Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lucreciaborgia

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb "hivatalos" levél érkezik minden magyar állampolgárnak. Minden önkormányzat összegyűjti, hogy katasztrófahelyzetben kiket lehet mozgósítani a településen.Itt már nincs szarozás, ez nem a Nemzeti Konzultáció, nem megy a kukába levél, a haza védelme szent dolog: a…..
lucreciaborgia 2012.09.16 11:57:07
@Loona: Én 48 éves vagyok, 52 kiló, nő és voltam zsákot pakolni meg hordani az utolsó árvíznél Borsodban is, meg saját falumban is. Csak közlöm nem 50 kilós zsákokat kell pakolni, max 10 kilós a cucc. Pont a legutóbbi árvíznél mutatkozott meg, hogy sokszor hiába volt a sok segítő kéz, ha nem tudtak még annyit sem, hogy hogyan kell megpakolni a zsákokat, a szervezettségről meg ne is beszéljünk. Szerintem, akiben megvan az akarat az kortól, nemtől függetlenül segíteni tud ilyen helyzetekben. Úgy tűnik sokak fejében ez hibádzik. Dögöljön meg a szomszéd tehene, én nem segítek, mert ÉN adót fizetek, meg különben is utálom Viktort" mentalitás Tisztára mint a cigányok, Ti is csak fotóznátok meg röhögnétek míg a másik próbálja védeni a kis vagyonkátok? .Azt gondolom, hogy nagy szükség lenne ütőképes, polgárvédelmi szervezetre, legyen bármi a neve, de azzal teljesen egyetértek, hogy a mostani levelezgetés nem ezt a célt szolgálja.
lucreciaborgia 2012.09.16 13:29:12
@xclusiv: Írd ki hogy lucreciaborgia vagyok a bőrről és nem csak nézni fogom, hanem bazmeg tapsolok is ha a kis vagyonkádat elviszi a víz. Idióta narancsdroid faszparaszt.
Köszönöm, egyetlen kommentemre adott nemes válaszod, a jó kívánságot is kedves virtuális szomszéd. Örülök, hogy rád számíthatok és nem leszek egyedül a bajban, majd fotózz is légyszi.
  Tisztelt Dr. Pintér Sándor Belügyminiszter Úr! Tisztelt Dr. Hatala József Országos Rendőrfőkapitány Úr!   Engedjék meg, hogy köszönetünket fejezzük ki, amiért az Önök irányítása alatt egyre jobban bízhatunk Magyarország rendvédelmi szerveiben, különösen a…..
lucreciaborgia 2012.04.02 22:42:34
@fikanick:
Azta! a radikális jobboldal az csőcselék, aki tör és zúz, kíméletet nem érdemel, magának kereste a bajt, minek volt ott..... stb. Ha nem csinált semmit, akkor is /de lehet pont a lekapcsolás után akart! /
A libsik meg csak a demokráciát védték és éltek jogaikkal. Nemde?
Csak figyuzzátok a két hídlezárás /jobbikos - lmp-és/ közötti eltérő megítélést. Jó hídlezáró - rossz hídlezáró. És közben nem veszitek észre, hogy a radikálisokkal szemben alkalmazott jogsértésekkel nektek is elemi érdeketek szembeszállni! Mert mint a példa is mutatja, Ti sem vagytok érinthetetlenek! Azért vicces, hogy mennyire megdöbbentetek ezen! :)
2010. április: Véget vetünk az elmúltnyolcévnek, bizalmat szavazunk a NER-nek, Orbánnak, az új gazdaságpolitikának, Matolcsynak, a fülkeforradalomnak. Lecseréljük a szocialista sleppet a fideszes-kádéenpés sleppre. A központi költségvetés nettó adóssága: 18 104 milliárd…..
lucreciaborgia 2011.10.18 21:17:06
@Kara Kum:
""(Csak szóljanak időben, mikor kezdjünk bespájzolni konzervekből...)" - én már elkezdtem. "
Én már a WC papírt, intim betétet is spájzolom.DD
Vastagbőr Negyvenháromezer 2011.08.29 10:01:00
A soha-nem-látott-méretű-szuperszenzációs közmunkaprogram egyik utolsó kérdőjelét egyenesítették ki a múlt héten, amikor végre sikerült kikalkulálni, hogy mi lesz a közmunka fizetsége. A teljes munkaidős közfoglalkoztatottak kötelező legkisebb bére a szakképesítést és…..
Félévente egy rendes adok-kapok, már nagyon vártuk! A januári Orbán - Cohn-Bendit verbális párbaj második menete ma zajlott le ez Európai Parlamentbe. A szópárbaj részletei itt. Mindez elég kellemetlen, mivel a hivatalos program a magyar uniós elnökség értékelése lett volna:…..
lucreciaborgia 2011.07.05 23:36:29
@tlvajferi: Budaházy viszont több, mint két éve előzetesben.
Ja, biztos százszor veszélyesebb, mint a Titkosszolgák.
Vagy inkább százszor veszélytelenebb???
  Javában zajlik a hazai oktatási intézményrendszer újraszabása (vérmérséklet szerint iskolabezárási hullám vagy integráció). Ennek egyik izgalmas vadhajtásaként Bács-Kiskun Megye a következő nevű intézménnyel ajándékozta meg a Nemzeti Együttműködés…..
lucreciaborgia 2011.05.29 20:50:18
@cso zsi:
Engem már egy hete felhívott, bibibí!
Sajnos nem értem rá végighallgatni.
Viszont a kérdőívet még mindig nem kaptam meg.
2010. január 19, levelet hozott a postás: Ön levágta és eltette a garancialevelet? Mert bekövetkezett az, amit írtak, komoly veszélybe kerültek Magyarországon a nyugdíjak ... "A Fidesz szerint a nyugdíjasoknak garanciára van szükségük. Biztosítanunk kell, hogy mindenki, aki…..
lucreciaborgia 2011.05.16 22:02:00
@Kartal (rezervált): Hát, nagyon jól összefoglaltad a kormány ámokfutását.
Subba Férfi: Pataky Attila 2011.03.26 19:30:00
Nyilván minden valamire való Férfi otthonában található minimum egy, hasonlóan tekintélyt parancsoló bútordarab, mint ez a szétextrázott trón, sasmadárral, és lóval. Ezüst ékszerrel, és játszós Crocs-szal csak dobhatunk az életérzésen...
Subba A hét mondata: Felelősség 2011.03.26 15:14:00
"Szerintem akármit is tesz az ember, vállalja a következményeket, és ne meneküljön." Mondta a Németországban megfogott kerítőnő, Keleti Györgyi. Szerintem nem csak én nevettem fel, miközben kiszaladt a számon egy akkurvaanyád. Egyébként ez a nő ennyire lepkefingnyi…..
lucreciaborgia 2011.03.28 22:42:57
@filmfreak paul:
Jaja, és azért volt piszok sürgős a hazai itélet, mert ha véletlenül az olaszoknál ítélték volna el hamarabb, akkor ott kellett volna letölteni a büntetését.Ami nem felfüggesztett lett volna!!! De mivel a magyar bíróság köztudottan szuper gyorsasággal hoz ítéletet, így a szegény olasz börtönőrök lemaradtak Györgyike bájainak többéves beható tanulmányozásáról.
Ki gondolná, hogy a volt komcsi vezetőknek a mai napig ekkora befolyásuk van?!?!
Közel három év után ma végérvényes, másodfokon lezárt Szoboszlai Barna bírósági ügye. 2008. július 1-én éjszaka három ittas férfi (aznap volt a segélyosztás) áramütést szenvedett egy kesznyétei ház kertjében, mivel a tulajdonos, Szoboszlai Barna a veteményes köré…..
lucreciaborgia 2011.03.21 19:55:42
www.mno.hu/portal/772845
A gyöngyöspatai cigányvezető mondta ma:
"a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai 16 napon át zaklatták a Gyöngyöspatán élő 430 romát, és ha emiatt egy héten belül nem történnek konkrét lépések, „politikai menedékjogot fognak kérni a cigányok más uniós tagállamoktól”.
Nagyon kiváncsi lennék melyik EU-s ország adna nekik politikai menedékjogot? Vagy csak egyáltalán melyik nem zsuppolná haza őket azonnal? A franciák, az olaszok?
Esetleg próbálkozhatnak Romániában!
Sok szerencsét és jó utat kívánok nekik!
Érezve alkotmányozási kísérletének legitimációs problémáit, a kormány úgy próbálja letudni a társadalmi részvételt, hogy postázott egy 12 pontos, ikszelgetős kérdőívet, amely őt jogilag nem kötelezi semmire. A hazája sorsáért felelős állampolgár ikszelgetéssel…..
M.T. monogramot használó olvasónk küldte be ezt a profilunkba (idáig) még nem szereplő "celeblistát" de mivel érdekes, elgondolkodtató és szellemesen megírt, miért ne hoznánk le!? Sőt, kiegészítettük fotókkal, egy kevéske szöveggel és szavazással. Kössz M.T. A…..
  Már Budaházyzott a tömeg, amikor Lolával a Szentkirályi utcához értünk. A HVIM szervezésében vagy 200 ember jött el a Fidesz székház elé fázni. Mehettünk volna a sajtószabadságot is siratni a Kossuth térre, de azt gondoltuk, hogy ez jobb lesz. Volt színpad, fény meg…..
Emlékszik valaki még a hőskorra? Azokra az időkre, amikor feszülten hallgattuk végig minden áldott nap a 13.45-ös „időjárás és vízállás jelentést", körmünket rágva, hogy éppen hol és merre tilos találkozniuk egymással a "hajóvontágoknak"?..
lucreciaborgia 2010.10.27 21:05:18
@NGA: Tinikoromban mindkét fajtából volt nekem. És mindkettő sárga!
Köszi, hogy újra felidézhettem, már teljesen elhalványult a dolog.
  Úgy történt, hogy Zagyva Gyula az első találkozáskor majdnem megevett minket, mert szerinte manipulatív, liberális hazudozók vagyunk, ráadásul nem tudok beszélni és idétlenül vigyorgok. Később azonban megpuhult ez a hatalmas ember, és mélyinterjút adott nekünk a…..
  „A vörösiszap nem veszélyes, egy erős slagozással el lehet távolítani”. Olvassuk ezt akkor, amikor azt sem tudni, hány ember veszítette életét a Dunántúlon azután, hogy deréknyi magasságban megindult egy vegyi anyaggal dúsított sárlavina. A helyszínen pánik…..
  Jól szoktunk szórakozni Bayer Zsolt verbális és textuális felhorgadásain: a régebben egész jó publicista a minap élő adásban fejtette ki végtelen körmondattá kibővített szarozós, anyázós szidalmait. A kocsmai politizálás mediatizált változatát mesteri szinten művelő…..
Mandiner blog Drímtím 2010.07.11 13:31:00
  A kedves olvasók csak nem bírták ki buzizás és zsidózás nélkül, úgyhogy büntetésként azt kívánjuk, ma este álmodjanak a Meleg Méltóság Menetén részt vett szoci álomcsapattal: Gyurcsány Ferenccel, Dobrev Klárával, Molnár Csabával, Szabó Zoltánnal és Vadai…..
lucreciaborgia 2010.07.11 16:19:26
@Grammar Nazi: Ferinek is áll a gallér. Lehet szerintük ez a lazaság jele.:)
    Az ukrán-magyar határvidékkel folytatjuk a Trianon évfordulójára emlékező sorozatunkat a Google Earth és a Panoramio segítségével (a kommentekben várjuk olvasóink ajánlatait a környék további látnivalóira).   A régió különlegessége abban rejlik, hogy ez a…..
  A választásokat követő napok nagyszerű szórakozása a szavazóköri eredmények közti böngészés. Van-e olyan szavazókör, ahol győzött az MSZP? Sikerült-e valamelyiket 100%-ra hozni a Fidesznek? Akad-e olyan, ahol a Fidesz csak harmadik? Még mindig Nyakó István-e a…..
A Jobbik kritikáját elviselni nem képes olvasóinkat kérem, hogy lépjenek ide egyből, nem kell a "tovább" gombra kattintani. A Jobbik 2003 őszi párttá alakulása óta egyszer sem közölte mérlegét, holott ez évente kötelező. A törvény szerint. Az Állami Számvevőszék…..
lucreciaborgia 2010.01.22 18:53:24
@zero: Szerinted egy kis párt (mert ne felejtsük már el, hogy még 2009. elején is 2%-os támogatottságot mértek a "kutatók" mégis honnan a búbánatból kapna több tízmilliós támogatást? Szerinted sok olyan nagyvállalkozó van például aki egy "náci pártnak" (mert ez ment a médiában akkoriban, azért ne felejtsük el) milliókat adna? Én teljesen el tudom képzelni, hogy a tagok, szimpatizánsok támogatásából ilyen alacsony bevétel jött össze. Máshonnan meg nem származott támogatás. Nem nyertek pályázaton (pártok nem is indulhatnak egyébként), nem kaptak az államtól apanázst, ingyen irodaházat, stb. Nehogy már a mostani elfogadottsághoz mérd az akkorit. A legtöbb hozzászóló a Jobbik mostani támogatottságából indul ki, pedig a vízválasztó a 2009-es év volt. Ha a 2009 évi beszámolója is 3 milliós nagyságrendű lenne, akkor jogos lenne a felháborodásod. Ha így lesz teljesen igazat adok neked.
Amúgy a mi kis falunkban a helyi szervezet tagjai fizetik a rendezvények összes költségét. Egyikünk megvette a faanyagot a kereszthez, másikunk elkészítette, saját magunk felállítottuk, kitakarítottuk a környéket, elkészítettük és nyomtattuk a plakátokat, szórólapokat, a rendezvények helyszínének bérleti díját kifizette a harmadik, a koszorúkat a negyedik, az egyéb költségeket a sokadik állta.
És ez így megy most is. Szerinted miért egy idős néni vette például bérbe az esztergomi Technika Házát? Hát nem megtévesztésből, hanem azért mert mi a saját pénzünkből finanszírozzuk a költségeket. Ellentétben a parlamenti pártokkal, akiknek azért jelentős állami apanázs is besegít.