Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csutkaa

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pont úgy vagyunk ezzel, mint az országos kereskedelmi televíziók. Nem arról van szó, hogy mi is hiszünk az emelt díjas sms-ekkel megtámogatott tehetségkutatókban, vagy rákapnánk az amatőr színészekkel eljátszatott családi drámákra. Viszont nekünk is túl sok a tartalmunk, és…..
Appleblog Kezünkben az iPhone 4 2010.06.28 12:21:00
Itt ülünk a Stexben Handrás új iPhone 4-ével, beinstalláltunk egy Micro SIM-et is, szóval ha csak ingyen internet kell valakinek, vagy csak meg akarja nézni a leveleit, akkor jöhet ide, kábé kettőig. Először is: TÉRERŐELDOBÁS. Egyszer sikerült. Egyszer. Azóta ötvenféleképp…..
 A hétfői szörcsháttér játék friss részeredményekkel jelentkezik! Itt a múlt heti termés a kedvenc fotóitokból, amiket sokan és sokat néztetek, valamint sokszor nyomtátok a Kedvenc gombot. A bejegyzés alján találjátok szokás szerint a szavazást, ahol ezekre a képekre…..
A mozgóképszínházakat barbár hordaként lerohanó mozicsürhe elemi egysége a mozitahó.  Ők azok, akiktől a kifinomult, arisztokratikus, minden vonásukban nemesi, általában háromnevű urak nem élvezhetik kedvükre a filmművészetet. Íme egy klasszikus mozitahó…..
Filmdroid Avatar 2009.12.18 15:20:00
  James Cameron egyik filmje sem tartozik a kedvenceim közzé. Ennek ellenére engem is elkapott az Avatar-láz. Hiába, egy ilyen látványélmény senkit sem hagyhat hidegen; ha más nem, legalább meg kell nézni, milyen az a film, mellyel tömegeket lehet megmozgatni.   A…..
Appleblog Utazó iPhone: Párizs 2009.12.19 15:34:00
Európa egyik legszínesebb városába is ellátogatott Utazó iPhone-unk. A Párizs szót hallva nekem egyszerre ugrik be a Szajnában úszó, egyszer hugenotta, másszor pápista tetemek, a Bastille szétvert falai, a legnagyobb impresszinosták abszinttól mámoros duhajkodása és Amelie…..
Lassan felkerekedem, indulok az XMS-be (meg útközben még pár boltba), ugyanis este hétkor kezdődik az új üzlet megnyitója. Handrás úgy érezte, nagyobb térre van szüksége a kibontakozáshoz, ezért ma brand new üzlethelyiségbe költöztette az XMS-t. Pontos adatokat nem tudok…..
Csutkaa 2009.11.03 18:12:14
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..
Csutkaa 2009.10.28 23:57:01
@_dave_: menjenek engem nem érdekel, de ne 2 ekkora rádió rovására...
Appleblog Utazó iPhone: Csernobil 2009.09.05 07:29:00
Nem találjátok ki, honnan küldött nekünk utazó iPhone-os képet Ádám és Tamás, ha letakarjátok a poszt címét. Pontosan: Csernobilból, pontosabban a csernobili atomerőműből. Az iPhone mellett látható egy Geiger-Müller-számláló, amin állítólag azt látjuk, hogy ott sem kell a…..
Eljött a nagy nap, megszületett az Appleblog új dizájnja. Sokat szívtunk a jelenlegivel, persze nem a megalkotásával, az körülbelül egy órát vett igénybe. De az elmúlt másfél évben nem volt olyan kitartó kommentező, aki ne említette volna meg legalább egyszer, hogy a blog jó, a…..
Olvasónk a minap az 55-ös buszon utazott. Amikor felszálltak az ellenőrök az utasok egy része lyukasztani kezdte a jegyét. Két ember nem lyukasztott, hozzájuk odament az ellenőr, de nem büntette meg őket, eltekintett a büntetéstől. A beszélgetésük végén megjegyezte: „Ezért…..
Csutkaa 2009.06.01 10:24:26
Britain's Got Talent tegnap esti döntőjét ugyanis nem Susan Boyle nyerte. Hanem meglepetésre egy fiatalokból álló londoni tánccsoport, a Diversity. Részletek a Velvet cikkében. (Remélem, egyszer majd a mi országunk is elég érett lesz, hogy egy olyen professzionális…..
Édesapák az Úrban, mi a jó élet ez? Mit csinál két felnőtt férfi csutka fél pucéran egy mikrofonnal és egy szintetizátorral? Remixre szólítjuk fel a lakosságot!   ..
Csutkaa 2009.05.29 22:36:04
Szeretném a magam egyszerű eszközeivel gyarapítani a munkakerülési lehetőségeket, egyszersmind lehetővé tenni, hogy ne csak a játékfejlesztői pályázaton indulók nyerhessenek mindenki kedvenc blogjában, éppen ezért rejtvényrovat indul a KMK-n. Egyelőre havi rendszerességgel,…..
azért a 60-as években is tudtak dalszöveget írni Lásd a Family Guy:..
Csutkaa 2009.05.27 22:48:23
Csutkaa 2009.05.25 17:26:07
Agyhugykő Brékingnyúz 2009.05.25 12:22:00
Aki megházasodik az a saját családtagjával fog dugni. Na ki a perverz? :P..
Csutkaa 2009.05.25 15:02:13
Ismét egy érdekes Apple-reklámot láthatunk New York Times weboldalán, eddig is szerettem, amikor a híroldalak különböző részein, felül és oldalt elhelyezett Apple-hirdetések interakcióba léptek egymással, az alakok átmásztak egyik helyről a másikra. Ezúttal az volt meglepő,…..
Egy fiatal pár le tudja élni az életét szex nélkül?Hát persze, de előtte megtanulnak klingonul és utána együtt mormonok lesznek. Másképp csak akkor ha nem élnek.Miért baj az, hogy férfi létemre szeretek harisnyanadrágot viselni?Egyáltalán nem baj, ez egy liberális ország,…..
Na, ez egy ilyen hét, egymást anyázó cégek minden mennyiségben. Most a Microsoft vágott vissza egy nem is annyira hülye hirdetésben. Az alábbi videóból kiderül, hogy egy iPodot dalokkal megtölteni 30 ezer dollárba kerül, míg a Zune-nál ugyanez csak 15 dolcsiba fáj. Márpedig az…..
Azért nem semmi hogy megint miyeln keresőkifejezések gyűltek össze... anyukák+megbaszvaA tiéd remélem 220-al :Pcsajok+szilikon+ez+lesz+a+paradicsomEgy szar sorozat még mindig, és még csak nagy csöcsök sincsenek benne...férfi+melltartóErre meg még mindig nagy szükség…..
Csutkaa 2009.05.09 21:56:36
Agyhugykő Csiga biga gyere ki 2009.05.09 20:10:55
Azt hiszem mint minden nagy embernek egyszer nekem is a gondolkodás lesz a vesztem. Épp néztem a Family Guyt amikor eszembejutott eme lenyűgöző gyermekdalocska."Csiga-biga gyere ki Ég a házad ideki! Kapsz tejet, vajat Holnapra is marad" Na ezt az elvetemült…..
Többen is beküldtétek a Crush the Castle linkjét, ami a jó öreg disztrojt emeli piedesztálra. Adott 24 vár, ezeket kell egymás után lerombolnunk meghatározott számú és típusú katapultlövedékkel úgy, hogy a vár lakó megpurcanjanak. Ha elfogytak a pályák, a pályaszerkesztővel…..
Na pont az ilyen baromságok miatt jó informatikával foglalkozni. Ki a francot érdekelnek a gigahertzek, a hyperthreadingek, a látószögek, amikor valami szimpatikus elmeháborodott beszáll egy raliautóba, és 3G-s oldalgyorsulások közepette megpróbálja eldönteni, hogy egy netbookkal…..