Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tommy gun

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szelíd Olajfa Karácsony 2008 2008.12.23 18:17:00
Kedves olvasók, barátok!Engem sok évvel ezelőtt azért kezdett el foglalkoztatni a kérdés, hogy van-e Isten, mert ha nincs, akkor az ember élete végső soron teljesen magára hagyatott.Az absztakt Isten-eszme a sehová-, senkihez sem tartozás szorongását nem tudja feloldani.Jézus…..
Szelíd Olajfa Az egyház bűnei 2008.12.24 10:00:00
Van a vallással kapcsolatos internetes vitáknak egy egyszerű, de mégis elkerülhetetlenül bekövetkező forgatókönyve. Mikor valahol a hitről és az egyházról esik szó, az első harminc hozzászólásban már előtűnik, hogy mi minden bűnöket tettek meg a hit nevében, milyen…..
A Vértesaljai Református Egyházmegye "bírósági tanácsa" mentőakciójának (is) köszönhetően ifj. Hegedűs Loránt "foglalkozása" jól láthatóan virít azon a  KInfóra feltett plakáton, mely a Hősök terére rendezett nagy hannuka-ünneplés elleni…..
Szelíd Olajfa Miről van szó? 2008.11.28 17:43:00
Kezd egyre jobban bohózatba fordulni a Hegedűs Lóránd elleni egyházi bírósági eljárás. Másodfokon is felmentő ítélet született, amit értékelhetnénk kurucos gesztusnak is, hiszen a vádat az egyház egyházi és világi vezetője fogalmazta meg közösen. Mégsem az.Nem az, mivel az…..