Regisztráció Blogot indítok
Adatok
attilatimar

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Leo Setä - Flickr Legalábbis a TimeOut New York posztja szerint, ha a Big Apple-ben valaki ilyesmit mondana, akkor tuti, hogy nem odavalósi. A teljes gyűjtemény egy töredékét kimazsoláztam, nem az eredeti sorrendben: 1. Ahhoz a pasashoz  – itt a metrószerelvényben, aki…..
Styxx vendégposztja A (mű)vérben és bélben derékig tocsogó Tarantino-mozik helyett mégis inkább az Isten városa című, a Rio de Janeiró-i bandaháborúkról készült, megdöbbentően valósághűen erőszakos filmhez hasonlítanám a Sebek (Rane) című, 1998-ban forgatott szerb…..
Előző cikkünkben (Páty 6 - A maffiamódszerek mit sem változtak) szóltunk arról a sajtónyilatkozatról, hogy aljas módon próbálják Tollner József pátyi képviselőt lejáratni és családját megfélemlíteni. Ő ugyanis az egyike azoknak a képviselőknek, aki "meri"…..
Az utolsó boldog emlékű félév, a sorozat utolsó előtti része következik. Tavaszi idény a készülődés és a közelgő Világbajnokság árnyékában. A Mexikóba induló Mezey válogatott egy utolsó, fantasztikus mérkőzésen elbúcsúzik a szurkolóktól. Örökre emlékezetes…..
Óvatosan nyisd ki az újságot, nehogy kiessen a Fradi! - ezzel a slágerviccel kezdődött, és egy bundabotránnyal végződött a '84-es bajnokság tavaszi idénye. Ideális korszak ez a hurráoptimistáknak és a pesszimistáknak egyaránt.Az Ú.Dózsa folytatja a kupaküzdelmeit a…..
Ezen gondolkodom. Pontosabban azon, hogy "miért nem szeretem a Rolling Stonest, de tulajdonképpen miért is ne szerethetném". Ezt át kell beszélnem magammal, mert másnapra elpusztít. Fontos, hogy a dolgok helyükre kerüljenek. 5 ok, amiért nem szeretem a Rolling Stonest:…..
attilatimar 2009.03.17 10:54:47
@Interstellar Overdrive: akkor csapd le, tessék.
Műfaj alatt a nem a rock-ot anblokk, hanem a rock'n roll-t értem, ahol tényleg nem az az elvárás, hogy Night At The Opera-kat meg The Wall-okat írjanak össze hosszú hónapok, évek aprólékos munkájával. Hanem hogy hozzanak össze egy Sticky Fingers-t, egy Appetite-ot, egy Total 13-t vagy egy Earth vs. Wildhearts-ot, és utána élőben marják le a közönség arcát.
attilatimar 2009.03.17 10:59:18
@Interstellar Overdrive:
"nem ismerem a sorlemezeiket, meg a b-oldalas dalaikat úgy, ahogy egy fanatikus ismeri őket."
a sorlemezek meg a b-oldalas ritkaságok egy szintre helyezését fontosság szempontjából inkább egy Britney-, és nem egy Pink Floyd-rajongótól várnám...
Ahogy írták, borzasztó felületes a hozzáállásod a témában.
egyszervolt Újra 2009.02.13 08:37:59
Újra szeret a kis Oli. Tegnap éjjel átköltözött az ágyamba, pihe-puhán hozzám bújt és azt mondta:Anya, én téged úgy szeretlek, mint amikor a világ felrobban...