Regisztráció Blogot indítok
Adatok
metropolis

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Gyurcsány Ferenc úgy ment, ahogy jött: a felszínen nagy csinnadrattával, heroikus gesztusokkal, médiabarát nagyjelenetekkel; a háttérben mutyizással, árulással, gyomorforgató hatalmi küzdelmekkel. Nemrég még az ország legnagyobb hatalmú emberének tűnt,…..
metropolis 2009.03.31 09:47:55
bodoky Patthelyzet a Tubesen 2009.01.27 20:01:00
Felperesi beavatkozóként szállt ringbe a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa a tubesi NATO-lokátort elutasító civilek által a Honvédelmi Minisztérium ellen indított perben. A civilek a NATO-radar építési engedélyét támadták meg a bíróságon. A zöld ombudsman hivatala…..
Amikor ezeket a sorokat írom, még nem lehet tudni, hogy Budaházy és Toroczkai nevű, magukat hazafiaknak nevező politikai bűnözők felhívására szervezett tüntetés megtartható-e a Dohány utcai zsinagóga előtt. Az első beadványt a rendőrség elutasította, az utolsó hír szerint…..
Geekblog Amikor megállt a Föld 2008.12.10 08:01:00
Kritikát önéletrajzi felütéssel kezdeni nem tartozik a különösebben eredeti módszertanokek közé, ám jelen esetben a tárgy bizonyos, minimálisan elvárható viszonyulási szintek olyan semmibevételével, alulmúlásával kérkedik, ami tulajdonképpen BÁRMIRE feljogosítja a…..