Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cole

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Tégy a gyűlölet ellen 2008.04.11 06:30:00
Valami Charta-féleség bújt elő a héten, a jóérzésű polgárok kimennek az utcára, és demonstrálnak a fasizmus ellen. A társaság egészen szívderítő: fideszesek, liberálisok, szocialisták állnak ki együtt, mert bár alig valamiben értenek egyet, de most mind veszélyben érzik…..
Csendes amerikai kertvárosba érkezik egy fiatal pár és egy ingatlanügynök háztűznézőbe. A kégli fullextrás, minden van benne, amire egy jövendőbeli családnak szüksége lehet: légkondi, újgenerációs konyha, falra szerelt plazmatévé, távirányítású kandalló és egy…..
hogyvolt Reaper 1x01 - Pilot 2008.04.06 19:35:00
A nyitókép egy teljességgel átlagos srác szobája, reggeli készülődés képei, majd Sam (a főszereplő) feltűz az ingére egy „segíthetek?”-táblát és köt egy kék kötényt. Sejthető, hogy barátunknak igazi álommelója lehet, mindaz, amit egy ilyen korú fiatal csak…..
comment:com BSG 4x01: HOLY FRAK! 2008.04.05 10:40:26
Nem azért, mert fanboy vagyok (mert az vagyok ezerrel), vagy mert akora felhajtás volt a negyedik évad első epizódja körül, de ezt tényleg látni kell. A Batlestar Galactica ismét bebizonyította, hogy az egyik legjobban átgondolt, megírt és megrendezett sorozat, aminek helye van az…..
Már csak egy pár óra, és jönnek a Cylonok, meg az előlök menekülő emberek a rozoga űrhajóikban, záróévad, történetlezárás, minden eddiginél változatosabb évad, kiváló szereplők, még kiválóbb forgatókönyvek, vér, veríték és könnyek - ezt várjuk a BSG…..
Örvend szívünk, repes lelkünk, Wiliam Petersen nagy morogva rábólintott a CBS új ajánlatára, és újabb egy évvel meghosszabbította a szerződését, ami a Helyszínelők-franchise nagypapájának számító Las Vegasban játszódó eredetihez köti. A tavalyi évadban egy időre…..
w Az új tulajdonos 2008.03.27 08:00:00
Ez a topik az itt nyüzsgő tőzsdecápák, -pontyok és -teknősök eszmecseréjének helye. Tippek, jóslatok, eeekkora shortot fogtam!, satöbbi.Mint ismeretes, Gyurcsány Ferenc azt találta ki, hogy részvényhez juttatja a magyar lakosságot, mire az gyorsan bepolgárosodik, felismeri a…..
Az első kézenfekvő kérdés biztos az, hogy miért egyben posztolok erről a két sorozatról? A válasz egyszerű: a készítők , a stáb és a színészek ugyanazok és a két sorozatot párhuzamosan csinálták. Az egyik a napbarnított , olajos testű , Harley-Davidson bőrnaciban sétáló…..
Láthatóan rögtönzött sajttájjal nyitunk valami nagy és patinás objektum előtt, valószínűleg bíróság lesz ez. Két, eddig ismeretlen fickó beszél a kameráknak egy haditengerészeti bázis bezárásáról. Megtudjuk, hogy ez a lépés tönkreteheti Mackenzie Allen szülőállamának…..
w Libera nos! 2008.03.25 05:30:00
A technikai elemzés stimmel, ám szükségszerűen jelenidejű. Ma és holnap még az a kérdés, lesz-e SZDSZ, vagy kiírják a szappanoperából, mint Buzimisit a Barátok köztből. De a pártpaletta nem az ország; az országban nem pártok élnek, hanem emberek. Akiknek egy részét…..
Már csak 16 nap van hátra a Battlestar Galactica negyedik, záróévadának premierje előtt, és ilyenkor ezerrel beindul a pr-gépezet, szivárognak az információk, csináják a felhajtást a sorozatnak, mert a jó bornak igenis kell cégér, ez egy ilyen világ. Ami a húszrészes évadot…..
comment:com Sorozatpremier: Reaper 2008.03.18 15:04:00
Az AXN-en ma este mutatkozik be az a sorozat, amitől a CW nagyon sokat várt előzetesen (kiváló szereplőgárda, jó rendező a pilotnak, jócsajok), de annyira nem örvend a nézettség láttán, mert a világot nem sikerült megváltania ennek sem. Pedig jól indul a Reaper, a pilot nekünk is…..
Hát ilyen tényleg nincs. Komolyan kinyílik a zsebemben a bicska, az ilyen kiskirályoktól!! A cég, ahol dolgozunk elköltözött. Az unokatestvérem és én az új címre kértük az egyenkét 36.000Ft-os számlánkat (Tatabánya-Kelenföld). Kiderült, hogy ez hiba volt, mert van egy…..
Cole 2008.03.15 12:46:32
Áldja meg minden pogány isten érte, mert nagyon jókat lehet azon röhögni, ahogy Hollywood egyik nagy öregje osztja a jónépet. Paris és Lindsay is bekaphatja szerinte, mert felelőtlen kis köcsögök. ..
Haladunk az idővel, érezzük a webkettes szellőt az arcunkon, és jobboldalra rittyentettünk egy naptárféleséget (courtesy of Google), hogy mindenki, mindig megtalálhassa kedvenc hogyvoltját. A naptárban szereplő időpontok azért vannak benne, mert anélkül nem lehet megjeleníteni a…..
Három premierrel kezdjük a mai ajánlót: az RTL Klub ma délután, egészen pontosan 16:25-kor jelentkezik saját főzős realityjével (Vacsoracsata), amiben híres emberek főznek a többi híres embernek, és ha szerencséjük van, mindenki megússza a kalandot. Erre válaszul a TV2 is ma…..
Új MÁV blog Vonat vagy autó? 2008.02.06 18:01:00
Ismét a régi téma:) Hali! Láttam volt már hasonló cikk a témában de gondoltam billentyűzetet ragadok én is, mert egyszerűen nem tudom megérteni a MÁV tarifaképzését és azt, hogy miért csodálkoznak, hogy veszteséges a cég. Szombathelyiként elég ritkán fordulok meg Budapesten…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.02.04 09:20:00
Ha hinni lehet a pletykáknak, mozifilmet forgatnak az Arrested Development című sitcomból, ami az egyik legviccesebb félóra volt a tévében ever. Elutasították az oridzsinál survivior, azaz Richard Hatch fellebbezését, így az adócsalás miatt sittre vágott reality-sztár…..
A jógahívőkön kívül (India 18:25 m2) másnak nem érdemes bekapcsolni a tévét az esti mese előtt, akkor viszont gyermekkorom egyik legkedvesebb rajzfilmje, a Kukori és Kotkoda és lesz (19:15 m2). Híradó (19:30 m1) utánra vagy a szépséges Karády Katalint ajánljuk, aki bosszút áll…..
hogyvolt Shark 1x07 - Deja vu 2008.01.17 14:04:00
Szar dolog ügyésznek lenni, a legváratlanabb pillanatokban kell otthagyni egy dögös macát. Átéli ezt Stark is (az feltűnt már, hogy minden rész más csaja van?), amikor megtalálják egy eltűnt nyolc éves kislány, Emily Forrester holttestét. A szája körül ronda foltok vannak, a…..
Január másodika, az első szerkesztőségi értekezlet utáni percek. Rácz kolléga kinéz az Árpád útra, és felkiált: „Látjátok, mégiscsak igaza van a Bangle-nek, mennyivel jobban néz ki az új 5-ös, mint a régi!” Erre persze szép kis vita kerekedik.Én:Rendben van,…..