Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lanina

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új kiegészítőket árul az Amazon a Kindle-hez, teljesen személyessé tehető az új skinekkel. Nagyon sokféle matricát árulnak, mindenki találhat neki tetszőt, így nem fordulhat elő, hogy a barátod/barátnőd olvasóját kapod fel az asztalról a reggeli rohanásban. Egy gond van ezzel,…..
lanina 2010.10.07 15:12:17
Ok pedig mindenfele kutyumutyure gyartanak es forgalmaznak mar evek ota skint: www.istyles.com/
Es ugy tunik szallitanak Mo-ra is.
Eddig csak telefonon probaltam termekuket, de az eleg suru hasznalat mellett is 1.5 evig birta a strapat.
Egy hónapja vártam erre, ma végre megérkezett az Amazon ebook-readere, a Kindle. Minden lépésemről beszámolok a kicsomagolástól, az első könyvek feltöltéséig, folyamatosan frissítem ezt a posztot.  Kezdjük a kicsomagolás bonyolult műveletével és néhány képpel.…..
lanina 2010.08.31 10:01:04
@ZaWarudo: Koszi neked!
lanina 2010.08.31 12:38:26
@ikri: en is kernek szepen egy linket a kisvasut gmejles cimre. :) Koszi szepen!
lanina 2010.09.16 14:37:04
@ZaWarudo: Az ozonlyuk alatt elek, de en nem tapasztaltam belassulast semmilyen szinten.
Az Amazon a Kindle után más területeket is elfoglalna, tucatjával veszi fel a hardware-szakembereket. Több mint hetven állást hirdettek meg, akik audió és videólejátszókat fognak tervezni. Egyes értesülések szerint felmerült egy saját gyártású mobil is, mellyel az androidos…..
IdegenNyelvŐr Ausztrál városok 2010.05.02 07:30:00
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } Korábban már megismerkedtünk az Amerikai Egyesült Államok és Kanada tag­ál­la­mai­nak és fontosabb városainak kiejtésével, ezúttal pedig ruccanjuk le Auszt­rá­li­ába. Ahogy…..
lanina 2010.05.07 02:44:19
Bár Miñarro García és Javier Esteban pályamunkája "csupán" a második díjat nyerte el a londoni BKV nemzetközi pályázatán, gondolom sokan cserélnének velük. Az elektromos+diesel hibrid meghajtás, a tradícionális elődhöz képest kisebb méret és jelentősen csökkentett…..
Az "apróság" itt a beküldés hosszára próbál utalni, nem a félrefordítás mértékére. Kezdjük pocakkal (leginkább azért, mert vagy bő egy hete került volna sorra a beküldés időpontja alapján, csak elcsúszott, bocs):A Simpsonban fél perccel ezelőtt azt mondták, hogy…..
Persze instant kávét is lehet inni, ha fel akarunk ébredni, de mennyivel jobb egy finom espresso. A Mypressi Twist azt ígéri, hogy bárhol vagyunk, igazi presszókávét tudunk készíteni magunknak. A széndioxidos patron nyolc kávé lefőzéséhez elegendő. Sajnos elég drága, 129…..
Cukinapló sorozatunkban ismét Hapci és Berci, Katáék görényei jelentkeznek. (Az első rész itt olvasható.) Van itt minden: narancspofozás, gazdipofozás, lavórozás és egy megszelíditésre alkalmas tubus. "Hallottam egy érdekes kifejezést: celeb-alkatrész. Görijeink is…..
Poliamori Bemutatkozás 2009.01.29 23:20:00
Előre szeretném bocsájtani, hogy meglehetősen furcsa blogot, illetve bejegyzést fognak olvasni az érdeklődők. Véresen komolyat, noha biztosan lesznek, akik kétségbe vonják majd a szerzőpár épelméjűségét, netán szavahihetőségét, de állunk elébe.Bemutatkoznánk tehát, a…..
"Csordogálás. 1:44-nél állatka. De mi is ez?" - áll a videó leírásában. András kollégánkkal együtt mi is ezt kérdezzük kedves olvasóinktól. Aki megfejti, a videó végén csodaszép hattyúkat is láthat.  ..
lanina 2008.11.09 12:48:24
Nem emlékszem, hogy lett volna már a Guszti által beküldött félrefordítás, pedig a leggyakrabban előfordulók közt van:Rém rendes családban egy fizikai erőkifejtést igénylő tevékenység előtt Al Bundy mondja:"Ugyan már, meg sem fog kottyanni, atléta vagyok!"Probléma:…..
lanina 2008.09.26 09:50:40
A Csillagok háborújának sikerét meglovagolva számos remekbeszabott sci-fi készült a hetvenes/nyolcvanas években, de csak az olasz Starcrash című eposz készítői mondhatták el magukról, hogy David Hasselhoff német háziasszonyokat fellelkesítő, és minket sírba kergető frizuráját…..
Régebben úgy vártam a kedd reggelt, mint Frei Tamás az orosz álbérgyilkos vallomását, hiszen a 24-től már 9-re megkaptam a napi adrenalin-adagomat, a munka is könnyebben ment úgy, hogy ha előtte azt suttogta a fülembe Jack Bauer reszelős hangja, hogy "Tell me where the bomb…..
Az idei évadban szépen lassan a sorozatnézetségi lista élére kúszó Grace klinika legutóbbi epizódja a szappanoperai elemekkel bőven operáló női sorozat életében a második legnagyobb nézettséget hozta a maga 27.3 milliós nézetségével. Nagyon spoileres füstölgésünk a tovább…..