Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pálcika

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha szükséges közszolgálati szerepet is ellátnunk, tessék: "A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium felügyelete alá tartozó Hungarofest Nonprofit Kft. a megyei és fővárosi kormányhivatalokkal közösen, a megyék közti együttműködés jegyében, a Kormányablakok…..
pálcika 2011.08.15 00:01:37
@demján marley: legjobb vagy:)
Egy betegségsorozat kétharmadánál járok és persze az alagút vége még sehol, de ahogy a testem megcsillogtatja erejét időnként, úgy teszek fogadalmakat magamnak,h legalább jövőképem legyen. Ilyen a mindennapos testmozgás, az egészséges táplálkozás, a heti fűnyírás és a…..
Van-e visszatérés a monogámiába? Ha az ember már belekóstolt abba, hogy milyen élményekben lehet része egy külső kapcsolat révén, vagy akár a kalandozásnak köszönhetően, képes lesz-e végleg hátat fordítani ennek az életvitelnek, és visszatérni a monogámiába? Mondjuk,…..
pálcika 2011.07.24 20:17:54
Decemberben ismertem meg egy "ismerkedős" oldalon.Leveleztünk párat,megbeszéltük,h találkozunk.Úgy jött ki a lépést,h nem jött össze.Sokszor írtam neki,néha válaszolt. Végigkövettem a fórumhozzászólásait,írásait.Mintha én írtam volna őket. Végül július elsején átjött,mert nagyon kíváncsi volt rám.Csak megcsókolt,sokszor és a kezemet fogta meg. Pár órát beszéltünk.Aztán megbeszéltük,h ismét átjön.Kívántuk egymás testét,de lemondta. Felesége van és két gyereke.Nekem meg élettársam és egy gyerekem. Teljesen eltűnt. Persze,a számát tudom,habár megszakított minden kapcsolatot. Elvesztettem. De mégis...amikor a kezemet megfogta,nem tudom leírni. A csókja pedig ááá...tök ijesztő volt.Szerintem neki is.Ezért tűnt el.Sajnálom.De belül érzem...hogy találkozni fogok vele. Üzentem neki, h ha majd bármi baj történik velem,akkor keresni fogom.Addig nem. Sajnos,elég beteg vagyok és lesz még műtétem. Ha sikerül felépülnöm,akkor meg fogom keresni és elfogom mondani,amit érzek.Amit itt is írtam nektek.Aztán hazamegyek és nem keresem ebben az életben. De az még hozzá tartozik,h több,mint fél évig kerestem az egész világhálón egy fals ímélcím alapján és megtaláltam.Pedig olyan nevű faszi van egy rakat.Egy csomónak írtam is:) ...és végül ő is válaszolt.Persze,lehet,h igazatok van és véletlenek egybeesése:))...azt gondolom,h mindenkinek a sorsa meg van írva.Kis változásokat tehettek,de a főbb életeseményekben nem. eldöntheted,h milyen hónaljstiftet használj,de hogy pont ki lesz a párod és mikor,azt nem.
Kettős Mérce Idegen testek 2011.07.22 13:54:00
A zsidózó jobbikos képviselő nem ámokfutó, hanem próbatámadó. A Véleményvezér bloggal nem értek egyet abban, hogy a politikai logika az antiszemita Lenhardt Balázs lemondását kívánja. Talán inkább pont ellenkezőleg. „mert Lipótváros büszkesége, amely a hazai…..
pálcika 2011.07.23 12:50:03
@Benfranklin: Nem tudom,h ki vagy,de a hozzászólásaid értelmesnek találtatott számomra a sok suttyó közt:) Vendégem vagy egy sóletre, sült libamájra,vagy amit a legjobban szeretek /remélem,h te is/,egy csípős szecsuáni levesre!:)))
...de ez nekem tetszik! 3000 dollárért már egészen komoly bringát kapni, legyen az túra, monti, vagy bármely más, nem kifejezetten élsportra szánt gép. De ezek csak ritkán hagynak mély nyomot a tulajdonos személyiségén, illetve kevesen emlékeznek majd rá csak a bringa miatt. Az…..
pálcika 2011.07.22 10:35:30
 A gazdasági válság óta újra növekszik az öngyilkosok száma, évente 2500 magyar vet véget életének. A rendezetlen körülmények között élő fiatalokon és a magukra maradt, beteg időseken kívül a legveszélyeztetettebbek a középkorú, elvált, vidéki, aluliskolázott…..
Gyerekkoromban tanultam ezt  a könnyen elkészíthető oroszok által nagyon kedvelt salátát. Ők főleg nagy vacsorákon teszik az asztalra a cékla- és a gombasaláta mellé. Jól illik sült húsokhoz köretnek is, de én most reggelire készítettem el pirítóssal.Hozzávalók: 4…..
Nyusziboogie Nyomozati akta #01 2010.01.13 21:30:04
Vizsgáljuk meg az indítékot.Ami adott:- 24 éves, vidéki lány- egyetemista- prostituáltTermészetesen mindenki maga választja meg szakmáját. Ezzel itt nem is lesz baj. Itt inkább arról értekeznénk, hogy miért kell ekkora felhajtást kerekíteni az egész köré? Miért érdekes ha…..