Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hinata

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz képest, hogy jókora szoborról van szó, teljesen elkerülte a figyelmemet a tavaszi nagy bejelentéshullám, szóval csak akkor szembesültem a hírrel, amikor Sadia átküldte a projekthonlap linkjét. Hogy hogyan áll az építése nem tudom, de képek tanulsága szerint javában zajlik…..
Fantázia cseppek Én 2010.12.09 20:04:00
Kézbe venni a dolgokat... nem is olyan egyszerű, pedig annak hangzik.Élvezni az élet minden pillanatát... de ha épp szomorúságra van szükségem?Csak a mával foglalkozni... na és mi lesz a jövőmmel? Az nagyon sok mából áll...Olvasni, hogy többet tudj... de ha nem találod azt, amire…..
Hinata 2010.12.27 11:18:55
Mindenhol csak szomorúságot látni... Nem értem, hogy mitől lehet ez, de ahogy jött a zord, hideg idő, úgy jött a ború is az emberekre. Én mégsem érzem ugyanezt. Ez mitől van? Először életemben úgy érzem magam boldognak, hogy ezt semmi, az ég egy adta világon semmi nem váltotta…..
Fantázia cseppek Mi lehet ez? 2010.11.11 19:17:00
Talán mégiscsak van mondanivalóm. Csak nem tudom megfogalmazni. Azt hiszem, most jönne jól egy igazi hallgatóság, legyen az bárki is. Aki nem vágná a fejemhez, hogy "Te teljesen hülye vagy?!", aki nem nézne rám úgy, mint egy elmeháborodottra, és aki nem súgdosna a hátam…..
Az őszi szünet utolsó napja, vissza az iskolapadba! (Ez csupán véletlenül rímelt.) Sajnos nekem ez nem hangzik túl jól, imádtam itthon lenni. Most megint jöhet a hajtás, és újra el kell viselnem az idegesítőbbnél idegesítőbb embereket. Hát ez pech.Bár a panaszkodásnak sincs…..
firkálmányok Sz feat. M 2010.10.16 22:41:00
S néha boldogok vagyunk, szárnyalunk, mint a madár a jól ismert erdő fölött, biztosan. De van hogy minden kicsúszik a talpunk alól, mintha soha semmi sem lett volna rendban.Egyszer fent, s egyszer lent. Az élet talán legnagyobb művészete az aranyközépúton maradni. De ez a…..
firkálmányok bonyolult 2010.10.03 10:59:00
Valójában, most éppen tanulnom kellene, de valahogy mindig győz a belső kényszer ha úgy érzem írnom kell. :)Mostanában nagyban folyik a szalagavatóra készülődés. Tényleg szép lesz, annak ellenére, hogy mindenkiben próbálom az ellenkezőjét felébreszteni azzal, hogy elmesélem…..
Hinata 2010.10.05 21:57:45
www.youtube.com/watch?v=7lHxa_zosbY

ismerem az érzést... nagyon szeretlek kicsi bolyhos doromboló cica :)
Határoló 5. Hugo ( boss ) 2009.11.30 22:46:23
Avagy mi van ha  félreolvassuk a kötelező olvasmány szerzőjét. Vicces story, nem mondom ki melyik haverommal történt, de sikerült V. Hugo-t, 5. Hugónak olvasnia. Szegény Viktor ha ezt látná, forogna sírjában, de nem csak ő, hanem ma a padtársam is nagyot alkotott. Művészetek…..