Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tjuca

0 bejegyzést írt és 1946 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időről időre érkeznek olyan levelek, történetek, amelyek kissé árnyalják a külföldi életről szóló képet. Zsófi mai írása is ilyen, ő Németországban találkozott olyan megalázó jelenségekkel, amilyenekkel szerinte Magyarországon egy külföldi nem szembesül. „Több…..
Tjuca 2013.04.14 11:46:30
@Whave: cipruson, máltán, thaiföldön... nincs szabály
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
Tjuca 2013.03.03 17:48:46
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: a kopasz tánca :-D

de ez zeneileg is össze van ám rakva ;-P egyáltalán nem rossz ez.
Tjuca 2013.03.04 17:44:48
@kumarkinda: ha szerinted szilviék nem voltak hamisak, akkor jajjj.
Véget ért az első Voice-évad, aminek döntője pont azoktól a gyermekbetegségektől szenvedett, mint az egész műsorfolyam. Néhol lassú volt és vontatott, meglepően sok hamis hanggal, elbaltázott dalválasztással és üresjárattal. Az érdemi résznek kb. fél 11-re vége volt, utána…..
A célegyenesbe értünk, megvan a négy finalista, nem nagy meglepetésre négy férfi, bár ha a tehetséget és a hangot nézzük, akkor Nádor Dávid helyett inkább Nikát kellett volna a döntőbe bevinni. Hiába, a lebonyolítási rend kegyetlenebb, mint a fröccsöntő kisiparosra vadázó…..
Tinireménységek nélkül maradt a The Voice, a Tv2 tehetségkutatónak is nevezett énekversenye. Tegnap egy adásban hullottak ki a Szécsi-ikrek és istenfélő Henderson Dávid, a legjobb nyolc közé pedig csak olyanok kerültek be a jógaoktató tatár nő mellé, akik már legalább egy…..
Félpucér bulák (micsoda meglepetés) nem voltak a tegnapi Voice-ban, pedig a Tv2, pont úgy, mint a nagyok, remek műbalhét rendezett a harmadik élő adás előtt, döbbent énekessel, mentorral, hatalmas szilikoncsöcsöket morzsinkáló szőke táncosnővel. Az adást elnézve persze nem…..
Tjuca 2013.01.06 11:20:29
@c.miller: ez nem valaminek a koppintása? annyira ismerős, annak idején, mikor sokat jártam távolsági busszal, szerint valami lónyál sláger volt hasonló
Most sajnálhatja igazán Mohamed Fatima, hogy kihisztizte magát a Voice-ból: az előző heti, igen tisztességes felhozatal mellé a második adás jó, ha három igazán ütős hangot tudott csak felvonultatni, a nyolc továbbjutó között pedig csak egy olyan van, akinek tiszta szívből lehet…..
Tjuca 2012.12.31 10:44:12
@TengerészMacska: mondjuk nálam az alap, hogy valaki ne legyen hamis, de hamiskás sem. pl. malek andrea sem. ráadásul regina pont a legrosszabb, csak kicsit hamis, de azt magabiztosan. :-( tehát nem hallja.

amúgy falra mászok attól a szövegtől, hogy nincs elég tehetség. de van. harminc emberből 10% nagyon jó. csak nem mindenki elég exhibicionista. ha jól sejtem azért a voice is "háziverseny" a mittoménmilyen hajnal énekiskola tanítványai teszik ki a mezőny 90%-át. ha valóban kicsit jobban körbenéznek- persze ott sincs garancia, hogy mások vállalják ezt a cirkuszt- akkor garantáltan össze lehet hozni egy jó sót. viszont tény, hogy én sem dobálnám a fenekemet, és nem venném fel az adott szereléseket.

és még itt is vannak, akik diktálnak, pl. regina vagy a swinges pali, akik nem lesznek majmok. ha nem tetszik a közönségnek, akkor annyi, de elképzelhetetlennek tartom, hogy ők valami fostalicska ruhát kapjanak, vagy vállalhatatlan nótát énekeljenek. ez van. ezt becsülöm bennük.
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..
Tjuca 2012.12.22 11:35:53
@harcosDuke: értem én. csak a szolnoki dóra tényleg ezerszer jobb volt na. értem én, hogy ő is primadonna volt, és ez a műsor ezeket nem tűri. dávidtól én a nyálas jelzőn túl sajnos nem jutok. :-(
Tjuca 2012.12.22 13:10:12
@repjegyes: élő egyenesben is igen paraszt volt, ott nem a szerkesztőkön múlt a dolog...
Amikor a The Voice válogató adásai során egy anya-fia és egy ikertestvér-párt is továbbjuttattak a mesterek, lehetett tudni, hogy ebből dráma lesz később, családi, de nem kiabálós-kurvaanyázós, mint a Családi titkokban vagy a Gyanú árnyékában című rivális sorozatban, hanem…..
Tjuca 2012.12.08 10:24:24
@kamasuka: az ikrek esetében lehet a saci gyengébb volt, de ott az egész tegnapi műsorban tán az egyetlen nagyon bántóan hamis srácnál jóval jobb volt. a böbe meg egyszerűen több a másik lánynál, ami nem most mutatkozott meg nagyon, hanem az előző körben, ott bianka hamis volt (meg hát a viselkedése, már ott is elég "fura" volt. szóval, ha így nézem abszolút jogos, hogy mindkét iker továbbjutott. ha a saci kapta volna a biankát, na az már necces lett volna.
Pont amikor tényleg kezdem megszeretni a Voice-t, a Tv2 ellen-X-Faktorát, pont akkor jön egy olyan adás, ami pont annyira igazságtalan, hogy picit keserű szájízt hagy maga után, és elrontja a felhőtlen szórakozást. Jó, tudom, hogy ez egy tévéműsor, és párbajban szereplő duók…..
Tjuca 2012.12.01 20:49:27
@AnnaKarenina: ö szerintem nem volt jó, hanem a másik fiúnak valami elképesztően kellemetlen hangja, és stílusa van. magában gyöngyösi kevés volt, kellett hozzá a másik, aki nagyon kappan volt, hogy jónak érezzem. meg persze, abban zseniális, hogy malek fosik tőle. (én is fosnék, de én nem vagyok ott). azért ahogy utána járt a kezében a mikrofon, és nem tudta megállítani, na az kemény... :-(
Tjuca 2012.12.01 20:55:06
@AnnaKarenina: elnézve az arcán a bőrt, meg a hasát, sajnos nem kell erre sokat pakolni. :-( sajnálom, mert értékes fickó, de.
Megkezdődött a párbaj-szakasza a Tv2 tehetségkutatójának, oppardon, énekversenyének, az, amiben a mesterek saját kutyájuk kölykét kénytelenek kitenni kartondobozban az út mellé, hiszen 12 énekesüket párokba rendezik, majd adnak nekik egy nótát, és a duett végén egyiküket…..
Amikor tegnap este Mező Misi előredőlt a székében, és félig komolyan azt mondta egy 16 éves ikerpár egyik tagjának, hogy beszarik, ha ő is Somló Tamást választja, mint a testvére, önkéntelenül felröhögtem. A beszólás teljesen természetesen jött a tetovált kőrockert adó…..
hogyvolt VV5 - 1x162 - A DÖNTŐ 2012.02.27 22:15:00
A posztot Dorothy, a Vörös Cipellős - Lady N-nek ajánlom, aki egész nap azért rítt, mert még nem szerepelt egyetlen posztban sem. 163 nap után győzött a Rossz a Jó felett - ezek szerint mégis elbasztam a posztok számozását - kicsit tartottam is tőle, mikor kezd hullani a…..
Tjuca 2012.02.28 09:08:57
Tjuca 2012.02.28 10:00:41
@nathalie: szerintem egy fütyi két herével. mások szerint orr szemekkel.

tulajdonképp orról ismerszik meg a vessző. nem?
hogyvolt VV5 - 1X160 - 1X161 2012.02.26 19:52:00
Hát akkor megragadnám az alkalmat és SZÍVEM összes szeretetével küldeném Fecónak az alábbi SZÍVküldit. SZÍVből, SZÍVesen.   Egyben szerényen jelezném az illetékesek felé, ha már úgyis lebontják az egész kócerájt ma, a Kutai lány ágya melletti fehérre festett…..
Tjuca 2012.02.27 18:22:44
@nathalie: lerágott csont.

attilának volt pár marha jó poénja, és alapvetően elég szerethető volt az utolsó egy-két hétben, és előtte is voltak tök jó megnyilvánulásai, pláne vera mellett volt üdítően normális. (ugye minden viszonyítás kérdése)

aki baromi semmi volt az gergő.

azzal, hogy sok hülyét válogattak össze egy nyűglődős hisztis műsor lett. jobb lett volna, ha csak poénos semmiről nem szóló, nem izzadtságszagú. a lányok irgalmatlanul gyenge eresztés voltak, és a fiúk fele is hát...
Tjuca 2012.02.28 09:56:10
@nosce: ezt érdemlem a jóságomér'?

szóval, nem érzem, hogy beszóltam volna neked, ellenben...
nem kockáztatok, mert ez nem a vállalkozásom. ha vállalkozok, akkor kockáztatok, annyit, amennyit akarok, és rajtam áll, hogy bukok vagy sem. ott akkor én vagyok a góré, de a vevőim véleményét a portékámról nem én határozom meg. ugye? ha van eszem igazodom a vevőm kívánságaihoz.
jelen esetben én vagyok a vevő/fogyasztó. fogalmam nincs te ki vagy. ha másik vevő, akkor nem tudom miért nem tudod elfogadni, hogy ízlések és pofonok, és miért minősítgetsz engem (kezdik megérteni, nem értik stb.) ha pedig te vállalkozó vagy, akkor szintén nem értem miért engem minősítgestz engem.egy véleményt fogalmazok meg, ami neked visszacsatolás számokban, statisztikában, pénzügyi mutatókban.

akkor még egyszer, sokadszor. nem az észt osztottam, leírtam egy véleményt, a sajátomat, hogy képzeld van olyan ember, aki el tudna tengődni csupa tuját nézve.te pedig folyamatosan minősítgettél, hogy nem ÉRTEM a lényeget. akkor megint sokadszor, az ért és az egyetért nem szinonimák. nézhetsz hülyének, sőt én is tarthatom magam hülyének, ez a dolgon nem változtat, itt nem az értelemről van szó, hanem ízlésről. és finoman szólva is ízléstelennek tartom, hogy pusztán azért mert más az ízlésem, folyamatosan indirekte lehülyézel.

de mint mondtam, nem ér ennyit SEm ez az egész. jó lenne kulturált mederben elviccelődni egymással, mert ez az egész erről szólNA.
Hát, drágáim, belecsapunk, innentől kezdve lehet hörögni, ki nyerje a vévéötöt, este nyolctól élőzünk a Velveten, de igényünk van az akolmelegre, meg azt is tudjuk, ahol meleg van, ott büdös is, és hát az anyai öl ringatása, ugye. Az este nagy kérdése, a Lelketlen Gonosz…..
hogyvolt VV5 - 1X158 2012.02.23 23:10:00
Csernus doki kezdhet rettegni, a tegnapi öfi alapján kiadok egy könyvet "Párkapcsolati problémák nyolcvan ikú alatt" címmel. Balázs szerint - akinek a haja egyre inkább gyermekkoromra, egészen pontosan a kisdobosavatás előtti pillanatokra emlékeztet - néhány lány…..
Tjuca 2012.02.24 20:51:37
@sogeking: te az orosz pók szakértője vagy. na meg apókemberezésé. :-PPP
Tjuca 2012.02.24 21:00:21
@pushpang: abszcinens vagyok. kvázi. ivós tuja. látod 5 hónapja ennyit tudtál meg rólam. teljesen beszürkültem, de ma elkapott a flash. :-) lehet utsó napom a villában, azt azt se tudom mi a plútóm. hát ezt érdemlem én? :-D

jó éjt, megyek hí a család. :-)
hogyvolt VV5 - 1X157 2012.02.22 22:00:00
Az van, hogy nem szabadulunk a Hutyutyutól. Nem és nem. Akkor sem, ha a fene fenét eszik. A nap kérdése mégsem az lesz, készült-e kompromittáló videjó (he?) Hutyiról, hanem az, dugott-e csütörtökön Peti és Veronika. Pötyi új helyikét kapott, csak mondom, maradtunk a férfias…..
Tjuca 2012.02.23 21:47:24
@gyvy: ránézek arra a hódvilág képére, meg alekosz szemeire, és a paraszt szó jut eszembe. meg az orrábó fröccsenő vérsugár látványa.

jó étvágyat! :-)
Tjuca 2012.02.23 21:49:28
@kamarti: őőő nem. azé egy főnöknek az számít, aki a pénzt hozza. és ha shericicák járnak oda, akkor nem bunkógerit fogja alkalmazni, mert az fog beütni, hogy ez pofázott, mikor fogta volna be inkább. a biznisz a' biznisz.
Tjuca 2012.02.23 21:50:35
@sogeking: lehet. nekem olyan ismerőseim, akiknek tv-jük sincs, azért egy-két jelző erejéig képben vannak. :-D
hogyvolt VV5 - 1X155 - 1X156 2012.02.21 22:45:00
A válaszom határozott nem. Arra, hiányozni fog-e. Ami hiányozni fog, az ilyen levelek: "nem tudom, feltűnt-e, de vera a kiválóan dokumentált előéletét tekintve fantasztikus megoldást választott fülbevaló gyanánt egy stilizált pöcs képében. gondoltam elküldöm, hátha…..
Tjuca 2012.02.22 11:04:27
@Mazlee: én nem vagyok sem az anyukád, sem az óvónénid. ha az lennék, nem írnál olyasmiket, amiket.

"mengelézés, azokba is ugyanugy bele lehet kötni."
bele is kötöttem. pláne, hogy szinonim fogalmak, már, ha érted miről beszélek. hajni elég világosan leírta, hogy nem a szavakkal van a gond, hanem ami mögötte van. látom nem akarod érteni...
Tjuca 2012.02.22 15:04:04
@genevieve: tudod az úgy van, hogy jó az jó. a rossz meg csalafinta, mert használja az eszét. ha jó csalafinta, akkor má' nem jó. az ész és a jóság eleve kizárják egymást. érted? nem érted?

ha érted, akkor nem vagy jó. ha nem érted, akkor jó neked.

érted?
érted...

nagy legyintés.

:-P

8->
hogyvolt VV5 - 1X154 2012.02.18 22:25:00
Nem is tudom, hogy kezdjem, tényleg. Kétségbeesetten próbálok kapaszkodót találni, de még VV Kazal Éva nyikhajgecizése - szegény Jerzsi, kellett neki keresni az elektromos cigarettát, azóta is bánja, mint a kutya, aki hatot kölykezett - se ér fel a sajtreszelős cirkusszal, sőt.…..
Tjuca 2012.02.21 17:05:25
@mokamini: lehet punnyadtak...
Tjuca 2012.02.21 17:50:47
@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ez video honnan van?

akkor azé' volt veron tegnap oly "vidám"
Tjuca 2012.02.21 18:20:25
hogyvolt VV5 - 1X152 - 1X153 2012.02.17 21:15:00
Az van, hogy a VillaLakók egyre feszültebbek. Én csak akkor, ha Fecó énekel, vagy Csaba dalt ír. Na jó, most már akkor is, ha meglátom Fecót. Vagy Verát. Akármelyiküket. Sose lesz jövő vasárnap, so-se! Azon kívül, hogy nyígnak és egymás baszogatják, nem történik semmi, ezért…..
Tjuca 2012.02.18 21:29:53
@inmemancsi: megnéztem a zindexen a legújabb magyar modelllányt, hát... na... remélem nem fogok rosszat álmodni. :-( ugye te maradsz szép? jobb is, hogy nem kerültél karl bácsi karmai közé. nya. :-)
Tjuca 2012.02.18 21:32:20
@kamarti: mér ő nő? bocs, tudom, de. bangó margitra sem ment rá, meg kisunokájára sem. :-D
Tjuca 2012.02.18 21:32:54
@pushpang: álmodj királylány! :-DDD
hogyvolt VV5 - 1x150 - 1x151 2012.02.15 19:35:00
A 250. posztom a hv-n, igen, igénylem az ünneplést. Na, túl vagyunk rajta, remélem, mindenki kiheverte az éves kötelező nyáladzást, pink, szívet szorongató plüssmacikát nem hoztam, cserébe megosztom a lelkes olvasótáborral kedvenc soraimat: "A Valentin-nap nagyjából annyira…..
Tjuca 2012.02.17 15:47:51
@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem, de még lehet. megkapja a lila kendőt. :-)

@pushpang: ezért ítam, hogy valami abszurd műsorban egy "erős" társsal. azért van, mikor meglepően gyorsan reagál "jól". gondolok itt olyanra, mikor mellesleg odavágja, hogy még jó, hogy a te monológjaidat mindenki követi...

szerintem használható lehetne a rendőrségnek az ő celebsége. pont az, amit írtál, ha valaki, ő kegyetlenül jól tűri a beszólásokat. ilyen értelemben ő nagyon jó "tuja". nem kapja fel a vizet, és lehet rá építeni. ott van pl. gergő vele semmit de semmit nem lehet kezdeni, azt hiszi vicces, de csak buta. csaba nem jó kommunikációban, de tény, hogy szívós, és sportszerű. még mindig jobban el tudom képzelni rendőrként, mint könyvelőként. :-DDD amit nem tudok elképzelni róla, hogy haknizgasson a médiában. de simán lehet, hogy csak én vagyok fantáziátlan.

azért eszter viselkedése jóval vállalhatatlanabb sok szempontból. szerintem.
hogyvolt VV - 1X149 2012.02.13 23:25:00
Mit mondhatnék? Váncsa szerint a marhafarok istenbizonyíték, szerintem a homoki szarvasgomba meg a vajhal, ám semmi nincs kőbe vésve, a rövid lista bármikor bővülhet, bővült is az elmúlt évek alatt. És tegnap is. Megnyugodtam, nem igaz, hogy birka nép a magyar. Nemcsak hogy meg tud…..
hogyvolt VV5 - 1X145 2012.02.09 20:00:00
Már az öfi elején ideges vagyok, egyrészt a hupilila ingtől, ejnye, Balázs-Balázs, hiába huncut a frizkód, ha ez a bu...férfiatlan üng agyonbassza az összképet, szóval, nem elég ez, Kinga hisztirohamot fog kapni. Mámeg, teszem hozzá. Másnapos ébredezés közben Vera zöld trutyit…..
Tjuca 2012.02.10 16:37:52
@csicserierika: egyébként elég jellemző rám, hogy amikor megkaptam, akkor nem értettem, hogy miért küldték, hiszen nem túl extra. aztán amikor elmagyarázták, hogy ez egyébként 18+, akkor néztem, hogy jééé, hát ez azt akarja ábrázolni: jaaa. innen is látszik nem én vagyok a poén "célközönsége". :-)
Tjuca 2012.02.10 19:59:29
@anica inkognitóban: enyém az élet, többieké a jel. :-)
Tjuca 2012.02.10 20:37:25
@anica inkognitóban: majd ha megmurdelek, addig ki tudja mi vagyok. :-P
hogyvolt VV5 - 1X144 2012.02.08 18:45:00
Komolyan mondom, mióta megnéztem az öfit, azon gondolkodom, hogy bírtam ki ép ésszel a VV4-et. Az újdonság varázsa biztos. Meg a szűz kéz szerencséje, ugye. És hát itt vannak, megint. Újra. Olivérrel az élen, akit nem titkoltan már az előző szériában a Dunába tudtam volna…..
Tjuca 2012.02.09 09:49:48
@kozi001: a vv4-et nem követtem, és mióta benn vannak, ezt sem.
Tjuca 2012.02.09 13:04:16
@foxglove: muhahaha Oli az alkalmassági tesztről: "itt is van egy-két olyan karakter, akiket ha IGAZI pszichiáterek vizsgálnak, akkor nem engedik be

ő már csak tudja, mi??? :-)
Tjuca 2012.02.09 13:20:51
@foxglove: nem ezen élcelődtem, hanem
ezek szerint ő már beszélt valódi pszichiáterrel... :-D és bizonyára magát is oda sorolta. vagy?
hogyvolt VV5 - 1X139 - 143 2012.02.07 19:15:00
Már nem is mentegetőzök, basszatok le, mint a pöngős malacot. Kommentben, most öveket becsatolni, mert sok a dolog. Seri és Csaba meglátogat egy családot Magyarország keleti csücskében, Tiszacsécsen. A család tavaly csatlakozott a MGYLJ programhoz, kaptak vetőmagot és előnevelt…..
Tjuca 2012.02.08 14:43:23
@i.diot: bezzeg az én időmben... :-D ennél fiatalabbnak gondoltalak, és.
Tjuca 2012.02.08 18:27:14
@beacska: mi van? napok óta nem is írtam, nem, hogy fecóról, az egész bagázsról.

de, ha már így
hu.wikipedia.org/wiki/Szentt%C3%A9_avat%C3%A1s

egyik feltétel, hogy a delikvens elhalálozzék, valamint nem feltétel, hogy hibátlan vagy bűntelen legyen. annál is inkább, mert at áteredő bűn nélkül csak mária élt. lásd pl. szent ferenc, szent pál vagy szent ágostont, akik nem voltak bűn nélküliek megtérésük előtt.
valamint bárkiből lehet szent attól még, hogy nem avatják szentté "hivatalosan".

ez nem az a blog, csak jeleztem, hogy ez az egész szentté avatósdi nagyon tévút. itt, nem a hátad mögött.