Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Myrtusz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén egymásba érnek a kormányellenes megmozdulások. Én ma úgy gondoltam, a Hősök terén vidám mozdulj-t játszó rendvédelmiseket lesz érdemes megnézni közelről. A térre kiérve nem csalódtam, illetve mégis, de pozitívan. A vártnál is több ember, és ennél is több…..
Myrtusz 2011.04.16 22:24:16
@tomhagen: A válasz, hogy senki. Biztos forrásból tudom, hogy míg 10 éve a tűzoltósághoz jelentkezett évente 1000 fő most 10 évvel késöbb jó ha 100. Azt azért hozzá tenném hogy ezekből még szelektálnak.
Ennyire csábító ma ez a munka.

10 éve egy megbecsült állás volt.
Hozzátenném, hogy 10 éve nem volt fizetés emelés. SEMMI!!!!!

Nem túlságosan kecsegtető szakma mivel minden kedvezményt elvontak. Igy ne csodálkozzunk ha a most rutinos tűzoltók besokalnak és elmennek. Tudom erre sokan válaszolják hogy hát nagy cucc vannak újoncok majd azok oltanak, mentenek.
De kitől fogják megtanulni hogyha nem lesz rangidős tűzoltó??????

Az biztos hogy én 2x ellenőrzöm már hogy mindent lezártam e mikor elmegyek otthonról és még a zöld lámpánál is körbenézek, mert nem biztos hogy nyugodt lennék ha egy komplett újonc jönne menteni.
A Best Players Poker Club következő - Madrid - pókerjátszmája a Broadway Klubban 2010.01.06-án 19:00 órakor kezdődik.Madrid Spanyolország fővárosa és az azonos nevű tartomány székhelye. Területe: 587 km². Lakóinak száma az elővárosokkal együtt kb.…..