08.13 08:15:00
Megemészteni is nehéz, hogy hazánkban minden negyedik balesetet egy ennyire triviális dolog okozhat: a fáradtság. Mai cikkünk blogposztja...
Remek dolog, hogy Süveges Gergő, az m2 intendánsa blogol, ráadásul a blog.hu-n, így első kézből lehet megtudni egy rakás belsős infót a köztévé átalakításáról. A legfrissebb posztból többek között az derül ki, hogy Süveges át szeretné keresztelni az általános…..
Megszoktuk már, hogy a kereskedelmi tévékben előbb vannak a leszúrta, feldarabolta, halálra gázolta és felgyújtotta szavakkal kezdődő bulvárhírek, minthogy mi fontos történt aznap a nagyvilágban, de arra azért nem sokan fogadtak volna, hogy a hétfői nap legfontosabb híre, a 35…..
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
79_süni 2010.09.08 12:44:06
Joshi Bharat és a bűnözős Hal a Tortán után újabb elsötétítésre ítélték a TV2-t. A 91 perces büntetést csütörtökön este 21:20-tól hajtja végre a csatorna, így elmarad a Fedezetlen szerelem című film – írja a Bors. Az ORTT és a bíróságok hatékonyságára…..
Az egyetlen pilóta a Forma-1-ben Sebastian Vettel, akinek nincs ügynöke, maga tárgyal és köti szerződéseit. Bernie Ecclestone elárulta, miért.A hétvégén Belgiumban ültette le a 22 éves versenyzőt és az 56 évvel idősebb F1-főnököt a formula1.com, ott merült föl a címben…..
Hisztérikus turisztikai gyöngyszemre lelt dwd a tüdőbe kerülő por és a posztkommunista rothadás szerelmeseinek. Lehet menni Trabanttal a város körül, potom harmincezerért. Ebben már benne van az idegenvezető, de a végén nem lehet se disznóval megetetni, se felgyújtva domboldalról…..
Index anyánkon megírtam, hogy lassan befejeződnek az Elit alakulat kvázi folytatásának tartott The Pacific című minisorozat munkálatai, amiben az elődöt is jegyző Tom Hanks - Steven Spielberg páros a csendes-óceáni hadszíntér eseményeit dolgozza fel és lesz benne Okinava, meg Ivo…..
Tegnap pletykaszinten már emlegettük, mára viszont kiderült, hogy tuti az infó: a Comedy Central 26 epizódos berendelést adott Matt Groeningnek és csapatának, így hatéves tetszhalál után ismét lesz Futurama a tévében, mégpedig vadonatúj epizódokkal, ráadásul az eredeti…..
Pár napja az Index többször is hírt adott róla, hogy a YouTube, vagy annak felhasználói letilthatják az adott zenei tartalom hangját. Ez tulajdonképpen a legutóbbi Warner-balhé továbbgyűrűzése mivel a lemezkiadó nem tudott a Google-lal (a YouTube tulaja) megállapodni, így az…..