Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RaMarton

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előbb utóbb mindannyiunkat utolér az az életállapot, melyben nem csak a génjeinket örökítjük át, hanem kedvenc hobbinkra is próbáljuk rávenni a következő nemzedéket. És ahogy számomra a kommentekből is kiderül ez a pillanat sokunknak már eljött vagy nincs is messze.Alapvetően…..
Sokat sírunk-morgunk-dühöngünk az utóbbi időben, hogy mekkorát nőttek a LEGO-autók, mennyire nem férnek a régi Town-utakra, nagyobbak a házaknál, minek a hat stud szélesség stb. Nem is linkelem be az összes ide vonatkozó posztot és kommentet, mert duplájára nőne e poszt. Inkább…..
RaMarton 2012.02.25 23:06:40
@MikeT: Viszont hogy hatásosan tudd kormányozni csak kell valami mintázat, nem? Én is néztem képeket és tényleg van sok aszfaltra való mintás első kerék...

Viszont a kipufogó NAGYON hiányzik!!!
Sporttársak! Igaz, hogy én még külföldön lóbálom a lábam, de éjjel nem felejtek el hazamenni, hogy holnap részt vegyek magam is (terveim szerint: aktívan!) a Futóklub soron következő eseményén. Szokásos időpontban a jól megszokott helyen indul el a 8-as Futóklub. Cipőteszt,…..
Azt hiszem nem vagyok egyedül azzal a véleményemmel, hogy Ainex múlt heti végigjátszása osztályon felüli volt. Ezen a hétem sem hagylak sem nélküle, sem kamionok nélkül Titeket. Külön köszönet Ainexnek értékelésért! Hiszem, hogy a pontozás így igazán segítség. Szállíts…..
A mai nappal zárjuk le végleg az első építőversenyünket, az Építs birodalmat. 235 képet böngszészhettek most végig, én mondom, nagy meló lesz. (Természetesen a kizárt, nem szabályos alkotásokat itt sem tesszük közzé.) Miközben készítettem ezt a posztot, végre láttam…..
Most pedig kapcsolom vendégbloggerünket, Tomcsit, aki a legoblog első sajtótájékoztatóján olvassa fel azt a levelet, amire mindenki várt: Szia Tamás,Nincs semmi akadálya a gyárlátogatásnak. Mivel most éveleje elég zsúfolt, valamint a látogatókat a treningszobában fogadjuk és ez…..
Kedves Szülők és Diákok!A holnapi találkozásunkkal kapcsolatban sajnos többen még nem jeleztek semmit, se azt, hogy jönnek, se azt, hogy nem. Örülnék, ha mindenkitől kapnék erre vonatkozó üzenetet.Nagy létszámra nem számíthatunk, de mindenképpen megtartjuk ezt a találkozót,…..
Internetes Vetület Családi nap 2009.09.15 12:39:08
Kedves Szülők és Diákok!     Küszöbön áll a tavaszról őszre halasztott találkozónk. A helyszín biztosításának nehézségei miatt újabb módosulást szenved az időpont, szeptember 26-án, szombaton szeretettel várok mindenkit! A helyszín a korábban már közölt Anna…..
Internetes Vetület DÜHÖNGŐ 2007.05.23 12:47:00
Erre az oldalra lehet (és kéne!) írni az olyan megjegyzéseket, hozzászólásokat, amelyek nem kapcsolódnak egyik témához sem.Használható chatszobának vagy aminek akarjátok, itt nem lesz senki kimoderálva!..
Kedves Mindenki!A válasz megérkezett. Nem mellékelem az egészet, de lássuk a lényeget:Lehet osztálykarácsony, mindig szívesen várnak az iskolában, a nehézség az, hogy aznap van a "friss" osztálynak is az osztálykarácsonya, így abban a teremben nem nagyon lesz hely. Milán…..
RaMarton 2008.12.31 15:21:56