Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danixxl99

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerjék meg Andyt, aki nem csinált semmi különöset, csak aktívan rágta az adóhivatal fülét, amikor jogtalanul akarták befizetésre kényszeríteni. Sikerrel járt, lengetjük is a rájabőr süvegünket. Családunk több tagja szórványosan, össze-vissza, augusztus során kapta…..
Következő történetünk egy APEH dolgozó levele, amely az Apeh-intranet-hálózatán jelent meg és egy kedves olvasónk továbbította nekünk. Kedves Despota! Bár a történet esetemben és kollégáim esetében nem "klasszikus" munkahelyi terror, örülnék, ha közzétennéd. Az…..
danixxl99 2009.07.18 13:10:51
Itt vannak tessék hiteles számok

www.afsz.hu/sysres/adattar2009/index.html

Ezen belül költségvetési szféra
3.2-es pont
főleg a II.-es és III-as besorolási osztály létszámát és bruttó átlagbérét nézzétek meg, összesen 40ezer fő.

És ezek hivatalos fizetések, nem adnak mellé zsebbe.

Despota! Az adóhivatalos levél mögé beilleszthetnéd!
Inzert történetéből kiderül, van még mit tanulnunk a külföldi példékból.Bár magyar vagyok, de Magyarországon egyszer dolgoztam! Amikor kisbabát vártam, azt mondták nekem: találunk helyetted mást, nagy a sorbanállás. Ennyi.Amikor kisfiam 2 éves volt, egy orosz céghez mentem…..
Olvasónk üzletvezetőnek jelentkezett egy kis delikáteszbe, ahova fel is vették, de érdemi munka helyett a félkész üzletet akarták kifestetni vele.Tisztelt Munkahelyi Terror Szerkesztőség!Egy sztoryt mesélnék el én is látom nem vagyok egyedül a jellemtelen munkaadók szembeni…..
Szombati posztunkban egy pénzügyi multiról lesz szó, ahol a munkavállalók jogaira magasról tesznek. Legalább a kávé és a tea ingyen van... Sziasztok !Szeretném leírni nektek az egyik „multis” tapasztalatomat, hogy Ti lehetőleg ne fussatok bele ebbe a munkáltatóba. Az…..
Történet arról, amikor a munkavégzés a családi élet rovására megy, csak mert egy ostoba szabály miatt minden áldott este bonyolult adminisztrációs kötelezettségnek kell eleget tenni.Nem a saját történetem mesélem el, hanem házastársamét. Teszem mindezt azért, mert tudni…..
Nem sokkal azután, hogy megjelent a gyomorforgató poszt a Szondi utcai Reál kézzel átdátumozott, rohadt Túró Rudijairól, a cég közleményt küldött az Index születésnapi ünnepségsorozatára készülő Homárnak. Először is itt a szöveg, csorbítatlanul, de utána újabb…..
Olvasónk munkahelyén közölték, hogy 7%-kal lecsökkentik az alkalmazottak nettó fizetését, miközben topmenedzsment pár darab új, egyenként közel 20 millió forintos autót kapott. Az egyik nagy, hazai reklámügynökségnél dolgozom. Néhány hete a felsővezetés és a tulajdonosok…..
Mindenfelől azt hallani, hogy a vasutasok családtagjainak járó szabadjegyet vissza akarják vonni, tehát csak a vasutasok utazhatnának ingyen (és a rászorulók természetesen). A szabadjegyek, ingyenes bérletek évente több milliárd forint kiesést jelentenek a tömegközlekedési…..
Az "elegáns" kategória ismert versenyzője a UPC: ha le akarnánk mondani a szolgáltatásukat, online nem lehet, telefonon meg reménytelen. F.-nek a végén mégis sikerült, de erre mondták a Práter utcában, hogy "falmelléki". Lemondanék egy UPC-szolgáltatást. Weben…..
 Ma a magyar nyelv és irodalom írásbelivel megkezdődtek a felvételi vizsgák közép és emelt szinten egyaránt. Nézzük meg ezt a két adatot: a feladatsorokat ma 94276 diák írta meg középszinten, az emeltet 1429 tanuló választotta. Ez utóbbi az összes mai érettségizőnek…..
Ha létezik még olyan jogkövető állampolgár, aki bajban rendőrséghez fordulna, ne tegye. Silverdust egy kátyúdefekt miatt hívta ki a rendőröket, akik az éjszakai riasztásért cserébe bosszúból titokban feljelentették, a nemlétező szabálysértésért járó büntetését pedig…..
Krisz úr szenvedélyes hangú levélben gyalázza az Adóhivatalt, amit empátiával figyelünk, hiszen azokra a hónapokra kell kamatot fizetnie, amiket az APEH  tökölt el az ügyfél kérelmének elbírálásával. Egyházi iskolásként nem érthetünk egyet az erős kifejezésekkel, a…..
Arról már volt nemrég egy poszt, hogy üzlethelyiség esetén hogy lehet jogszerűen megszabadulni a jogcím nélküli bérlőktől. Vajon hogy működik ez egy magánlakásnál? Talán nem egyedi esetről szeretnék írni és ebben tanácsot kérni, hiszena lakcímbe- és kijelentés jogi…..
Munkahelyi (T)error Kaja terror 2009.02.13 00:07:00
Aki kitalálja, mivel kezdem mai bevezetőmet, az meghívhat egy sörre :). Na jó, csak vicceltem, de tényleg itt a péntek és ennek nagyon örül valaki... Atir9 levelét olvashatjátok a hét utolsó munkanapján, aki a munkahelyi étkezés szabályozását nehezményezi. Kedves Elnyomott…..
MÁV-figyelő Ipiapacs InterCity 2009.01.30 13:44:29
A Dráva IC-re az utasok hiába vesznek pótjegyet, ülőhelyet nem biztosítanak mellé. Olvasónk arra panaszkodik, hogy az utasok elözönlik a vonatot, leülnek rendszertelenül, majd a később felszálló utasoknak nem hagynak helyet. Aki mégis le szeretne ülni, annak csomagokkal megpakolva…..
Krisztián december elején vásárolt egy új monitort, amit azóta csak 5 napig tudott használni, a többi időt márkaszervizben töltötte. De nem azért, hogy kijavítsák a hibáit, hanem hogy még össze is karcolják. A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség, a Fogyasztóvédők Egyesülete,…..
Severina osztja meg velünk gondolatait az alábbi levélben. Jogász, több nyelven beszél, mégsem talál magának munkát.Itt vádak hangzottak el, a Macás történetnél (azt nem én írtam!!), hogy aki akar, az el tud menni dolgozni. Sajnos nem mindenki tud elhelyezkedni, aki akar.…..
Manapság egy pénztáros ezer dolgot csinál az alaptevékenységén kívül. Nyereményakciós matricákat oszt, kávét főz és politizál. TMG mintha felháborodna az utóbbin, pedig a politika jó esetben igazi népi tevékenység, és mi lehet népibb egy olcsó élelmiszerboltláncnál?…..