Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heart-shaped box

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült a Red Hot Chili Peppers új videója a The Adventures Of Rain Dance Maggie című dalra, ami az augusztus legvégén megjelenő I'm With You nagylemezen lesz rajta. A a kaliforniai Venice Beach-en forgatott, Marc Klasfeld rendezte videót itt is meg lehet nézni a hajtás után. A…..
heart-shaped box 2011.08.17 15:04:30
Szakít a brit multi az Esztergályos Cecília és más elkopott celebek által előadott bevásárlókocsi-tologatós, kizárólag az olcsóságot hirdető reklámjaival. Fordult a kocka, szerethető, cuki kampányt rendeltek be az idei húsvétra. A mű elkészült, és ha végignézi az ember,…..
Elöljáróban, orvos vagyok több mint 30 éves kórházi gyakorlattal,karácsonyi és minden elképzelhető más ügyeletekkel a hátam mögött, tehát nagyjából tudom mikor miért és mire mennyit kell várni, sokszor mi miért történik egy kórházban úgy, ahogy történik, ami talán egy…..
zoli voltam Malackacaj 2010.12.16 11:17:00
Kérlelhetetlen, noszogató fémes hűvösséggel bújik a tenyeremben a csengettyűs végű kiskanál, amit egy luxemburgi hátizsákos túra során egy hermafrodita zimbabwei hastáncostól kaptam, miután hajnalig visított a kezünkben a körfűrész egy alagsori melegbárban. De most nem erről…..
heart-shaped box 2010.12.16 16:21:24
A házivaj úgy készül, kéremszépen, hogy tejszínhabot akarunk verni. Mindig is problémáim voltak a tejszínhab előállításával (habszifon nincs, és nem is akarok), megpróbáltam többféle tejszínt (házit még nem), kézzel, géppel, és az eredmény enyhén szólva mindig hagyott…..
heart-shaped box 2009.07.12 22:51:52
Mindig mindenki kollaborál mindenkivel, úgyhogy nem meglepő, hogy ismét közös alkotás született, kivételesen olyan, ami nekem is tetszik. A Hermés és egy holland bicikli gyártó cég, a Batavus ült össze egy igazán trendi bicaj létrehozásához. Valódi fapapucsos forma,…..
Nincs olyan divatrajongó a világon, aki ne lenne kiváncsi a tegnap tartott costume institute gála képeire. Természetesen kielégítjük vágyaitokat és kiváncsiságotokat! Szavazzatok hát, ki tetszett nektek a legjobban!Számomra Stella McCartney a nyerő idén, bár Kate Moss is…..
heart-shaped box 2009.05.05 15:57:30
@kriszti_: bocs kriszti, Te viccelsz? én 9,99 dollárért vettem egy ilyen táskát az ebayen... szállítással együtt volt vagy 15 dollár... persze, ha lesz aki megveszi ennyiért, lelke rajta :)
Annyi gyönyörű táskát látok nap mint nap a különböző internetes oldalakon, hogy az első nagy tavaszi táskakörkép után következzen még egy válogatás a kedvenc darabjaimból, amelyek már az őszi-téli kollekció részei.Ti melyiket kérnétek a válogatásból?Az…..
heart-shaped box 2009.04.22 12:42:32
Ítélkezzetek, döntsetek a két verzió közt:1. Lily Allen saját bevallása szerint magától a Chanel divatháztól kapta ajándékba ezt az egyetlen példányban, kizárólag neki készült pólót.2. Lily Allen otthon összebarkácsolta egy szakadt pólóból és némi festékből ezt a…..
UV pót nem aprózza, elsőre rögtön hármat küldött be, és rögtön igazi klasszikusokat:1. De mortuis nil nisi bene. Ezt következetesen úgy fordítják, hogy "Halottakról jót vagy semmit". Ez mindenképpen helytelen, mert a latin "bene" jelentése 'jól'. A 'jót' az…..
heart-shaped box 2008.12.11 09:07:28
heart-shaped box 2008.12.11 09:08:00
Újabban az olvasók egyre jobban számítanak a szakítós-komjúniti rögtönítélő bizottságára, hogy hirdessenek ítéletet. Íme a következő áldozat: Béla vagy Andor? Andor vagy Béla?A héten a képeket a NAK blogból lopomKedves Szakítósok! Ma van a születésnapom és nem…..
OurFashion OurAd: Őszi kampányok 2008.11.05 09:19:00
Reggelre megjelentek a The Cut-on a 2008-2009-es kampányok fotói, hirdetései a nagy világmárkáktól és tervezőktől. Nektek melyik a kedvencetek?Mert Alas és Marcus Piggott fotózta Kim Noorda-t az Emporio Armani számára: A vöröshajú Karen Elson Donna Karan…..
heart-shaped box 2008.11.05 10:53:27
Mivel még mindig nem értek az autókhoz, engem nem vert földhöz a következő félrefordítás, de mivel ketten is beküldték, a jelek szerint mást érzékenyen érintett. tocsa86 ezt írta:Nem tudom hányan nézték a 2008.06.16-ai Comedy Central 20:30kor kezdődő Nevem Earl részét.A…..
Aki nem felvágásból akar luxuslakásba költözni (ööö van egyáltalán ilyen?), annak teljesen felesleges felkapott kerületek felárát megfizetnie. Ugyanazt a minőséget megkaphatja jóval olcsóbban a VIII. kerületben, amelynek a neve ugyan nem cseng még olyan jól, de luxus az itt is…..
heart-shaped box 2008.10.20 15:39:46
El tudnak képzelni egy családi házat a Váci utca szomszédságában? Aki sem a belvárosi nyüzsgésről, sem a saját családi ház előnyeiről nem akar lemondani - és épp van felelsleges 370 milliója -, az vehet egy remek házat magának az V. kerületben. Két nagy lakás, de a…..
heart-shaped box 2008.10.20 12:57:31
A korábbi OFFI-s poszthoz fűzött kommentekben is volt néhány egészen hajmeresztő ferdítés, de a mostani beküldés is többszörösen dobogóesélyes. Albert osztotta meg velünk (hosszú, de megéri):Ez is egy OFFI-s tortenet. Ket eve tortent, epp az ELTE-n irtam a diplomamunkamat. Jott az…..
Gyöngyi gyerekkönyvben talált két remek darabot:Vettem a minap a fiamnak a Lidl-ben egy könyvet, A járművek a címe. Egész oldalas képek, feliratok a tárgyakhoz. Németből lett fordítva. (Úgy sajnos nem tudok, de sejthető, mi a turpisság)A képen látható egy falhoz támasztott…..
heart-shaped box 2008.10.16 11:11:18
BG rövidre fogta, de a lényeg benne van:http://www.dvdrecorder.philips.com/hu/hu/Overview.htmlKínálat mint hatótávolságA gond onnan ered, hogy az angol range szó jelent kínálatot, de hatótávolságot is (meg sok minden mást). A jelek szerint jelen esetben nem a legszerencsésebb…..
A következő beküldő, Andrea is Agatha Christie-rajongó, mint velem együtt sokan még:Rengetegszer előfordul, főleg Agatha Christie könyvekben, hogy valaki tesz vagy mond valami szokatlant, erre a többiek jól kibeszélik, és általában elhangzik a következő megjegyzés: "ez nem…..
A címek félrefordítása hálás téma, mert jó sok példát találni rá. Az elsőt Lajos hallotta és küldte be nekünk:Aczél Endre műsorában, a Klub Rádióban egy időszak politikai eseményeiről beszél, "korabeli" zeneszámokkal megszakítva. Tegnap az 1984 körüli…..
Subba Taposs Billre! 2007.02.26 12:28:00
Feltételezzük, hogy nem minden olvasónk vásárol rendszeresen a német jóízlés és cipőipar fellgvárában, a Deichmannban. Ezért is vagyunk renkívül hálásak bondok nevű rajongónknak, aki képes volt a kedvünkért lefényképezni az alábbi dorkót. Érdemes egyébként a…..