Regisztráció Blogot indítok
Adatok
c72

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglátjátok Feleim, jövőre már piros betűs ünnep lesz ez a mai nap. A Nagy Visszavétel napjaként fog bevonulni minden magyarok történelmébe kitörölhetetlenül. A MOL egy része ismét a miénk, hős kormányunk Kedves Vezetőnk vezényletével kiszorította a ruszkikat nemzeti -…..
Senki nem mondhatja, hogy nem lelkesedtem a budai Vár lejtőjére telepített szőlők iránt. Már az első pillanattól kezdve remek ötletnek tartottam, a megvalósítás hírének is örültem, sőt a - szerintem nem túl szerencsés - tabáni pincékkel szemben pozitív példának állítottam…..
c72 2011.05.03 13:42:31
@Julio cesar: Pontosan ezért éreztem fontosnak, hogy lássuk végre, mi lett egy sokkal kisebb területből, mint a Tabán... Szép füves-bokros domboldal volt valaha.
"Ha nem tudsz használni, legalább ne árts" – ez az egyszerű elv maximálisan igaz az itteni "arculattervezőkre" is...
c72 2011.05.03 13:47:54
@Retekbácsi: Ősszel pedig ráakaszthatnánk mindegyik karóra egy-egy töklámpást. Nagyon ott lenne a látvány!
  Van ugye a Szeretem Budapestet Mozgalomnak ez a Szexi Budapest elképzeléscsomagja, amelyiknek egyik sarkalatos pontja a budai borkultúra feltámasztása, vagy legalábbis megidézése. Ennek egyik eleme, a Vár keleti lejtőjére telepített kis szőlőültetvény már meg is valósult.…..
c72 2011.04.27 11:28:40
  A Tabános poszt kommentjei közt bukkant fel kakukk2 kommentje:   a Horváth-kert elég gáz, igen. Megcsinálták a szobrot, ennek örültem. Köréje egy kis amfiteátrumot, egész helyes volt. És most látom a minap, hogy aköré meg odaépül egy giga-mega-körbódésor-lufasz,…..
  Hároméves küzdelem után sikerült elérni, hogy a Fehérvári kapu alatti 0,7 hektáros területre szőlőt telepíthessenek. - nyilatkozta a Népszabinak Bojár Iván András, a főváros városarculati tanácsnoka az ősszel kezdődő munkálatokról. Szívből örülök neki! Mint azt…..
A talányt Solaitid (a Csipkerózsika-álmot alvó, pompás Városképp szerzője) vetette fel a Budapest-bloggerek levlistáján: Vajon a Ferihegyi Repülőtérre vezető utat is Liszt Ferencről fogják elnevezni? A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető út igazából csak…..
c72 2011.04.26 14:30:47
Tegnap jót derültünk azon a listán, melyet a győri időközi választások eredményének tálalása adott - azt vizsgáltuk, milyen címmel hozták a magyar online lapok a Fidesz helyi vereségét. A tanulságos lista alapján kiderült: a Hírstarton látható címeknél a 168 Óra…..
A rendvédelmi dolgozók a belügyminiszter tiltása ellenére egyenruhában vonultak a Parlament elé, hogy jogaikat követeljék. Becslések szerint több mint tizenötezren vettek részt a megmozduláson. A tűzoltók egy transzparensre ezt írták: Mi a macskát is mentjük, de velünk a kutya…..
törökgáborelemez 351. She? 2011.04.18 02:45:09
Bár már többen és többször javasolták, eddig még nem írtam Tétényi Éváról. Elsősorban azért, mert szándékaim szerint ezen a helyen nem a személyes szimpátiám szelektál; azzal foglalkozom, ami fontos, jelentős és lényeges a magyar politikában – akár tetszik (nekem…..
c72 2011.04.18 10:22:52
@xorfrion: +1, pontosan erre gondoltam én is :)
Meg hogy milyen nehéz lehet egy ennyire férfiközpontú pártnak, mint a Fidesz, tudomásul venni, hogy van egy nő, aki többet ér, mint ők együttvéve...
Mosolyogtató a Magyar Nemzet Online és a HírTv egész napos, minden kattintásra igényt tartó akciója, mellyel Gyurcsány Ferencet igyekeznek démonizálni. Több kérdés vetődik fel, amikor Facebook-kommentekből címlapsztori lesz, amikor Gyurcsánynak MTI-közleményben kell…..
Szeretem, mikor egyik másik politikusról lehull az álarc, és kikacsint mögüle a vérgőzös, őszinte valóság. Amikor már nem tudja tovább megjátszani magát, és kénytelen kitörni a kenetteljesség és pátosz ragacsos mocsarából, mert hajtja a vére, eluralkodik rajta az…..
c72 2011.04.09 13:03:09
Külön blogbejegyzésben emlékezik meg az Economist Deutsch Tamás roppant szórakoztató twitteres pályafutásáról, aminek kapcsán gyorstalpaló nyelvleckét is kapnak az olvasók a magyar nyelv csodálatos káromkodáskincséből.A mikroblogon Dajcstomi néven publikáló, 1320 követővel…..
Varánusz Lájkolj, baszod! 2011.01.23 08:00:00
Mivé legyünk most nélküled? Hová megyünk így nélküled? Te meg csak ülsz, fáradtnak tűnsz, Tovatűnt szép ígéretek, nélkülük mi hová legyünk?Nagy utazás, ez a vonat már elindult, Nagy utazás, most a vágyunk már megint új útra visz, induljunk el hát…..
Szombat reggelre a hazai blogszféra java része a minden valószínűség szerint a Fidesz vérprofi kommunikációs stábja által kiötlött facebookos hűségeskü-oldalról beszél. Ez a klónokra épülő vazallusképző (olvasd: seggnyaló) közösségi képződmény azonban a…..
Az apropó pedig:"Az m1 intendánsi feladataival, a megújuló műsorkínálat kialakításával Medveczky Balázs vezérigazgató Rákay Philipet bízta meg. Medveczky Balázs azt várja az m1 új intendánsától, hogy irányításával a nemzeti főadó újra Magyarország mértékadó…..
c72 2011.01.03 13:22:13
@átlátó: Hát azért nekem van jópár ismerősöm, aki már "nagyonnagyonfiatalon" is értelmes volt. Lehet, hogy úgy születtek...?
A The Oatmeal bemutatja a kilenc "legveszélyesebb" Facebook felhasználót. A Játékos, aki megállás nélkül játszik, üzenőfalán naprakész információkkal a legújabb játék hírekkel.  Ismerőseit is folyamatosan elárasztja  játék meghívókkal, ajándékokkal…..
Varánusz Aláírod, Pali? 2010.12.29 08:00:00
Nagy nap ez a mai, Feleim! Vigyázó tekintetünket a Sándor Palotára vessük és figyeljük, hogy ébred a Nemzet Tolla a mai napon. Eljött a nap mikor döntenie kell: tökös legény lesz végre, vagy pöckölhető fejű vásári figura. Kiteszi az országot EU elnökségesdivel együtt…..
c72 2010.12.29 12:05:48