Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bugkiller

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkezdődött a per, Képiró Sándor pere. A vád ellene háborús bűn, civilek kivégzésében játszott szerep, zsidók, cigányok és szerbek meggyilkolása. Megkezdődött a per egy 92 éves bácsi ellen, aki anno írásba kérte a parancsot, amikor civilek meggyilkolására utasították,…..
Mandiner blog Cigányok ideje 2011.05.04 08:41:00
  „Nem is utolsó nép ez az én cigányom: Tűz van bennök, uram, hogy szinte süt, ragyog...” (Arany János: A nagyidai cigányok)   Most, hogy megismerkedtünk a rasszista vizelés tényállásával – sajátos magyar ízt adva ezzel az etnikai konfliktusok évezredes…..
bugkiller 2011.05.04 10:50:24
@devuscka: Félreértettél. Tényleg úgy tűnik, hogy MOST fontos. De hogy egy-két év múlva is ez lesz-e, abban nem vagyok biztos.
Ráadásul kitalálnak olyan faszságot, hogy valaki a ruhája alapján annyira félelemkeltő, hogy mindjárt be is kell börtönözni... Vicc.
Érdemes lenne megkérdezni mondjuk a siófoki boltosokat, azok a handabandázó kancigányok hellokittys cuccban kevésbé lettek volna ijesztőek.
Ébredjünk már fel, emberek.
Az ország öles léptekkel halad a polgárháorú felé, ezek a pöcsök meg olyan fekete ruhás emberekben látják a végitéletet, akik soha sem vertek össze csoportosan senkit.
És ha most valaki felhozza azt a bizonyos cigánygyilkosság-sorozatot, az picit informálódjon és gondolkozzon el egy picit. Mond valamit az a fogalom, hogy koncepciós per?
bugkiller 2011.05.04 11:03:40
@X Y kronosz óra: Jó ötlet. Mondjuk aknaszedőként? ;)
Baltimore az Egyesült Államok egyik legnépesebb városa. Tengerparti fekvése miatt akár még kellemes hely is lehetne, de az utóbbi évtizedben jelentősen megnőtt a bűnözés – a válság kirobbanása óta csak rosszabb a helyzet, mélyebb a társadalmi szakadék.A helyi rendőrök…..
Nagyon jól viselkedhetett előző életeiben Mukesh Ambani, India leggazdagabb embere, hiszen karmája (és a Forbes szerkesztői szerint) 2014-re ő lesz a világ legvagyonosabb milliárosa. A 29 milliárd dollárjával jelenleg negyedik leggazdagabb, gonosz jóllakott napközis külsejű Ambani…..
 Ahogy vénül a macska - most már 8 hetes! - úgy válik egyre átlagosabbá amiket csinál. Ezen a héten például táncolni tanult, a ninja és karate skilljeit fejlesztette és nagyobbat ugrik mint Pókember.  Táncolni minden macska tud, csak tudni kell előhívni a képességet…..
Aki tagadja, hogy van cigánybűnözés, azt a Jobbik börtönbe csukná. A miniszterelnök hétfőn a parlamentben világossá tette: ha valakit csak a származása okán tekintenek potenciális bűnözőnek, maga is tiltakozni fog. Tehát Orbán szerint sincs cigánybünőzés. Pedig egykor volt…..
A kobanya.info szeptember 8-án meghívót kapott a X. kerületi MSZP irodavezetőjétől, amelyben meghívták a szerkesztőséget Szanyi Tibor szeptember 10-ei kőbányai fórumára. A meghívót még 23 másik médium kapta meg: Duna TV, Mti, Atv, Kőbányai Hírek, TV10, Helyi Téma, Echo TV,…..
A Zugügyvédben kellően kitárgyalták a fiatalkorúak szabálysértési örizetbevételének témakörét egy előző posztban. Anyánk, az Index cikke szerint a gépezet beindult. Csak nem úgy, ahogy sokan elképzelték, decens szülők gyerekeivel tesztelték a romagyerekek ellen alkotott…..
Az történt, hogy Csehországban, vonatozgatás közben elvesztettem a telefonomat. Kellemetlen, új és drága telefon volt. Mindenki el tudja képzelni, milyen bajokkal jár ez, engem a legjobban az zavar, hogy még netbankolni se tudok, mert sms-ben jön a jelszó.Múlt pénteken történt,…..
bugkiller 2010.09.03 13:58:34
@erminavet: Elolvasva, értelmezve, immár kicsit alaposabban.
De akkor is tartom azt, hogy csere SIM-et NEM a központi support-tól kérünk faxon/emailben, hanem a kapcsolattartó igenis caplasson be valamelyik, kókadt hajócsavaros boltba, és intézze el maga, pláne ha sürgős.
Ha a megjegyzésed a lelúzerezésedre vonatkozott, abban igazad van, bocsi.
Btw. ha a céges kontaktotok nem tud érdemben intézkedni, szívesen vállalom én is az ilyen ügyintézést, most is ezt csinálom.
Peace.
:)
bugkiller 2010.09.03 15:26:28
@erminavet: legközelebb, ha szólsz, egy óra alatt megoldom neked. Nos? ;)
2010-ben egy törvényesen a parlamentbe jutott párt - amely tegyük hozzá Magyarország harmadik legnagyobb politikai ereje -, na, ők sajtótájékoztatót tartottak, ahol a párt EP-képviselője azt az ötletet vetette fel, hogy hozzanak létre közrendvédelmi telepeket. Ez egy olyan kettős…..
Ide parkolta le a motort. Nem hitte volna, hogy a zárt ajtó mögül elviszik   „Imádkozom ezért a gyerekért, de engedje meg, hogy őszinte legyek” – hadonászott a rácsok mögül a szomszéd. „Nyolcvanéves vagyok, az igaz, de szabadszájú – sajnálom ezt a…..
(Van olyan, hogy olvasol valamit az Indexen, és elönti az agyadat a lila düh? Na ez a poszt pont így született.) Megdöbbenve olvastam Szlankó Bálint elemzését az Index címlapján az afganisztáni helyzetről. Ezt a szöveget azért nagyon nehéz lenyelni. Reméljük, hogy a szerző nem…..
bugkiller 2010.08.25 14:53:11
@huvosvadasz: MOST még olcsóbb, mert az igény alacsony. De mi lesz, ha az autók jellemzően lítiumion akkuval kerülnek majd legyártásra, mondjuk évi több százmilliós darabszámban...?Árutőzsdei dolgokról tetszett már hallani...? ;)
A visszafogott vizualitás és a szavazatmaximalizálás jegyében elkészültek első körös plakátaink. Az igazat megvallva, ezek jó része már 4 éve elkészült, de jó munkához várni kell és szerencsére amúgy sem sokat vesztettek aktualitásukból.Lepje meg szomszédait, dobja fel a…..
bugkiller 2010.08.05 11:24:59
@kicsijuti: őőőőőőőőőőőő...
Az lmp miért is pozitív hozadéka az elmúlt időszak ámokfutásának?
Sárdobáló A Jobbik zsenialitása 2010.07.15 07:00:00
A tegnapelőtt botrányt kavart eset, hogy a Jobbik szelektív táplálással próbálja kitenyészteni a "színtiszta magyar" fajt, valójában komoly politikai manőverként is értelmezhető. Maga az akció mit eredményezhet az árvíz által sújtott faluban? Az…..
Proszektúra Nincs elég kordon 2010.07.09 14:28:00
Az index Népszabadságra hívatkozó tájékoztatása szerint az idei melegfelvonulás a rendőrség kérésére jóval rövidebb útvonalon halad majd az Andrássy úton. A Budapest Pride résztvevői csak a Hősök terétől az Oktogonig vonulnak, onnan pedig visszafordulnak. Mert nincs elég…..
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
parakovacs A Moszkva tér egy... 2010.05.01 16:11:00
  ... hihetetlen hely, pedig már jártam Karcagon és Szekszárdon is, de vallom, az ilyesmit csak kitalálni lehet, jelentős mennyiségű tudatmódosító szerek bevonásával, mert azért az mégiscsak különös, hogy amikor tegnap ballagtam hazafelé (nem túl késői óra, talán 11), a…..
Én is fel szoktam idegesíteni magam Hajdú Péter parkolásain, meg a különböző, négy keréken guruló elmebetegekről szóló történeteken, de ekkora köcsögséget még nem láttam. A videó feliratozva van (nem én voltam, úgy tűnik, a jó szándékú feltöltő a google translatort…..
bugkiller 2010.04.13 14:02:03
@MosoMasa / Ha nagy leszek, japán leszek!:
Khm... "Plzensky Prazdroj 40 éves menedzserE"
Az utolsó szó utolsó betűje a lényeg. Gy.k.: ott dolgozik. :)
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!   Történetem sajnos nem ritka, tudomásom szerint elég gyakori a női munkavállalókkal szemben elkövetett szexuális zaklatás és ami kétségbeejtő, az ellene való tehetetlenség.   Egy felsőfokú szakképzés után, úgy alakultak a dolgaim,…..
Kedvelem a Jobbikot. Ilyen rekeszizom szaggató kampányunk nem volt még talán soha. Ezt nekik, és a jelöltjeiknek köszönhetjük. Ezért kacagás közbeni erőlködéstől pókhálósra repedt retinánkat fordítsuk az ég felé, és rebegjünk hálaimát a magasságosnak a…..
bugkiller 2010.03.25 09:19:32
@driopios:
Dehogyis gondol erre bárki is. Erre csakis a tanácsköztársaság és a frissen "felszabadult" Magyarország vörös urainak volt joga. És tudjuk jól: a rablásban a komcsik nem tűrik a konkurrenciát.
Segítsenek rajtunk! Nem tudjuk eldönteni, hogy az alábbi videó, amin egy totyogós gyerek egy kismacskával verekszik cuki vagy inkább ijesztő. A gyerek hatalmasakat nevet, a macska viszont folyamatosan a baba fejére támad. Ön szerint cuki? ..
Izraeli repülők Magyarország felett, teljes a pánik. Maga az alaphír sem érdektelen, de még érdekesebb a fogadtatása, a jónép reakciói. Félelmetes, tényleg. Olyan összeesküvés-elméletek szövődnek itt, hogy kész, tökéletesen szemléltetve van a népünk kreatív…..
Imád a tengerparton henyélni, de rühelli, hogy a forró homok miatt kapkodnia kell a lábát, amint kiér a napernyő biztonságot jelentő árnyékából? Nincs egyedül a problémával, ami ugyanúgy sújtja az ötcsillagos hotel saját partján sütkérezőket, mint a szabadstrandon…..