Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forthegame

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Los Angeles-i Rendőrség hétvégén őrizetbe vette a 32 éves Jason Williams-et, aki meghívott vendégként volt jelen a 33rd Graffiti Art Store rendezvényén. A bejelentés szerint a letartóztatásra az adott okot, hogy az illető szórófejeket hordott magánál, amit a szervek szerint…..
forthegame 2009.11.29 09:05:30
Kivételesen nem azt tárgyaljuk ebben a posztban, hogy mások tulajdonának rongálásán mit esznek, hanem hogy tényleg. Októberben jelent meg a Thames & Hudson gondozásában King Adz gasztro-útmutatása a városi művészetek lelkeinek, legyen szó akár divatról, zenéről, vagy éppen…..
forthegame 2009.11.22 08:47:08
Graffiti blog Helyreigazítás 2009.07.31 23:24:00
Kaptam Tomcattől egy e-mailt, melyben helyreigazítást kér a héten megjelent Tomcat rongálásra buzdít című poszttal kapcsolatban.Ezúton kijelentem, hogy hibásan lett értelmezve az említett posztban Tomcat eredeti felhívásának azon a bekezdése, melyben a következőket…..
Érdekes felhívás jelent meg Polgár Tamás, azaz a Tomcat néven ismertté vált fasiszta "nemzeti radikális" bloggernek az oldalán. A 2009 áprilisában Bolíviában meggyilkolt Eduárdó Rózsa-Flores emlékére egyfajta versenyt hirdetett meg. Ez itt önmagában még nem is…..
Graffiti blog Közkívánatra újra 2009.07.26 22:42:00
Wholetrain_hundub.avi szinkronizált TVrip, 580MB Jobb gomb > Cél mentése másként..(vagy ilyesmi, böngészőtől függően)..
forthegame 2009.07.29 09:34:21
Graffiti blog Szülinap! 2009.07.13 10:45:00
2008 Július 13-án, 10:45-kor jelent meg a Graffiti Blog első posztja, habár maga a blog technikailag jó két nappal előtte született meg, és szinte a teljes köztes idő a dizájn elkészítésével, illetve beállítgatásával telt.  Ezen 1 év alatt épp 101 cikket olvashattatok itt,…..
Kortárs képzőművészet mindenkinek? Otthonra egy milliós műalkotást? Ha nem is eredetit, de legalább egy saját kezűleg hamisítottat beszerezhetünk az iartistlondontól, olyan jól csengő nevű művészektől, mint Damien Hirst, Banksy, Marc Quinn vagy Tracey Emin. Csak az alapanyagok…..
Pár kérdést tettünk fel a hazai plakátkészítés királynőjének, a Ferenczy Noémi díjas képzőművésznőnek és egyetemi docensnek, Szyksznian Wandának. - A különböző honlapokon szinte szóról-szóra ugyanazt találjuk a karrierje kezdetéről. Mesélne egy kicsit az indulásról,…..
forthegame 2009.06.23 10:54:58
Graffiti blog Gyermeknap 2009.05.31 00:01:00
Boldog Nemzetközi Gyermeknapot mindenkinek. A Nemzetközi Demokratikus Nőszövetség 1949 novemberi határozata alapján 1950 óta Magyarországon Május utolsó vasárnapján, általában pedig holnap, Június 1-én tartják, de nekünk persze ebben is különcködni kell. Aki kideríti, hogy…..
Méteres vizipipát küldött az Index 10. születésnapjára Bajnai Gordon átmeneti miniszterelnök. A szerkesztőség nem értette a drogos utalást, ezért utánanéztek, mit is lehet egy ilyen eszközzel csinálni. A 10 éves az Index-blog kommenteiből kiderült, hogy eredetileg ópium…..
forthegame 2009.05.31 17:47:47
@Salvia Divinorum: Fábry aszonta: "legrövidebb vicc: 20 éves az SZDSZ"
kb ennyi :D
  Ez itt denevérország! Hogy pontosan, hogyan kell játszani a társasjátékkal, arról fogalmam sincs, viszont a lényegére biztos tippem van és annak sem lehetnek kétségei aki látta a filmet. A barna bőrtáska stílusosan dugig van pakolva gyanús fiolákkal és üvegcsékkel, a…..
Miután nemrég fény derült a write4gold oldaláról a rendezvény új helyszínére, most új fordulattal gazdagodtunk: úgy látszik, hogy mégsem az Alsóerdősor utcai iskola udvarában lesz megtartva a nemzetközi graffiti verseny kelet-európai selejtezője.…..
A 19 éves Daniel Rothero-t kilenc hónap börtönbüntetésre ítéltek, amiért részese volt a csoportosan elkövetett rongálásnak, melynek eredménye 100 000 angol font kár volt a surrey-i, hampshire-i, berkshire-i, dorseti, buckinghamshire-i, és dél-londoni vasútvonalakon 2006 januárja,…..
Idén is Magyarországon bonyolódik a világ legismertebb, nemzetközi graffiti-versenysozatának egy epizódja, újra hazánkban kerül megrendezésre a Write4Gold kelet-európai selejtezője, a szokott szervezésben, de új helyszínen. Erről az új helyszínről ugyan még nem tudni, hol lesz,…..
Egy érdekes közérdekű kérdés műfűfrontról, hogy akkor mennyiben téhácéoid a tartalma, vagyishogy egy hagyományos, marihuánafogyasztás detektálására készült vizeletteszt reagál-e rá:pisiteszt parám van, és smokeot szivtam elötte is (olyan mint a spice). szerintetek van mitől…..
A Tennessee állam beli Crossville-ben mindössze órákkal azután, hogy hivatalosan kihírdették az 5000 dolláros nyomravezetői díjat a felújított belvárosi épületeket összefújkáló személyért cserébe, egy nő telefonált a rendőrségre, hogy feladja saját fiát."Tudta, hogy…..
Mennyiszer halljuk ezt a fenyegetőzést, persze főleg fórumokon és kommentekben, hát most sokak megelégedésére itt van két kép egy szerencsétlenül járt orosz srácról, akit a vasútőrök vonatfestés közben kaptak el. Lehet élvezkedni...
Rikta az olyan fogyasztó, aki a mihaszna állam eltartásához további adókkal szeretne hozzájárulni. Talán csak a füvesek ilyen hülyék, hogy évről-évre azt követelik: adóztassák meg őket rendesen! Az amerikai NORML a Kendermag tavalyi akciójához hasonlóan egy jelképes…..
forthegame 2009.04.17 09:58:37
Graffiti blog SEEN interjú! 2009.03.17 07:30:00
Ő az, akit nem kell, nem kellhet bemutatni senki olyannak, aki graffitisnek vallja magát, de egy-egy tájékozottabb kívülálló is könnyen lehet, hogy hallotta már ezt a nevet. Seen. 37 év aktív graffitis pályafutással a háta mögött, a világ minden táján előforduló…..
Újabb zseniális legalizációpárti cikket hoz a Népszabadság, ami minden harmadik bekezdésben, azért csak elpuffogtat egy-egy 80 éves ellenpropaganda-közhelyet. Természetesen szerintünk is direkt erre kijelölt boltokban kellene árulni nagykorúaknak a füvet, de ezekkel az érdekes…..
Tibor küldte nekünk az alábbi levelet, egy érdekes és jogos kérdése van a kedves kommentelők nagyrészéhez: Helló! A butaság és igénytelenség témában sokan bírálták a vonatok összefestését, mert hogy az "úgy szép ahogy van", vagy éppen "azért szar mert…..
Egy baromi jó kis dokumentumfilm-szerű ez, fokozottan ajánlott megnézni, franciául van és én sem értettem egy szót sem (na jó, párat, de nem sokat) belőle, viszont nem mindennapi dolgokat mutat be (vagyis de, de nem akárhogy). Mindenkinek javaslom, 53 perc...
forthegame 2009.03.10 14:27:57