Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HeStyle

2051 bejegyzést írt és 529 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elnökség és a stílus nem zárja ki egymást. Néhány elnök nemcsak politikai vezetőként, hanem stílusikonként is kiemelkedik. Az alábbiakban bemutatjuk a világ öt legstílusosabb elnökét, akik hatalmon lévő időszakuk alatt is a divat és az elegancia élharcosai voltak...
  “A nőknek annyival könnyebb” – sokszor halljuk ezt a férfiak szájából, ami sok esetben azért nincs így, de a ruhavásárlás terén biztosan. Több ezer ruhabolttal, márkával, árkategóriával, akcióval várja a vásárlásra éhes nőket a plázák százai.  Sajnos be kell, hogy valljuk, hogy sok esetben a női…..
HeStyle 2022.01.12 16:29:58
@Szalay Miklós: Hm rendkivül érdekes felvetés. Elfogom olvasni, így első pillantásra meglepően tartalmas, és hasznos anyagnak tűnik. Szép napot
Közeledik a nyár, és vitathatatlanul van valami szexi abban, ha egy pasinak hosszú a haja. Természetesen a hosszúságok között bátran lehet választani, és azt különböző módon hordani. Az igazán bevállalós férfiak így hódítanak majd nyáron a strandon! Íme az inspiráció, amelytől garantáltan kedvet…..
  A napfény megcsillan a vízen, a szél a hajadba kap, a végtelen szabadság érzése fog el, ahogy egyre gyorsabban szeled a habokat és bámulod a horizontot, vagy éppen a szélcsendben élvezed a végtelen nyugalmat, fejeden egy napszemüveggel, kezedben egy hűsítő sörrel. Minden férfi életében legalább…..
HeStyle MIT VISELJ GOLFOZÁSHOZ! 2023.06.27 06:00:00
Sajnos azt kell, hogy mondjuk, hogy az egyik legdrágább ’high-classnak’ számító sport a golfozás. Rengeteg méregdrága felszerelést be kell szerezned hozzá és természetesen az sem mindegy, hogy mit viselsz a sport közben. Ha azok közé tartozol akik szeretik és rendszeresen űzik is ezt a sportot ami…..
HeStyle HOL VÁSÁROLJ BÉCSBEN? 2023.06.10 11:53:00
Vége a várakozásnak, mostantól Budapest egyik legnépszerűbb bevásárlóközpontjában, a Westend City Center-ben is megtaláljuk a Zara-t!A hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő spanyol divatmárka május 3-án nyitotta meg nyolcadik magyarországi üzletét a Westendben, amelyre nem…..
HeStyle 2023.03.31 10:08:33
@Zsuzsanna Sólyom: Üdv, ez egy 10 éves bejegyzés. Hol sikerült rátalálnia?
„Kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, kettesbe be.” szól a híres Belga szám. Hirtelen meg is van az a büszke, magabiztosságot adó érzés, ahogy a saját autódba beszállva elindulsz, felváltasz, és csak úgy pörögnek a kilométerek. De mi kell ahhoz, hogy ne az autód miatt forduljanak utánad, hanem az…..
HeStyle HOL VÁSÁROLJ DUBAJBAN? 2019.03.26 09:00:00
HeStyle HOL VÁSÁROLJ LONDONBAN? 2019.03.04 08:00:00
Londonban található a világon a második legtöbb luxus bolt, így bátran kimerjük jelenteni, hogy benne van a divat fővárosai egyikében. Londonban élnek Budapest után a legtöbben a Magyarok. Mivel igen népszerű célpont az angol főváros, így a legújabb videónkban bemutatjuk a…..