Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csath Geza

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MC Markocsán küldte be az alábbi levelet: Az egész úgy kezdődött, hogy fájt a térdem. Erről beszélgettünk a Futóklubban, mikor odalépett hozzám és segítőkészen egy számomra ősinek tűnő gyógymódott javasolt: tegyek agyagot a térdemre amolyan borogatás szerűen, szépen…..
Csath Geza 2011.09.01 19:09:43
4
Csath Geza 2011.09.03 16:03:34
@rrroka: ha már te nem adsz pénzt, hátha az általad mélyen lenézett fókusz-nézők igen.
Csath Geza 2011.09.03 18:38:36
@Sz.Lacc: igazad van, bocs, szerintem is az a lényeg. azért is esett rosszul, hogy valaki folyamatosan leszólja a kezdeményezést és most meg 'fókusz'-szal riogat. De igazad van, én vagyok túl negatív. Én is tettem ma a a dobozba és úgy tűnt már egész sok volt benne! :-)
Futóblog Félmaraton infók 2011.08.31 15:40:00
A Futanet összeállította a vasárnapi kétszer ceruzával aláhúzott, végleges félmaratoni útvonalat. Elolvashatjátok náluk is, de itt is szerepeltetjük: A nevezési információkat itt olvashatjátok el, a Nike hasznos tanácsait a verseny napján pedig itt.Mi van még addig röviden,…..
Csath Geza 2011.09.01 18:02:45
Ennél nem kell többet elmondanom az alábbi videó értelmezéséhez, amit az UTMB élbolyáról készítettek a szervezők (ez csak kiragadott részlet, a teljes videó itt): Ó, azok a helikopter fahrtok. /via Szasza ..
Csath Geza 2011.08.31 14:53:44
@BRandom: Óriási tisztelet mindenkinek, aki tudja hogy hol vannak a saját határai, de ebbe nem nyugszik bele, arrább tolja azokat, és ezáltal jobb emberré válik.
Steve Jobs biológiai apja a közelmúltban reményét fejezte ki, hogy egy nap újra láthatja rég elvesztett fiát, akárcsak egy kávé erejéig, de kijelentette azt is, hogy Jobsnak kell megtennie az első lépést. A nyolcvanéves szíriai emigráns John Jandali Abdulfattah-hal a New York…..
Futóblog Thank you, Steve! 2011.08.28 21:29:47
Steve Jobs betegsége miatt lemondani kényszerült az Apple éléről. Ennek hatására rengetegen köszönik meg neki mindazt, amit az embereknek adott. Egy angol futó Tokióban az alábbi félmaratoni távot örökítette meg egy Apple logó formában: Róla még azt is el kell mondani,…..
Appleblog De ki az a Tim Cook? 2011.08.25 14:45:00
Ezt a cikket az Indexre írtam, de szerintem fontos, hogy nálunk is meglegyen, ezért bemásolom az Appleblogra is:Amikor Steve Jobs bejelentette, hogy visszavonul, tulajdonképpen nem is volt kérdés, hogy Tim Cook lesz az utód. Nemcsak azért, mert Jobs lemondólevelében kijelölte őt, és…..
Futóblog Powersongot keresek 2011.08.17 09:02:09
Ezerszer kitárgyaltuk már ezt a témát, azt, hogy ki hallgat futás közben zenét, ki nem. És ha igen mit, és mikor. Most ismét felvetem, egy kis segítséget kérnék a következő élethelyzet zene segítségével történő "átvészeléséhez". A két órával…..
Csath Geza 2011.08.17 17:58:52
@DaMartian: az megvan hogy itt mi mind amatőrök vagyunk? :-))
szeretnék én olyan amatőr lenni mint Szasza..(sóhaj)
Csath Geza 2011.08.19 19:52:33
@pannonfunk: ezután a komment után valahogy úgy éreztem a blogod is tetszeni fog..nem csalódtam :-)
Futóblog Hogyan frissítsünk? 2011.08.18 07:56:33
Ma délután elmentünk a Decathlonba vásárolni néhány, a futás alkalmával orálisan használandó, energiát biztosító segédanyagot. A kosárba került 12 db Aptonia gél, 2 doboz (összesen 10 db) kisebb kiszerelésű gél, 4 doboz gyümölcssűrítmény és egy doboz Isostar tabletta. A…..
Az alábbi történetet egy névtelenséget kérő hölgyolvasónk küldte be. Szerintem már mindenki élt át hasonlóan borzongató élményt. Sziasztok!Ez ma reggel történt velem. Névvel nem szeretném kirakni a netre… de jó lenne az emberek orra alá dörgölni, hogy merjenek…..
Csath Geza 2011.08.18 18:37:33
Én egy hasonló helyzetben voltam a 'jó ember'. Leírom röviden, nem azért hogy hősködjek, hanem hogy a szomorú tanulságot (?) megosszam veletek.

Május 1, Millenáris, tele ünneplőbe öltözött családokkal, kicsik és nagyok, béke és szeretet. Már messziről kiszúrom, hogy egy kopasz, tagbaszakadt (amúgy tök értelmesnek kinéző) srác egy törékeny kis nőt ver, valószínűleg részeg/drogos mindkettő, a srác veszekszik és pofoz, lassan módszeresen. Az emberek körülüttük diszkréten elfordulnak, nemcsak hogy nem mernek, de nem is akarnak 'beleszólni' a pár dolgába úgymond. Mellettük egy síró, kétségbeesett pöttöm kislány, látszik hogy nem először látja ezt. Na ekkor szakadt el nálam a cérna, bár általában nem vagyok harcias, de a síró kislány látványára elöntötte az agyamat a vér, már nem emlékszem pontosan hogy hogyan de egy karatrúgással kombinált lökdösődéssel eltávolítottam a srácot a nő közeléből. KB 2x akkora és erős lehetett mint én, de gondolom meglepődött meg attól is félhetett hogy mások is mellém állnak. Na ez az amitől nem kellett félnie. Épp csak hogy nem lincseltek meg ENGEM - öreg nénik néztek rám rosszallóan, hogy minek szólok bele, most ettől talán jobb lesz valami? meg ha hazamennek a nő még többet fog kapni. Ez az ami miatt szomorú ez a történet. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy emberek így gondolkodnak, de mindenesetre azt hiszem ez is csak megerősíti azt, hogy az emberek nem segítenek, ha bajban vagy, és még jól meg is tudják magyarázni, hogy miért nem.
Csath Geza 2011.08.18 22:15:08
@Moan: @Vezérigazgató elvtárs: érdekes dolgok ezek, ilyenkor derül ki, hogy az ember is csak egy állat, egy társas állat aki más egyedek társaságában elég furán bír viselkedni.
A BSI (Budapesti Sportiroda) oldalán is lehet már elektronikusan nevezni a szeptember 4-i Nike félmaraton hármas váltójára. Idén először 3 fős váltóban is teljesíthető a Nike Budapest Félmaraton, ez a Fuss Budapest TRIO. A Nike várja vállalkozó kedvű csapatok jelentkezését a…..
Csath Geza 2011.08.15 21:56:28
@viito: jaja szokas szerint megint elragadott a szonoki hev, nyilvan senki sem csak a polo miatt nevez. Csak hat, pont amiatt amit olyan szepen leirtal, nekem eszembe se jutnanak ilyen furfangos dolgok, mint amik itt le vannak irva egyertelmu hogy megveszem a polot ha nem adjak ingyen, es buszken hordom.
FIGYELEM! Augusztus 15-én hétfőn reggel 8 órakor lekerül a "NYOMOT HAGYUNK" Futóblog pólórendelés űrlap, ezért aki még akar rendelni, addig az időpontig teheti meg. update: a rendeléseket lezártuk, aki bújt, aki nem, jövünk! A részletes blogposzt és rendelőform…..
Csath Geza 2011.08.12 22:15:44
@pvitya: azt hiszem, formálódik itt egy közönség-igény, hogy tényleg megtudjuk, a Futóblogon kívül ki képviseli még a Nike-t ebben az országban, az elvárható színvonalon..
én pl. már arra fanyalodtam, hogy a neten rendeltem cipőt a nike-tól..meg is jött, épp ma, vomero 6, kipróbáltam és tök jó :-) a félmaratonra pont betöröm.
Most szombaton is lesz "after", ezúttal a Fuss Csepelét tartjuk a szokásos helyen. A hivatalos meghívót idézném: A Fuss Csepel hozta a szokásos Nike Futóbulik hangulatát. Ugye nektek is tetszett? Minden eddiginél többen jöttünk össze a város szélén futni és bulizni egy…..
Csath Geza 2011.08.11 23:30:48
Az életben adódnak furcsa asszociációk. Én például legutóbb felemás zokniban futottam 13 kilométert. Egy szabványos, bal lábra való Nike futózokniban, a jobb lábamon viszont egy fehér pamutzoknival. Szándékosan öltöztem így, de nem zokniteszt volt a cél. A kísérlet lényege,…..
Csath Geza 2011.08.11 23:23:36
@M.Islander: Osztoneim azt sugjak, hogy egy k.va ellenszenves arc lehetsz.
Futóblog 5350 méter 2011.08.10 17:35:53
Tegnap kimentem — inkább úgy kéne mondani: kijutottam — a Margitszigetre (elképesztő dugó volt, busszal mentem). Nem volt kinn kamion, csak a futóklub, a 19 órással majdnem el is indultam. DaMartian már lefutott egy kört, Soma Utánfutó szintén visszaért, én pedig dacára…..
Csath Geza 2011.08.10 18:00:07
Csath Geza 2011.08.10 23:38:38
Aranyház FikcióföldénTonnaszámban mért nemesfém, T-Rex csontok és milliárd dolláros ár: ezek azok a jellemzők, melyek együttállása garantálja, hogy az adott hír hitelessége, khm... megkérdőjelezhető. Az uborkaszezon persze nagy ellenség, valamivel ilyenkor is meg kell tölteni…..
Csath Geza 2011.08.10 00:07:05
Futóblog A várakozásnak vége! 2011.08.05 16:26:00
Kedves mindenki! Eddig minden évben készítettünk Futóblog közösségi "for the people by the people" pólókat, a korábbi modelljeinket bemutatja Winklair és Bitliszbá: Idén sem lesz ez másképp, a projekt már régóta érik és új megközelítés igényelt. Személyesen…..
Csétomi: Én például nem azért futok, hogy futásban egyről a kettőre lépjek, hanem ami azzal jár – azért kapok az élettől – mert egyről a kettőre lépek a futásban, az teljesen átértékeli az élet legfontosabb kérdéseit (is).  Ennyi, fel is írhatjuk a…..
Csath Geza 2011.08.09 14:45:45
@angelday: Ez tok rendben van csak akkor ne rinyalj motivacio(hiany)rol es fejlodeskeptelensegrol 3 honap mulva..illetve legyszi de, mert nagyon vicces :)) Ebben a gameben nincsenek cheat kodok, ezt akartam csak mondani.
Azt már nagyjából tudjuk, milyen lesz az életünk az iCloud eljövetele után. Az Apple átgondolta a MobileMe szolgáltatásait, és úgy dolgozta át, hogy belepasszoljon az újabban folyamatosan erősített OS X-iOS összenövésbe. Mire is gondolok: az eddigi felfogás szerint a…..
Szombaton elmentem a Nike fiatalos rendezvényére a "Fuss Csepel Szigetre". A rendezvény gyors összefoglalójával kezdem: alapvetően tök jó kis futások voltak ezek, vagy "futóbulik", ahogy a szervezők hívják, de kisebb részben áll magából a futásból, nagyobb…..
Csath Geza 2011.08.08 22:06:41
@BGy: Teljezdn jogos, igazabol rajottem hogy a link nem tu szerencses ilyen szempontbol. De azert az osszefoglalo nem rossz sztem.
A DigiTimes az ultrabook platformot, lényegében a MacBook Air által létrehozott kategóriát elemezte, és arra jutott, hogy az apró, könnyű, nagy teljesítményű gépek piacán nehéz lesz megszorongatni az Apple-t.A lap meglehetősen jó kapcsolatokat ápol az alkatrészgyártókkal és…..
Futóblog Van összefüggés? 2011.07.31 11:20:00
Szombaton kimentem a Csepeli futás "before"-jára és olyan dolgot műveltem, amit eddig soha: kipróbáltam az új futócipőket. (Elnézést, ha reklámszagúnak tűnik a dolog, de tényleg ez történt.) Már 2008 óta Nike Pegasus 25-ben futok, gondoltam, kipróbálom, hátha. És…..
Csath Geza 2011.08.01 10:22:39
@Steve51: köszi! abban esetleg tudsz segíteni, hogy lehet-e tesztelni Nike Free 2-t és Air Max 2011-et?
Csath Geza 2011.08.01 10:24:24
@klarky: ez azóta nem igaz, amióta Nike ID-vel dizájnolhatod magadnak a cipőidet. Olyan rondaságot/szépséget kreálhatsz magadnak, ami megy a farmereddel is :-)
Futóblog Kopaszi gát 2010.06.05 13:55:00
Éljenek a Kopaszi Ultrák! ..
Csath Geza 2011.07.05 22:10:16
@Navixaf:
Mellekszal, de akinek van tapasztalata Garmin Forerunner 305-tel, az meselne kicsit? Sokat segitene a dontesben ha Ti irnatok rola. Koszi!
Appleblog Űrbe megy az iPhone 2011.06.16 16:09:00
A NASA többnyire magának legózza össze a kísérletekben résztvevő eszközöket, de megesik, hogy készen megkapja őket: mint például most, amikor két iPhone 4-et visznek fel az űrbe az Atlantis fedélzetén. A telefonon nem valami spéci operációs rendszer fut majd, hanem egy sima iOS,…..
Csath Geza 2011.06.17 00:37:26
@ePtOn: Nem tudom mit varsz, de ez szar.
Van ez az együttműködésünk a Steelbirddel, ennek része, hogy a forgalmazótól rendszeresen kapunk tesztelésre mindenféle terméket, amiket aztán röviden be is mutatunk nektek. Most egy olyan tok érkezett, ami egy régi kérdésemre ad választ. A laptopot vigyem, az iPhone-t vagy az…..