Regisztráció Blogot indítok
Adatok
info@indiahangja.hu

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hírek - nem csak India Böngéssz Indiáról szóló írásainkból. Indiai hírek!..
Indiai utazás a Bharatával Ismerd meg a hiteles Indiát! Indiai utak Leveles Zoltán vezetésével. A lenyűgöző spirituális India emberemlékezet óta vonzza a lelki értékek kutatóit. Milyen egy indiai asram élete? Hogyan történik a tanítás? Milyen érzés egy szent helyen leülni és az élet…..
India Utazás asramokba Indiában jógáznál? Akkor india utazás jóga asram, Himalája, Gangesz...! ..
India Hangja Inbound jóga Budapest 2015.05.10 20:07:53
Inbound jóga Budapest Keresd aktuális jógatanfolyamainkat, jógaóráinkat! Nincs időd eljárni? Akkor kezdd el a jógát saját lakásodban és azonnal töltdd le tudásanyagunkat:  jóga otthon!..
Inbound Jógaiskola - Budapest, 7. kerület, Tivadar utca 3. tíz lépés az Almássy tértől Az Inbound Jógaiskolát Neked nyitották. Mert szükséged van önmagadra és a jóga segít az önnön magad megtalálásában. A jóga önmegvalósítás. Legyél akár sikeres az életben, akár kudarcok kergessenek éppen,…..
India Hangja Egy csupor tej 2007.05.31 09:10:00
Radzsasztán, hűvös februári pirkadat. A dombos sivatagi tájból oázisként emelkedik ki egy-egy tanyacsoport. Lajos ki sem száll az autóból, mert azt mondtam, nem lesz hideg… pedig hát a leheletet is látni lehetett, ahogyan átvilágította a homokbucka mögül leselkedő nap.…..