Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HeStyle

2067 bejegyzést írt és 529 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Forma-1 nem csak a sebességről és a technikai bravúrokról szól. Ez a motorsport világa egyben a stílus, az elegancia és a személyiség kifinomult találkozása is. A pilóták nem csak a pályán, hanem a paddockban és a vörös szőnyegen is megmutatják, hogy a gyorsaság mellett a stílus is fontos…..
Az Old Money stílus egy előkelő öltözködési irányzat, amely a letisztult eleganciára és minőségi anyagokra helyezi a hangsúlyt. Ebben a cikkben mélyebben megvizsgáljuk, mit is jelent ez a stílus, mikor és hogyan alakult ki, valamint miért vált olyan népszerűvé...
Ahogy közeledik a fesztiválszezon, minden fesztiválozónak érdemes átgondolni, milyen outfitekben éli majd át a nyári bulikat. A 2024-es év is számos stílusos lehetőséget kínál, hogy a fesztiválok közönsége divatosan táncolhasson...
  A napfény megcsillan a vízen, a szél a hajadba kap, a végtelen szabadság érzése fog el, ahogy egyre gyorsabban szeled a habokat és bámulod a horizontot, vagy éppen a szélcsendben élvezed a végtelen nyugalmat, fejeden egy napszemüveggel, kezedben egy hűsítő sörrel. Minden férfi életében legalább…..
Nyaralás előtt mindig izgalmas összepakolni, de sokan hajlamosak túl sok vagy éppen felesleges holmit magukkal vinni. Íme néhány hasznos tanács, hogy mit vigyél magaddal, és milyen hibákat érdemes elkerülni a csomagolás során...
Az emberiség történetében a napszemüveg nemcsak a szem védelmének eszköze, hanem divatos kiegészítő is. Kezdetben az inuitok és az ókori kínaiak viselték, de a modern napszemüvegek kialakulása az Amerikai Egyesült Államokban történt. Ismerjük meg a napszemüvegek izgalmas utazását a kezdetektől…..
Köszöntünk a 2024-es Sziget Fesztivál legnagyobb neveiről szóló cikkben, ahol nem csak a zene, hanem a stílus is központba kerül! Most bemutatjuk nektek Skrillex, Martin Garrix, Fred Again, Louis Tomlinson és Stormzy zenei világát, és megosztjuk veletek, hogy hogyan teszik egyedivé stílusukat a…..
A 2024-es Campus Fesztivál Fellépői: Zenei Óriások Debrecenben A Campus Fesztivál minden évben magához vonzza a zenei világ legfényesebb csillagait, és 2024 sem kivétel. Debrecen szívében, a Nagyerdő lombjai alatt idén is egy lenyűgöző line-up várja a látogatókat, akik a legkülönbözőbb műfajokban…..
 A 2024-es Campus Fesztivál Debrecenben, a Nagyerdőn kerül megrendezésre július 24. és 28. között. Ez a kivételes esemény a zene, a művészet és a közösség találkozása, amely minden évben izgalmas programokkal és fellépőkkel várja a látogatókat. A fesztiválra való kilátogatás kiváló lehetőség a jó…..
Az elnökség és a stílus nem zárja ki egymást. Néhány elnök nemcsak politikai vezetőként, hanem stílusikonként is kiemelkedik. Az alábbiakban bemutatjuk a világ öt legstílusosabb elnökét, akik hatalmon lévő időszakuk alatt is a divat és az elegancia élharcosai voltak...
  “A nőknek annyival könnyebb” – sokszor halljuk ezt a férfiak szájából, ami sok esetben azért nincs így, de a ruhavásárlás terén biztosan. Több ezer ruhabolttal, márkával, árkategóriával, akcióval várja a vásárlásra éhes nőket a plázák százai.  Sajnos be kell, hogy valljuk, hogy sok esetben a női…..
A Campus Fesztivál Debrecenben nem csak a zenei sokszínűségéről ismert, hanem a látogatók egyedi és változatos stílusáról is. A Nagyerdő árnyékában megrendezett esemény vonzza azokat a fiatalokat, akik a legújabb trendek szerint öltözködnek, miközben megőrzik egyedi stílusukat és kényelmüket.…..
HeStyle HOL VÁSÁROLJ BÉCSBEN? 2024.04.27 11:53:00
HeStyle MIT VISELJ GOLFOZÁSHOZ! 2024.04.19 06:00:00
Sajnos azt kell, hogy mondjuk, hogy az egyik legdrágább ’high-classnak’ számító sport a golfozás. Rengeteg méregdrága felszerelést be kell szerezned hozzá és természetesen az sem mindegy, hogy mit viselsz a sport közben. Ha azok közé tartozol akik szeretik és rendszeresen űzik is ezt a sportot ami…..
Féltucat zenei helyszín, köztük két nagyszínpad, délutántól pirkadatig tartó partidömping, összesen közel 200 fellépővel – összeállt a Heineken Balaton Sound teljes zenei programja az elektronikus zenei színtér változatos műfajainak széles skáláját felvonultatva, melyből mindenki bőven válogathat a…..
Újabb sztárokat dobott a köztudatba a Sziget. A most bejelentett majd 50 fellépő közt szerepel az Oasis első nagylemezével turnézó Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik…..
Többek között Marshmello, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, James Hype és Purple Disco Machine is szerepel a Heineken Balaton Sound első bejelentésének listáján. Európa legmenőbb beachfesztiválja a nyári szünidő legelején, 2024. július 3-6 között várja fergeteges parti hangulattal a látogatókat.…..
Az eddig ismert nemzetközi zenei felhozatalból is már biztos, hogy óriási partifolyam kavarog majd július 3-6. között a zamárdi szabadstrandon. Most abból is kapunk ízelítőt, hogy a hazai fronton milyen partybrand-ek robbantják majd be a négynapos bulit a Heineken Balaton Soundon. Közben megérkeztek…..
A Campus Fesztivál évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és a tavalyi év sem volt kivétel. A debreceni Nagyerdő zöldellő fái alatt zajló esemény minden korábbi várakozást felülmúlt, új látogatói rekordot állítva fel. A fesztivál négy napja alatt több mint 118 ezer zene- és kultúraszerető…..