Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cicoo

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ruan Hao hongkongi építész-formatervező, macskák és gazdáik közös használatára tervezett, egyetlen egy fából elkészített asztallapja  − a macskák mozgását idézően, asszimetrikus lábakra szerelve −,   volt a múlt hónapban megrendezett milánói dizájnhét egyik…..
Cicoo 2014.05.15 23:04:37
A horvátországi Krk szigetén felépített házat alig lehet észrevenni. Három oldalról a földbe vájták, csupán a déli oldalán vannak ablakok. A ház tetejét már részben benőtte a fű, pusztán a parabola-antenna és főképp a napkollektor cellái bizonytalanítják el a…..
Cicoo 2014.05.10 10:24:08
Fotó: egyker.blog.hu Nem hiszem, hogy egész Budapest siratni fogja, hiszen elég kevesen ismerték. Én is csak néhány hete hallottam először a létezéséről - igaz, egyből a szívembe zártam: Kár volt, mert épp hogy megszerettem, már el is bontották. Az Alagút keleti végénél…..
Cicoo 2014.04.15 15:21:39
@cybergreg: Pont erre gondoltam én is. :) Úgyis a kockakő az új hungarikum, bőven van mit kifesteni.
  Illusztráció: Google Earth   A Margit körúton nagy fejlesztéseket terveznek. Jó hír, hogy nem Mammut 3 épül az egykori minisztériumi épület helyére, az viszont sokaknak nem tetszik, hogy egy műemlék* iparcsarnok is áldozatául eshet az átalakításnak. A témát…..
Cicoo 2014.01.24 18:41:50
@mcs: Szélcsatornában van, romos, a belmagassága miatt pedig maximum ipari épületnek jó (az meg úgysem lesz belőle), mert kész anyagi csőd kifűteni -> dózer, helyette park. Hamarabb eltűnik a városból a szmog, a növények meg termelnek oxigént, a betonnal ellentétben..
Először éni is csak hirdetés és az oszlop állapota közti furcsa összefüggést szerettem volna lefényképezni (amúgy a Kétfarkú Kutya Párt akciójáról van szó), de aztán rájöttem, hogy az igazi kincs a falfirkákban rejlik. Na de kinek van igaza? Mészkő-e a márvány? A…..
Most nagyon tarkabarkák (lásd fenn), ha minden igaz, hamarosan egységesek lesznek (mint lenn). Szerintem remek ötlet, épp itt volt az ideje. Plusz költséget nem okoz, csak az amúgy is fényezésre érett gépeket színezik át - így négy-öt év alatt cserélődhet le az…..
Cicoo 2013.07.12 07:47:16
@charlie: Akár meg is kérdezhettél volna valakit, hogy jó-e neked az a busz..
Amikor tavaly a köztévé elindította A Dal című énekversenyét, tán maguk sem gondolták, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulóját kiválasztó nemzeti válogató stabilan egymillió fölötti nézettséget hoz majd, amivel a nézőkért kétségbeesetten kaparó tévé egyik…..
Modorosblog A németül nem tudó 2010.07.23 06:00:00
Méghozzá a németül büszkén nem tudó. Persze most már a magyar lakosság többsége tényleg nem beszéli a nyelvet, de azért nem volt ez így mindig. Nehéz elképzelni, hogy míg Budapest lakosságának 40%-a az 1800-as évek végén német anyanyelvű volt, a németnyelv-tudás mára…..
Cicoo 2012.11.06 08:36:31
@vészmadár (pica pica):
"Mivel foglalkozik?"
"Bogár, szétvágom és megnézem."

Ezen felnevettem, pedig sokszor magyarul is hasonlóan értelmesen kell elmagyaráznom, hogy nem villamosokat fogok szerelni villamosmérnökként, ha végzek.
Az RTL Klubnál nagyon értenek ahhoz, hogyan kell a szarból is aranyat csinálni. Az idei X-Faktor a kritikusok és az (internetes) nézői vélemények alapján messze a legrosszabb tehetségkutató evör, mégis stabilan hozza a kétmilliós átlagnézettséget, és mindenki csak arról beszél,…..
Cicoo 2012.11.04 14:27:25
@spanom gyurma: A bulvárfaktor. Lassan lehetne ez az új cím is.
A SuperTV2 indulásának árnyékéban a The Voice tegnap egy antipatikus Jim Morrison-klónnal és másfél jó hanggal igyekezett megtartani azt a másfél millió nézőt, aki még nem unt rá a műsorra. Ja, és egy borznak fazonírozott barátnőt is bezavartak a színfalak mögé, hadd legyen…..
Cicoo 2012.11.03 17:44:38
@Sam Alan Zeu:
Tök mindegy(nek kéne, hogy legyen, kicsoda), ha ezen produkciója alapján jutott be, nem úgy súgták a mesterek fülébe, hogy na, most lehet fordulni, akkor az régen rossz. Sem a dallam, sem a szöveg nem hasonlított az eredeti dalhoz, egyszerűen csak elüvöltötte-ripacskodta a szöveget nagyjából, és ennyi. Szerintem azt sem fogta fel, miről szól a dal. Vagy ő akkora sztár, hogy megteheti? Mert ez esetben én kérek elnézést.
Múlt héten 85 éves korában elhunyt a nagyapám. Megviselt a halála mert nagyon közel állt hozzám, de a temetés még ennél is nehezebb volt, mert bár belül szenvedtem, de ezt kifelé egy pillanatig sem mutathattam. Most már lassan másfél éve játszom azt az embert, aki segít…..
Cicoo 2012.09.09 00:17:22
LifeTILT A Doppingbáró 2012.08.27 00:06:52
Hihetetlen profizmus és technikai stáb van a LifeTilt mögött. Most például azért nem tudom megírni a sikeresen beharangozott fenékformálós posztot, mert szervizben van a gépem átvizsgáláson, és minden kép, és egyéb anyag a csajokról azon a gépen van, úgyhogy a fenékformálós…..
A vegetáriánusokat két nagy csoportra lehet bontani. Az egyik csoportban a valódi vegetáriánusok vannak, akik a tudatos életre és tudatos táplálkozásra helyezik a hangsúlyt, míg a másik nagy csoportot a divat vegák alkotják, azaz mindazok, akik miatt folyamatosan kapják a savat a…..
Cicoo 2012.08.22 22:08:14
@Drigo: Ez volt az első kérdésem nekem is, de nem is nekik kell, azt elhiheted.. A húst nem, minden mást mértéktelenül embereknek kell a diéta. Amúgy a rántott zöldségek pl. ugyanúgy hizlalják őket is, mint a "mindenevőket", ne félj attól, hogy nem.

Azon is gondolkodtam, hogy mi vagyok, ha a halnak a szagától is rosszul vagyok), és semmi olyat nem tudok megenni, amin látszik, hogy mi volt, amíg élt, vagy még életében a szemébe néztem. Kisgyerekként húsnyulakat tenyésztettünk, én pedig simogattam őket, meg neveket adtam nekik, láttam, hogy dobálják be őket a ketrecbe, mikor a vágóhídra vitték őket, talán ezért. Egyébként a csirke- és a pulykamell mértékkel jöhet, a többi húst inkább kerülöm, különös tekintettel mindenre, amiben vagy amin csont, bőr vagy inak vannak, vagy valamilyen belsőség, pl. máj, zúza, szív, stb. Tej, sajt, tojás jöhet. Egyszerűen ilyen finnyás vagyok, és kész, vagy ahogy mifelénk mondják, "még sose voltam igazán éhes".
Cicoo 2012.08.24 15:00:38
@ajmfebulosz: Hát, nem. Nálunk a lasagne disznóhúsból és frissen gyúrt tésztából van, és csak akkor eszünk ilyesmit, ha én csinálom - tehát nagyságrendileg félévente egyszer. Szóval nem tudnám megmondani, mikor ettem utoljára marhahúst, mondjuk nem is hiányzik.

Én megkaptam a reggelire elfogyasztott szőlőmre és őszibarackomra, hogy "ennyire nem kell fogyókúrázni", a zabpelyhem tejjel pedig "madáreledel" szokott lenni, a pufirizsre meg a munkahelyemen mondták azt, hogy hungarocell. Több egyelőre nem jut eszembe.
                          Slim3 Generációk. Jelentkezés Augusztus 1-től A Slim3 harmadik évadában 5 különböző korosztály fogyását lehet majd figyelemmel kísérni dokumentált formában. A Slim3 Generácíók lényege, hogy bemutassa a fogyási folyamatokat életkortól…..
Cicoo 2012.07.25 10:35:08
@Andi64: "Szegény ember vízzel főz", nekem a bokám a gyenge pontom. Szerintem a titok a fokozatosságban rejlik. Nagyobb túlsúllyal nem kell feltétlen súlyzózásban, meg futkorászásban gondolkodni, elsőre. Rengeteg opció van a mozgásra, köztük a séta és a bicikli is. Nálam a séta+bicikli+fekvőtámasz falon+tolóckodás a játszótéren a bevett mozgásformáim a diéta mellé. Utóbbit úgy szoktam, hogy tartom magam, amíg bírom, aztán kezdem újból. (Mondjuk én továbbra sem programban gondolkodom, hanem egészséges életmódban.)
LifeTILT Új Generácíó 3 2012.06.15 15:14:00
Mára már 100-nál is több olyan blogot regisztráltak amit a Lifetilt inspirált, vagy annak hatására jött létre. A politikai közvélemény kutatási adatok 1000-1500 ember megkérdezésével zajlanak, ennek ellenére ijesztő pontossággal jelennek meg ugyanazok az arányszámok 3 millió…..
Cicoo 2012.06.16 20:46:37
@hut: Nem csak a csoki a baj. Sokan a kenyérhez is kenyeret esznek.

A cikkhez pedig: a Shapeshifter linkért óriási köszi, az édesítőszereknek és a fahéjnak pont a napokban akartam utána nézni, erre itt is van. :)
LifeTILT Zyzz Sequentia 2012.06.05 08:36:00
Úgy látom a Zyzz Project hatására kezdenek megérkezni a 3 napos OKJ tanfolyamos személyi edzők is, akiknek már a mozgásuk és stílusokból is jól kivehető az a fajta viselkedésforma, amit a köznyelv csak tudálékos faszfejként definiál.  Ez a típus a leginkább megmosolyogtató,…..
LifeTILT A koszorúslány -13kg 2012.06.01 03:11:00
Adrienn a LifeTilt blog menyasszonyával Zsanettel kezdte a programot 70 nappal ezelőtt, mivel ő volt az egyik koszorúslány az esküvőn, és 15 kiló felesleggel elég nehéz elkapni a menyasszonyi csokrot... Zsanett azóta már feleség, Adri meg elkapta a csokrot...  Többen is írtatok…..
Cicoo 2012.06.03 21:16:22
@koszorúslányhaha: "tiktak meg dietaskola fele okos emberek"

Először is, gratulálok az eredményhez, másodszor pedig örülj annak, hogy te már okosabb vagy ennél - remélhetőleg ez így is marad -, és mesélj arról, hogy mi újság most, a program után!
Cicoo 2012.06.04 13:06:55
@koszorúslányhaha: Túl jó nő lettél, túl nagy szájjal? :D Nem baj, akit ez elijeszt, az megérdemli, van másik. Te pedig azt, hogy ne köss kompromisszumokat. Lehet békákat csókolgatni, hogy hátha királyfi lesz belőlük, de nem lesz. Teszteltem..

@szisz*: Csak a mihez tartás végett: egy szövegkörnyezetből kiragadott mondatról beszélünk. Lehet pattogni sok minden miatt, ezzel a posttal kapcsolatban, csak nem érdemes. Szerintem az utánaolvasásért, meg azért, hogy nem ragadt le ott, hogy vajon hány deka a tetszőlegesen kiválasztott, a blogon talált programban a csirkehús, már jár egy óriási pluszpont.
A stílus meg pont addig bántó, amíg meg nem találod mögötte a tartalmat.

@benedek bence: Szerintem nem fontos, mert ez tökéletesen és hitelesen tükrözi azt a mentalitást, amiről a motiválós postokban írsz. (De persze úgyis azt csinálsz, amit akarsz.)
LifeTILT A Titok l.rész 2012.05.29 04:21:00
A XX. század végére a legtöbb ideológia elkorcsosult, hogy aztán a XXl. század első évtizede végképp felszámoljon mindent, ami régen még jelentett valamit. A legtöbb ideológia és irányzat, a tomboló 60-as 70-es évek után, a 80-as évekre kiüresedett, és megújulásra…..
Cicoo 2012.05.30 08:16:32
@randell:
Ja, ez viccesebb, mint a '80-as évek-beli szintipop.

Ha a zenéket tekintjük, én néha azért sajnálom, hogy csak 12 napot éltem a '80-as években, elég sok minden történt akkor a zenében. A "szintiborzalmak" közé pedig fel lehet írni a house-t is, ami szintén ebben az évtizedben indult, és olyannyira él és virul a mi napig is, hogy lassan kiirt minden mást a mainstreamben. Meg ugye ott volt még a techno, a rap, aztán persze a '90-es években tényleg "elszabadult a pokol": szétváltak és keveredtek a műfajok, Ibizán meg időközben beindult a partigyár.

Mainstream zenét továbbra sem kötelező hallgatni. "A föld alatt" a mai napig épülnek a változatosabbnál változatosabb zenék, és stílusok: nu vagy ghetto funk, indie dance, nu disco, moombahton, drumstep, popstep, hogy csak egy párat említsek. www.youtube.com/watch?v=IaPrptNo3XM
soundcloud.com/bobby-c-sound-tv/shuffle-on

Ja, és rengeteg az ingyen zene, és a magyarok sem csak szánalmas gagyit gyártanak: soundcloud.com/nynfus-corporation/nynfus-corporation-diana-and

A többit meg már leírtátok előttem.

Ui.: Ezt nem tudtam kihagyni, így a végére: www.youtube.com/watch?v=QRaYSa1Kh_s :]
Cicoo 2012.05.30 08:44:51
@Cicoo: "a magyarok sem csak szánalmas gagyit gyártanak"

Itt javítanom kell magam, mert a mainstreamben sem csak azt gyártanak.
LifeTILT Hiányzik a régi Tilt... 2012.05.26 03:03:00
Hiányzik a régi Tilt és hiányzik belőle minden egyes perc ami 2011 novembere előtt történt. Más volt akkoriban a blog hangulata, és valahogy sokkal  jobban estek akkor a bejegyzések is. Volt kinek írnom, és ami a legfontosabb, még le tudtam írni. A sztori ugyanaz, mint az élet…..
Reni 3 héttel ezelőtt, a Lifetilt blog fennállásának kétségkívül legnagyobb bukásának tűnt, részemről pedig a legnagyobb hibának, hogy beválasztottam a Slimek közé. Aztán Reni ultimátumot kapott, és egy olyan beszélgetést, amiben szembesíteni akartam önmagával és azzal,…..
Cicoo 2012.05.22 22:30:45
@Leningrad: Minden rosszindulat nélkül írtam. Amúgy az "egyedi darab" résszel is tökéletesen egyet tudok érteni, meg azokkal is, akik azt írják, hogy gyanús, hogy a ló túloldalára átesés van, de majd a vérkép megmondja, kinek van igaza. Addig meg lehet találgatni.
LifeTILT Energiavámpírok 2012.05.12 21:00:00
A negatív emberek mindenhol ott vannak és mint egy halálos betegség előbb utóbb felemésztenek, ha nem söpröd ki őket az életedből. Lehet egy idegesítő szomszéd, egy rád akaszkodó ismerős, akinek te vagy a lelki szemetesládája, egy kapcsolatból kijövő régen eltűnt barátnő,…..
Cicoo 2012.05.13 19:31:53
Szerintem ebben a posztban kicsit keveredik a valódi energiavámpír definíciója a simán csak eltunyult, lusta emberekével, pedig elég nagy a különbség. Aki eltunyult és lusta, nem feltétlen energiavámpír, néha csak szimplán meggyőződéses idióta, aki úgy tesz, mintha úgy érezné magát jól, ahogy van. Persze lehet, hogy van keresztmetszet, mindenesetre véleményem szerint az energiavámpírok azok az emberek, akiknek mindig van valami problémájuk. Mindig minden baj nekik, ők mindig boldogtalanok, persze nem a saját hibájukból, hanem mindig másokéból. Látványosan szenvednek, sajnáltatják magukat, és természetesen elvárják, hogy valaki megsajnálja őket, és megoldja helyettük a problémájukat. Általában önállóan nem is nagyon jutnak semmire, és ezt a tetteikkel, viselkedésükkel és szavakkal is a környezetük tudomására hozzák, lásd a sajnáltatós részt.

Ennek azonban SEMMI KÖZE ahhoz, hogy alacsonyak és férfiak, magasak és nők, kövérek, rondák, alacsony társadalmi helyzetűek, vagy egyéb hasonló problémájuk van. Az, hogy esetleg elhíznak, lesüllyednek a társadalomban, stb. az a viselkedésükből következik. Az emberek előbb-utóbb elunják a dolgaikat, és magukra hagyják őket. Ők pedig lelkesen keresik az újabb áldozataikat, akiknek sajnáltathatják magukat. Közben esetleg édességgel kompenzálják a világfájdalmukat, és elhíznak. De inkább önsajnáltatásból híznak el az emberek, mint elhízásból önsajnáltatnak.