Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AkiKérdez, néha válaszol

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én vagyok az asva! Olvass el! 2009.01.13 17:39:00
                          Én vagyok az ASVA! Enyém az ország, a hatalom, és a dicsőség - és te köcsög, bűnöző, terrorista, vandál torrentező, blogger,…..
AkiKérdez, néha válaszol 2009.01.13 19:02:27
Az igencsak előkészítetlenül bevezetett szmogriadó számos kérdést felvet. Mi történik mostazokkal, akik például páros rendszámú autóval vidékről jönnek haza, mondjuk egy csecsemővel, és Budapest egyik belső kerületében laknak?Tisztelt Zugügyvéd ! Ezt is megértük,…..
AkiKérdez, néha válaszol 2009.01.13 01:17:30
@mi nem foglalt még:
Nem mondtam, hogy egyet értek vele... Azért is írtam, hogy részvét mindenkinek. Vagy nemírtam? Asszemírtam. De igazából csak cinikus vicc volt amit írtam.
A Microsoft ígérete szerint ma lett volna a napja, amikor a világon mindenki számára letölthető a Windows 7 operációs rendszer. Persze botorság lett volna azt gondolni, hogy a szerverek bírni fogják a forgalmat. Nem is bírták. A hibaüzenet nem az volt, hogy "elnézést…..
AkiKérdez, néha válaszol 2009.01.09 23:57:18
Nem tudom, ki engedélyezte, hogy a természettudósok is használhassák az internetet, de az tuti, hogy nem gondolta végig. Bizonyítékként becsatolnám Gergely kérdés-válasz "tréfáját", ami jól mutatja, hogy EZEK rosszabbak a vörös khmereknél is.Két entomológus…..
AkiKérdez, néha válaszol 2009.01.08 13:46:35
Munkahelyi (T)error Szívás 2008.12.20 09:00:00
A munkahelyeken történő dohányzás szankcionálása nem új keletű probléma. Ezt a véleményt kql írta és a headhunter.blog.hu oldalról "loptuk"! Köszönet érte! Mellesleg végre tényleg vége a hétnek. HURRÁ!  Jó pihenést Mindenkinek!!! A munkahelyemen már…..
Kathy Lette ellepte a metrót. Egyszerűen nem tudok hova nézni, mindenütt ennek a  feminista hülyének a förmedvényei néznek szembe velem a reklámfelületekről. Mielőtt néhány buzgómócsing rámvetné magát, nem azért hülye, mert feminista, hanem azért, mert ilyen undorító…..
Kedves MAV!Ismet vasutas sztrajk van es ismet vasuton kozlekedem, koszonhetoen azoknak a dolgozoiknak, akik becsulettel vegzik a munkajukat.Sajnos az onok cegenel is vannak olyan dolgozok, akik annyira butak, hogy nem latnak az a szitan, es nem latjak, hogy Gasko Istvan babukent hasznalja fel oket…..
Sokaknak volt egyik kedvenc számítógépes játéka a Railroad Tycoon, amelyben különböző történelmi korokban kellett vasúttársaságot építeni és menedzselni. Persze a konkurrenciát is le akarta nyomni az ember, amihez ügyesen optimalizálni kellett a vasútjainkat. Holland…..
Subba Rettenetes videó 2008.11.25 09:20:00
Egészen biztosak vagyunk benne, hogy ennél durvábbat nem fogunk látni EVER. Ezért csak linkelni merünk rá és a legbátrabbakat kérjük álljanak sor elejére, a bénábbakat pedig tereljék vissza a hóesésbe tüdőgyulladásért. Klikkelni erre kell.  ..