Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sperla ervin

84 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rosszkedvünk telét a tavaszi napsütés oszlatja épp, így hát itt az ideje, hogy a kampány fokozódásával egyidejűleg elmélázzunk azon, mit is remélhet az egyszerű választó? Választói szempontból szokták a legkevésbé elemezgetni a politikai helyzetet, abból kiindulva, hogy az…..
sperla ervin 2013.03.08 12:17:39
@Paranoid Android2: köszönöm a választ, akkor ezek szerint jól értettelek.

igaz, mindebből az is következik, ha jó a logikám, hogy sok tekintetben a rendszerváltozás utáni leggyengébb kormányzati teljesítménnyel állunk szemben, hiszen a NER vezércsapata (minden más előző kormánnyal szemben) totális hatalom birtokában, értékelhető ellenzék nélkül, testreszabott alkotmánnyal és közszereplőkkel produkált olyan teljesítményt, amelyről még te, egy velük vállaltan szimpatizáló szerző, is azt mondod, hogy pocsék.

ráadásul a jelek szerint esélyes, hogy 2014-ben folytatódik a sikertörténet.
- In Memoriam Magyari P. 2012.08.06 10:53:19
(A cikk 2012.augusztus 06.-án, A gepnarancs.hu oldalon jelent meg) Az a baj a magyar jobboldallal, hogy nem érti a viccet. Nem ismeri a viccnek még csak a fogalmát sem, ebből kifolyólag magából kreálja a legnagyobb, legrosszabb, legfájdalmasabb faviccet, elvesztve ezzel azt a cseppnyi…..
Kambodzsa projekt Hanoiances 2010.12.25 11:47:53
Hanoi nem lesz benne a top 10 közt a 'Városok, ahol szívesen élnénk' listán. Az Old Quarterről a Lonely Planet ódákat zeng, hogy mennyire bájos, energikus, pörgő, élettel teli. A szükös utcák, extrém kis szélességű épületek és sokféle étterem, kocsma valóban kölcsönöznek…..
Bár nem Thaiföld, de azért a térségben történt és azért a thaiokat is megrázta az eset, ez volt a főhír mindenhol. Hétfőn este több csatornán is élőben közvetítették a manilai túszdráma végkifejletét. A NewsAsia teljesen élesben adta, míg a BBC azért beletett egy 10…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
Mistinguett RJB lett! És stílszerűen nagy halat fogott harmadik beküldésére:Nem tudom, volt-e már, ha igen, persze bocs. Csak most szúrtam ki a Google-nél ezt a kis hibát. Ha rákeresel egy cuccra, néha javasol képtalálatokat is, ahogy pl. a mellékelt képen is látható. A javaslatok…..
TávHős Dacolni a Nagy Testvérrel 2009.03.20 20:10:00
  Érdekes fordulatot vettek a leválások.Azaz, valami megmagyarázhatatlan oknál fogva több, korábban az 1080 lakásos békásmegyeri háznál tapasztalt szolgáltatói vegzálás miatt megrémült épület futott neki újra a leválási herce-hurcának.Ebben még semmi…..
Kéhez kaptam a februári távhőszámlámat 49965 Ft miután hangos üvöltésben gazdagitottam amugy sem szerény magyar szókincsünket gondolkodóba estem. És kérdések tömkelege merült föl bennem. 1. Hogyan lehet lemondani a távhőszolgáltatást?2. Miért van jelenleg is 24C a…..
Egy dél-budai panellakó barátom mesélte múltkor, hogy érdekes fordulatot vett a forradalminak beharangozott lakógyűlés. Egy ilyen esemény önmagában is kabarészerű, amikor hirtelen kiderül, hogy mindenki villanyszerelő, közgazdász és térfigyelő kamera egyben, de ha a házmester…..
Régen mutatkozott a Panelblogon akkora aktivitás, mint a múltkori Főtávos bejegyzés publikálása után. Az íráshoz 114-en szóltak hozzá, a billentyűzetet ragadók többsége - panellakóhoz méltatlan módon - egész normálisan nyilvánult meg, értelmes kérdéseket tett fel. Az akkor…..
sperla ervin 2009.06.10 15:42:03
@Telepi János: most újra kipróbáltam, az ehhez az aliashoz tartozó ses@index.hu-ra megérkeznek a levelek, de mindjárt írok neked egy másikat is.
sperla ervin 2009.06.10 15:49:38
@CyberPunK: ez akkor idáig jó, mert az én feladatom pont az, hogy tájékoztatást adjak.

egyébként a megbízásom az Ökoplusz programra korlátozódik, más témában nem nyilatkozhatok (még más Főtávos témában sem), de azt persze megtehetem és szívesen meg is teszem, hogy a többi kérdésre is felhívom a figyelmüket.
Tiszta bugyi, rá pizsi; a vacsi kenyér-párizsi. ..
Nem győzte meg Bhután Danit, hazajött, most Budán tanít...
Kis lett bányaváros - ott lett Ványa báros...
Lelkem nemes, szívem tiszta acél, de kedvem napos egén ciszta a tél...
Hazatért Agnieszka, s jön a far-show vele, lelkesen bámulja a lányt Varsó fele.....
Hiába hitted azt, hogy a lótor használ, hogyha elakadsz az első hótorlasznál.....
Mit se számít nekem Lima bája, hogyha nem vár Pedro libamája...
Na most vagy a fúga zordon, vagy valami zúg a Fordon!..
Kecskerímek Kommandóskiképzésen 2008.11.08 10:41:00
- A halált az garantálja, ha megütöm a garatnál? - Ja...
Remek az a kemény talpú lábbeli, amely alatt halálát a báb leli...
Sem sokat vagyok a tavon, ha sikerül, lemegyek havonta...
A folyóparti pecás úgy véli: tisztul a máskor olyan koszos, csúf, téli Visztula...
Ha nem tiszta a rovátkája, szórjál egy kis kovát rája!..
A bunkóság fölött szemet húny csatára - a lényeg, hogy az övé Dunacsúny határa...