Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shweir

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő, hogy emberek milyen sok energiát képesek fordítani elborult maszlagok létrehozására! Metapédia név alatt leltem rá erre a Wikipediára hajazó weboldalra – csodálkozom, hogy csak most! Hogy pontosan mikor indult, azt nem tudom, az egyik szószedetének…..
shweir 2011.01.11 09:21:00
@csi szi: ez csak azt bizonyítja, hogy egy komoly(-nak tűnő - nem olvastam őket) nemzetközi kezdeményezés helyi változata. Ettől ez még lehet a nemzetközi trendtől eltérő, "egyenetlen színvonalú" változat, tele kisebb-nagyobb és ordító pontatlanságokkal és és ostobaságokkal.
Az alábbi videó megtekintése után mindenki elgondolkodhat - ha eddig még nem tette meg -, vajon a jövőben is megbízik-e választott képviselőiben, akik droid módjára nyomják a gombot, de egy értelmes gondolat nem hagyja el kobakjukat. Én nagyon-nagyon régen lemondtam erről a…..
Akár az év híre is lehetne, de a napé tutira: a Stargate Atlantis egyik főszereplője, a mindenkit halálra és azon túl irritáló Dr. Rodney McKay, azaz David Hewlett a Stargate-franchise legújabb és legkomorabb darabjában, a Universe című sorozatban lesz vendégszereplő. Sajnos arról…..
shweir 2010.09.20 09:35:39
@_Hooligan_: Ott a pont! Ez az "universe" egy guriga taknyot nem ér! Ezért k*-ra felesleges volt kinyírni az Atlantiszt! Gyerünk Rodney hozd vissza a hajót, h mindenkit haza lehessen küldeni róla, úgyis ezen nyavalyognak...
AZTÁN INDULJON ATLANTISZ VISSZA A PEGAZUSBA - vagy felőlem akárhová! ;-)
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..
shweir 2010.09.10 13:22:10
@gazsi bácsi: "kommunikáció szakot végzett értelmiségi" ez meg milyen állatfajta? Aki értelmiségi, az nem kommunikáció szakot végez, hanem tanul valamit, tud valamit, értelmes; tehát külön kioktatás nélkül is meg tudja fogalmazni, és értelmesen el is tudja mondani a gondolatait. ...
Komolyan szerintetek a Gál Noémi jó nő?! Édes istenem hova süllyed ez az ország?!! escéhá-nál a pont!;-)
shweir 2010.08.29 08:06:19
@ugolog: OTT A PONT
Tökéletesen hozta azt, ami egy politikus fejében valóban van, annak valódi céljait. Ő csak kimondta.

- "Mit csinál majd a sok pénzzel?"
- "Hát elköltöm... magamra, anyámra..."
:DDDD

A sok humortalan, toporzékoló, énmegmondommiértvagyhülye bloghuszár meg maradjon ugyanolyan, savanyú, mint most.. megérdemlik.

IGENNN!!! És még rágót is talált ;-)))
shweir 2010.08.29 08:10:53
@érdeklődő: DEBRECENBEN?! Hülye vagy? De tuti h nem helybéli! Itt tilos a humor, itt csak magasztos eszmék vannak. Pl. mittomén hány nap óta tüntető élmagyarok vannak esténként a főtéren. (Mondjuk, ha a városnak fizetős rendezvény van, akkor a permanens forradalom szünetel)Lassan olyanok mint a Dk-ázsiai dzsungelben felejtett japán katonák. Valakinek szólni kellene már nekik, hogy fiúk pihenj, nyertetek!
Munkahely, nős férfi, gyerekkel, vidéki konferencia - a többit kitaláljátok? Kép innen Másfél éve ismerkedtünk össze egy közös projektben, rögtön tetszett. Flört gomb bekapcs, e-mail csatározások. Akkor még azt gondoltam, ő a szuperpasi, nem elég, hogy magas, szőke,…..
shweir 2010.08.25 17:40:11
@rémTündér /aprócska kismacska./:
és ez az avatár hogy tetszik?
A nyugati félteke legideálisabb pasija. Ideális=nem létező ;-)De jó hinni a mesékben, a medúzásító és mellbimbó világítós pasikban...
Mindenki másra indul be. A pasik a szexre vágynak, a nők a titokra, az izgalomra a romantikára. Na és? Nem állta meg. De végül visszafordult. Miért kell mocskolódni és erkölcsi FARTŐnk magasából leköpködni a csajt?!Hol itt a megtért bárány a legkedvesebb a ZÚrnak keresztyéni mentalitás felebarátim?! Képmutatók vagytok, farizeusok. Vagy 13-15 éves tinik.Választottatok? ;-)
shweir 2010.08.25 17:43:47
@mbazs: a buzik nem a nők miatt lesznek azok.
A nők miatt a pasik legfeljebb sorozatgyilkosok és/vagy pszichopaták lesznek.
Ami lássuk be nem ugyanaz! Gondolj bele, melyiket nem bánnád szomszédnak?
Az elmúlt 20 évben egy olyan kormány volt, amelynek az üléseiről nem készült jegyzőkönyv: az előző Orbán kabinet. Előtte is, utána is az aktuális kormányfők számára természetes volt, hogy egy normális demokráciában az információszabadsághoz az is hozzátartozik, hogy nyoma maradjon, mi hangzik el…..
shweir 2010.07.09 12:00:40
@loláb: Az összefoglaló az nem jegyzőkönyv. Elkészíteni nem bonyolultabb egy szó szerintit, sőt egyszerűbb, mert fogod, a füledre teszed a füles, és írod, mi hangzik el. Ellenben egy, csak a lényeget, a felszólalások velejét tartalmazó anyag bonyolultabb, ott figyelni, kivonatolni kell. Abban már óhatatlanul benne van az jkv. készítő értelmezése is. Ami szándékolatlanul, de lehet ferdítő. (Bár ezért van hitelesítő, aki elolvassa, és jóváhagyja, hogy valóban az volt a veleje.) A szó szerintiben sem írunk olyat ált. hogy X iszik, vagy fújja az orrát. A szó szerintiből később ki hagyhatsz, az értelmezés miatt, a másikból nem. A legutolsó kis falú képviselő testületi üléséről is KELL jkv. Mi indokolja a Kormány kivételét? Amit szabad Jupiternek?...
A CNN Larry King Live című talkshowját vezető nadrágtartós fickó 25 éven át ült a hírcsatorna legnézettebb műsorának kormányrúdjánál, készített mintegy 50 000 interjút, szinte nem volt olyan híres ember Sinatrától LeBron James-ig, aki ne ült volna be hozzá. A…..
Tegnap megvolt az első forduló (szavazni még ott is lehet a vb-döntő utolsó percéig), itt meg jön menten a második, mert nem akarom, hogy a népharag elemésszen. Olyan sok jó tipp jött az újabb tíz főből álló amazonadagra, hogy ihaj, ki is maradt még így is három-négy hölgy,…..
A Palota előtt halkan morajló tömeg várta, hogy lesz-e jelölt? A jelölt személyének kérdése már hónapok óta téma volt. Tudták, hogy ki lesz, hogyne tudták volna. Azt is tudták, hogy a jelölt mostani helyére pedig egy másik jelölt kerül majd. A jólértesültek ennél többet is…..
Véleményvezér 2010 már nem 1975 2010.06.23 02:35:00
Ilyen történelmi figuráknak demokratikus országokban soha, sehol, semmiféle emlékművet nem állítanak! (Fotó: szoborlap.hu/Pál Tamás) A Jobbik és Kövér László eltávolítaná Károlyi Mihály szobrát a Kossuth térről, az MSZP viszont tiltakozik. Károlyi szerepének…..
shweir 2010.06.24 08:29:01
@Lord_Valdez: Ott a pont! Frappánsan összefoglaltad a dolgokat.
Tudomásul kell venni, hogy ált. a szobrok aktuálpolitikai jelentést (is) hordoznak. Nincsenek szubjektív igazságok a történelemben és a politikában sem.
Egyébként miért ne lehetne 4 évre szoborparkot csinálni? Csináljuk papírmaséból ezeket a műveket. Aztán ha az eső szétáztatta, és még mindig fontos, akkor komposztálható műanyagból öntsük ki újra. Aztán ha a nap szétégette és még mindig fontos, üsse kő, jöhet a kő!
Ha már épp most volt az oroszok kivonulásának évfordulója, elbicikliztünk a Kunmadaras melletti szovjet katonai támaszpontra. Egy tízezres szovjet város, amit a falu határába úgy húztak fel, hogy nem került rá a térképre. 64 hangár, folyamatosan köröző MIG-ek. Innen bombázták…..
shweir 2010.06.23 15:16:54
@Kitalátor feljegyzetei: bocs de logisztikai bázis ÉS KI A FENE SZÁLLÍTANA ÉS MIT ODA? A laktanya azért épült oda mert rohadtul massze volt mindentől, ezért nem lehet vele most mit kezdeni. Ha te lennél egy kamionos cég TULAJDONOSA, hány plussz km futást fizetnél, h ott rakodhass? Apropó! Hava felé menet is? Nádudvar? Kaba? Hajdúszoboszló? Azt hiszitek, hogy a helyiek hülyék és csak lustaságból meg kényelemből nem kezdtek ezzel a területtel semmi?! Nézd meg mit jelent a belső periféria kifejezés, aztán ehhez mérten kitalátorkodjál!
Amelyekkel tudtak mit kezdeni, figyeld meg mind nagy városok környékén/ban lévő létesítmények voltak.
Gazdagok vagyunk - mert sok pusztuló laktanyánk van?! Akkor voltunk gazdagok amikor tizen százalékokat költöttünk katonai célokra! De akkor ugye hiánygazdálkodás volt. Akkor meg az nem tetszett, hogy nincs porszívó/banán/levehető tetejű NDK turmixgép. Válassz!
shweir 2010.06.23 15:22:58
@egerészölyv: Ki dicséri? Mostanában orosz filmeket se lehet látni, pedig jókat csinálnak, csak hogy az Alkonyi őrséget említsem...
Egyébként te, hogy fel lennél háborodva, ha valaki egy ócska lelakott, elhagyott magyar laktanya után ítélné meg a kultúrádat! Nézz egyszer körbe egy magyar férfi szálláson csak, ahol őszintén megmutatkoznak a teremtés koronái a maguk valójukban. (Pucérnő-foci-sör mint vezérmotívumok)Emelkedett kultúra az is.
w Törpe-fejűek 2010.06.23 05:00:00
Írók, alkossatok remekműveket!A. A. Zsdanov Bőven ideje volt, hogy Brüsszel, a média, az alkotmánybíróság és Gyurcsány után a kultúra is megkapja az iránymutatást. Ott se maradhat minden abban a bábeli szodomában, amiben a szocik hagyták. Elő is került a zsinórmérték. A…..
zoli voltam Kussország 2010.06.22 10:23:00
Nesze, hülye paraszt. Bilincs a kézre, tapasz a szájra, megérkeztél Kussországba. Szögezzük le előbb: igen, oka van annak, hogy így alakult, két végtelenül elkúrt kormányzati ciklus után jutottunk idáig. A szocialisták képtelenek voltak egy igazságosabb, a liberálisok pedig…..
shweir 2010.06.22 21:06:07
@darkmirjam: ez valami fergeteges volt! Védesd le gyorsan, és bővítsd ki magyar PC szótárrá! Vinni fogják mint a cukrot!!!
Gazdag leszel! ;-)
Én is csak addig röhögök rajta, míg meg nem kell vennem a szótáradat 5990Ft.-ért, és használnom kell...
Kávézacc Mi legyen a könyvekkel? 2010.06.17 14:56:00
Most már kimondható, hogy tömegkatasztrófa nélkül, mondhatni rendben lezajlott az idei könyvhét (is), úgyhogy végső ideje az ilyenkor szokásos összegzésnek. Lényegében minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve, leszámítva azt, hogy ebben a nagy,…..
shweir 2010.06.18 11:01:39
@alex4427: hála az Égnek, ez nem így van. A celeb műveket én csak könyvnek látszó tárgynak nevezem. A nemrég Bárdos meg a nejeKrisztina jött Debrecenbe dedikálni. Az egyik nagy könyváruházban figyelmetlenségből melléjük ültem a kávézóban, mert ott volt hely. Mindenki a másik oldalt szorongott, csak én voltam figyelmetlen. Akkor látom, hogy ez itten egy dedikálás helyszíne akar lenni. SENKI, írd és mond SENKI, nem jött oda hozzájuk és a könyvnek látszó tárgyaikhoz. Aztán csendben el is mentek.
Pedig síppal dobbal hirdették őket.
Ilyenkor bízom benne, hogy az olvasásban is nagy a látencia, és sokan titokban, otthon, nem hirdetve csak olvasnak mást is. Mivel a jó könyvek kézről kézre járnak, nehéz megítélni egy egy író valódi olvasottságát.
Michael Knight Párhuzamos világok 2010.05.05 17:05:00
A szerző álláspontja szerint teljesen felesleges dollármilliárdokból épített, nagy teljesítményű űrtávcsövekkel kémlelni a világűrt a fekete lyukak működésének tanulmányozására, és teljesen felesleges volt eurómilliárdokért 27 kilométeres hadronütköztető…..