Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HeStyle

2054 bejegyzést írt és 528 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  “A nőknek annyival könnyebb” – sokszor halljuk ezt a férfiak szájából, ami sok esetben azért nincs így, de a ruhavásárlás terén biztosan. Több ezer ruhabolttal, márkával, árkategóriával, akcióval várja a vásárlásra éhes nőket a plázák százai.  Sajnos be kell, hogy valljuk, hogy sok esetben a női…..
Nagyszabású utcaszínház, nemzetközi kortárs “cirkuszfesztivál", kortárstánc előadások és a Sziget területén felbukkanó rendkívül látványos „sétáló utcaszínházak” – csak néhány program, amik miatt a Sziget az egyik legegyedibb nagyfesztivál a kontinensen...
Közeledik a nyár, és vitathatatlanul van valami szexi abban, ha egy pasinak hosszú a haja. Természetesen a hosszúságok között bátran lehet választani, és azt különböző módon hordani. Az igazán bevállalós férfiak így hódítanak majd nyáron a strandon! Íme az inspiráció, amelytől garantáltan kedvet…..
Két év kihagyás után újra várja az önkénteseket a Sziget. Aki aktív részese szeretne lenni az év legkáprázatosabb bulijának, a Sziget Fesztiválnak, itt a lehetőség: a www.fesztivalonkentes.hu oldalon várják a Fesztivál Önkéntesek jelentkezését...
Idén a Sziget nagy zenei helyszínei világsztárokkal, befutott nevekkel, itthon még nem látott előadókkal, friss, izgalmas, feltörekvő tehetségekkel és olyan világsztárokkal térnek vissza a hosszú szünet után, akik itt mutatják be az elmúlt időben készült friss lemezanyagaikat. A Sziget azonban „nem…..
  A napfény megcsillan a vízen, a szél a hajadba kap, a végtelen szabadság érzése fog el, ahogy egyre gyorsabban szeled a habokat és bámulod a horizontot, vagy éppen a szélcsendben élvezed a végtelen nyugalmat, fejeden egy napszemüveggel, kezedben egy hűsítő sörrel. Minden férfi életében legalább…..
HeStyle MIT VISELJ GOLFOZÁSHOZ! 2022.06.21 06:00:00
Sajnos azt kell, hogy mondjuk, hogy az egyik legdrágább ’high-classnak’ számító sport a golfozás. Rengeteg méregdrága felszerelést be kell szerezned hozzá és természetesen az sem mindegy, hogy mit viselsz a sport közben. Ha azok közé tartozol akik szeretik és rendszeresen űzik is ezt a sportot ami…..
HeStyle 2022.01.12 16:29:58
@Szalay Miklós: Hm rendkivül érdekes felvetés. Elfogom olvasni, így első pillantásra meglepően tartalmas, és hasznos anyagnak tűnik. Szép napot
Két év kihagyás után a pünkösdi hétvégén, június 4-5-6-án indul újra - és tart az elkövetkező két hétvégén is - a várva várt Generali Gyerek Sziget a megszokott helyen, a Hajógyári-szigeten. Az ország egyik legnagyobb, ingyenes családi rendezvényének idei első alkalma igazán mesés kezdés, hiszen…..
HeStyle HOL VÁSÁROLJ BÉCSBEN? 2022.04.30 11:53:00
„Kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, kettesbe be.” szól a híres Belga szám. Hirtelen meg is van az a büszke, magabiztosságot adó érzés, ahogy a saját autódba beszállva elindulsz, felváltasz, és csak úgy pörögnek a kilométerek. De mi kell ahhoz, hogy ne az autód miatt forduljanak utánad, hanem az…..
HeStyle HOL VÁSÁROLJ DUBAJBAN? 2019.03.26 09:00:00