Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.atti

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szombat délután sétálgatok Budapesten külföldi vendégeimmel, relax van, mutogatom a várost, parliament on the right side, freedom statue on the left side, erre min akad meg a szemem? Egy fekete háromkerekű izén. Egyből téptem is ki a fényképezőgépet szegény barátom…..
Belsőség Vasárnap esti vezeklés 2010.03.21 19:42:00
Bezárt a Carstyling Tuning Show 2010. Rengeteg érdekes autó volt. Mégis készült pár kép, amiről valahogy lemaradtak az autók. Nem értem, hogy lehet. Csont és bőr (kattintásra galéria nyílik) Átnyújtanék ezekből egy kis csokrot ezekből, vezeklésül azoknak, akik nem jöttek…..
  Picit furcsa ez a rendőrautó. Ja, hogy ez valami biztonsági szolgálat! Nyilván véletlen, hogy széles, ferde kék sáv van az oldalán, fehér felirattal. A motorházfedél elején is van egy kék sáv, de ez tényleg csak a vak végzet műve lehet. Hogy ilyet szabad? Akkor én is…..
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..
Belsőség Sarat! Még! 2009.11.26 06:21:00
Először értetlenül néztem magam elé, mikor megkaptam a Ford 4x4 Akadémia című meghívót, hiszen nem okvetlenül a 4x4-es élményautózás az, ami manapság eszembe jut a márkáról. Európában az Escort Cosworth már csak egy méregdrága, gyűjteni való klasszikus, utoljára tán arra…..
Családunkban régi hagyomány a halottak napi dunántúli turné. A közvetlen ősök meglátogatása a Győr-Szombathely tengely mentén esedékes, a hosszú útra általában tesztautót viszek, mert egyébként igen ritkán járok országot, és így legalább lesz fogalmam a kicsit hosszabb…..
Vili olvasónk küldött egy csodálatos linket a minap. Nem kellett volna, hiszen hosszú percekre visszavetette cégünk produktivitását. Először is itt a zseniális kisteher-mester. Helyenként ugyan közveszélyes, amit csinál, de nem tudtunk segíteni magunkon: az esti neonfényben…..
  Melyik volt az utolsó, olcsó BMW? Az Isetta vagy a 315-ös? Tudni akarja, milyen rendszerellenesnek lenni 2009-ben? Üljön be egy egyes kupéba. Vélemények az azonos című írásunkról...
Olvasónk és egyben autóm megvásárlója totálkárosra törte a Subaru Forestert. Ennek a történetét meséli el, okulásképp mindazoknak, akik azt hiszeik, nekik mindent lehet. Kapnak a belső sávban szöttyögők is. Az ominózus napot megelőző három éjszaka igen rövid volt, a…..
A kilencvenes évek egyik legizgalmasabb gépe a Ducati Supermono. Az egyhengeresek gyorsasági bajnokságában indult, az 550 köbcentis motor egy kis műszaki csoda volt. 118 kilós tömege megegyezett egy modern 125-ösével. A könnyű testbe kifejezetten erős, 75 lóerős desmodromikus…..
Érdemes elolvasni az alábbi videóhoz írt "nyílt levelet". Röviden összefoglalva a videó és a nyílt levél üzenete: a médiában tapasztalható "lejárató kampány" csak a bulváros hatásvadászatra épít és felelőtlenül vagy éppen tendenciózusan összekeverik…..
.atti 2009.03.28 20:24:31
álljunk meg egy picit !!!
minden kutyust egyénileg bíráljunk , ne általánosítsunk hogy a staffi az pl. ilyen harapós stb.
Nekem ez a harmadik amerikai staffim életemben , és mondhatom mind a három teljesen más típus !!!!!!
Két kis szukát vettem pár ével ezelőtt mondván jók lesznek családi kutyusoknak gyerekek közé házőrzőnek .
Nagyon aranyosak voltak eleinte mind a ketten úgy bújtak mint egy kiscica .
Az egyik kutyus valamilyen okból (sose bántottuk néha leszidtuk ha hülyeséget csinált)
5 hónapos kora körül furcsán kezdett viselkedni , bizalmatlanná vált , a feleségemnek is és a gyereknek a kezét is megkapta rámordult többször is .
Nagyon kemény önfejű kezelhetetlen kutyussá kezdett
válni , nem hallgatott senkire , csak ha kedve volt akkor jött oda.
Meghirdettem el is adtam , rögtön elvitték mert azért szép kiskutya volt .
A másik szuka jelenleg is megvan , nagyon aranyos családszerető sose bántana senkit a családból tiszta izom pedig nagyon szeretjük kenyérre lehet kenni .
Viszont ő kicsit szemtelen , néha bejön a lakásba pedig nem szabad , néha a feleségem szavait elengedi a füle mellett , nem egy támadós jellegű kutya .
Ő már 3 éves , most vettem hozzá egy fekete színű kan kutyust . A kicsi megint más jellem , 6 hónapos borzasztóan alázatos aranyos velünk már már mafla benyomást kelt . véletlenül se harapott meg bennünket soha a gyerekeket sem még játékból sem !
Minket tiszteletben tart úgy látom hihetetlen jó fej , ő nem szemtelen nem akar a lakásba se bejönni tudja hogy nem szabad . Más kutyákkal szemben viszont hihetetlenül támadós még sosem láttam játszani más kutyákkal . Az idősebbik kutyusom azért két éves koráig játékos volt , csodálkoztak is mindenfelé ahová hordtam , hogy ilyen aranyos staffi is csak a mesébe láttak , én meg büszke voltam hogy ez is csak nevelés kérdése .
Erre meg itt van ez a kölyök még csak 6 hónapos kutyus aki valószínű totál más lesz mint az előző kutyám . Sétáltatáskor már most is jobban oda kell figyelnem mint a nagyra .
Félelmet nem ismer , az volt poén mikor kb . 4 hónapos korában alig tudott még csak normálisan futni és első sétáltatáskor nekiment két felnőtt (németjuhász vizsla) kutyának , megijedtem kurvára azt hittem ezek megeszik a kutyámat - szerencsére nem bántották . Gondoltam az enyém csak játszani fog velük , hát nem .
Szóval vigyázni kell én azt mondom , minden kutyus egyénileg más és más .
A gazdinak kell ismernie saját kutyusát !
És ha valaki összepisálja magát egy ilyen kutya láttán
fél tőle , nem kell csodálkozni - van amelyiktől tényleg félni kell .
Ezek kemény nagyon okos érzékeny lelkű kutyák , megérzik ha nem szereted őket . Családtagnak érzik magukat (hiszen veled nőnek fel) és ezért mintha saját gyereked lenne úgy kell velük bánnod .
Lebaszhatod nyugodtan tudják meg mi a rend , meg hogy te vagy a főnök , de utátna tudni kell őket szeretni hogy ezt érezzék - én állítom hogy kizárt hogy ellened forduljanak .
Nagyon szerethető kutyusok ezek , a többi kutyafajta jóval mögötte jár minden téren .
Ezeket a kutyákat harcra tanyésztették ezért ne várjuk el tőlük hogy spániel módjára barátkozzanak fűvel fával mindenkivel . Az tartson más fajtát .
Ezt a fajtát pont a keménysége és rettenthetetlensége miatt szeretjük . Ezek lettek az arénák urai annak idején , semmilyen más kutyafajta nem tudta legyőzni őket , ezért ezt az erőt tartsuk tiszteletben , bánjunk velük határozottan de szeretetteljesen .
csak ennyi !!!!!!
Mégsem lesz kétkerék-meghajtású a holland Track T-800CDI dízel-motorkerékpár. A 2x2 hajtáskép már sok lett volna az extravaganciából – éppen elég a Smartból származó 800 köbcentis, 45 lóerős dízelblokk és a CVT váltó. A gyorsulás négy másodperc százra, a…..
Nézem az Indexvideó legfrisebb videóját Veszprémből, amelyben egy lámpáról van szó, vagy ahogy itt Veszprémben emlegetik: A DRÁGA LÁMPÁRÓL. A riport megtekintése közben többet káromkodtam, mint Gordon Ramsay egy egész évad alatt. Higgyék el, nem a riporterre voltam…..
Ma reggel hírül adtuk, hogy már csak egy rövid nyaralásnyi idő van hátra és csődbe megy a Saab.Szerkesztőségi költőnk, Lowtyo azon nyomban siratóének szövegének írásába kezdett, mások nekrológ forgalmazásába fogtak. Ilyen gyászos hangulatban voltunk a dicső múltú, de…..
Máig ismeretlen okokból csapódott a 997-es sorozatú Porsche 911 Turbo Cabriolet az autópálya oldalait elválasztó palánknak. A stuttgarti gyártó épp két kísérleti járművével végzett próbákat, de a hátul jövő Panamera pilótája ki tudta kerülni szerencsétlenül járt…..
Belsőség Mégse adom el 2009.02.13 16:48:00
Felpörögtek az események. Múlt héten rájöttem, hogy igazából elfér ez nálam a garázsban. Úgyhogy befejeztem a régi, sokszor lemerült és keveset bíró akksi töltögetését, vettem bele egy újat. Aztán elvittem olajcserére. Ott aztán kapott új gyertyákat is. Végül pedig…..
Belsőség Agresszív Audi attak 2009.02.12 13:00:00
Ismét egy zseniális Super Bowl reklám. Rövid, velős, mosolyfakasztó. A Szállító 3 film és az Audi A6 promója. Bár nem tartozom az Audi feltétlen hívei közé, a tény, hogy a 3 literes V6-ost egy jópofa, szíjhajtású mechanikus kompresszorral (Roots) töltik fel, melengeti autóbuzi…..