Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aXis

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szevasztok! Mindenkinek kurva nagy örömmel jelenthetem be, hogy (dobpergés) új sorozatot indítunk, mely minden szombaton fog megjelenni, feltehetőleg 17:00-tól. A címet már fentebb olvashattátok, szóval nem ismételném feleslegesen magam. Pár szót mégis írnék ehhez, hogy mégis mi…..
aXis 2008.12.09 15:51:01
nlts: a te stílusodnak is van pár sztereotíp, de sajnos/szerencsére (inkább előbbi) állandó jellemzője. az, h lefikázod 1 dolog, az h bunkó vagy 1 dolog, elvégre szabad országban élünk.

dav + nlts: 1 dolog birizgálta csak meg a szemem sarkát (leginkább dav hsz-ában), az h TI osztjátok az észt, aki viszont a másik oldalon van le se szarjátok. nem, nem magamról beszélek mielőtt énis a fikázás listára kerülök (nem volt/nincs/nemislesz zenekarom, sőt még nemis húgom-bátyám-anyám-apám a fent említettek), azokról beszélek, akik csinálnak vmit, ami neked, neked meg neked nemjön be. neki, neki meg neki viszont bejön. Te jóminőségű, odabaxós szöveget akarsz, más csak meghallgatni az általad kikiáltott nagybetűs "szart". ÉS? hol érdekel az téged? ki a faszt akarsz te megnevelni és főleg minek...? vagy csak olyan jó osztani az észt (bár' az lenne!)?

1:0 nikson marci javára, "Én sem hallgatok soha Alvint vagy Macskanacit... egyszerűen nem bírom, de sosem fikázom nyilvánosan, mert minek?" ENNYI. (pont).

A véleménnyílvánítás okés, nekem is van, nekedis, de a "FEJEZZÉTEK BE AZ ILYEN SZAROK HALLGATÁSÁT, MERT KÁROS" hsz-khoz no comment. Elmagyarázom neked ha akarod, h mi a káros.. :P

zé: sztem is qrvára hajtóanyag ha lebaxod a fejüket, h milyen szarok, balfaszok. értelmes kritika hajtóanyag, de amit itt kaptak... ettől nálam többet jelent a kritika mint szó, olvasni is rossz volt.

Egyébként, csakhogy a témát is érintsem: Aktuálisékat személyesen ismerem, élmény egy koncert velük bármikor. Niksonék jók, többi pedig.. hát zene, kinek mi tetszik.

Köszöntem a lehetőséget!
aXis 2008.12.10 09:42:18
Mélyebben tisztelt Dav!

Látom rohadtul unhatod magad ha már rajtam akarsz szórakozni! :)
És örömmel látom, h szorult beléd némi kultúra (legalábbis vmi halvány nyoma). Ezekszerint nem olvastad el figyelmesen amit ítam: "A véleménnyílvánítás okés, nekem is van, nekedis..."
Nem azzal van bajom h rühelled a mai skatepunk név alatt futó dolgokat (az a része nem érdekel), hanem azzal ahogyan ezt teszed.
vszínű eme zenekarok nagy %-a nem olvassa az itt leírt okosságokat, nem tanul belőle, nem sértődik be, nemis lesz tőle jobb, nem fog kevesebb szar punkot hallgatni, csinálni... DE...

...De mint már mondtam, ami nem jutott el a te rebellis pankrokker elmédig, mit érdekel téged, h ki mit hallgat? Zavar? na de őszintén. Vagy nem bírod ki, hogy ne te legyél a nagy szarozó, akinek semmi sem jó, ha meg vmi jó, akkor azt szeressük gyerekek, mert ezek hallod leraktak vmit az aztalra. miből gondolod, h amit te szeretsz az jobb? zéró tolerancia, ragadós. Csak kár, h itt és ebben.

Nahde jogod van azt szarozni, amit akarsz, így igaz. Ebben egyet kell értenem veled, mégha nemis tetszik ahogy csinálod.

Nem vagyok sem védőangyal, sem cuki, csupán szemet szúrt a mocskos szád és ami kijött belőle (vagy ikább ujjad, bár az remélem tisztább :p ).

ui: erre még muszáj reagálnom sry:
"...jelen esetben te, aki nem tűri el, ha valaki leszarozza az általa kedvelt zenekart": nos, mint mondtam, én Aktuális és Nikson párti vagyok, nem igazán lettek lehúzva eme csodálatos kritikában, a többi banda nekem kevésbé jön be (látod ebben véletlenül hasonlítunk). De akkorsem fogom őket tahó paraszt módjára lefikázni, akár vagánypankrokker vagyok akár nem.
De ez csak én voltam.