Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juhé

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hirtelen vízzuhatag zúdult mindkettőnk nyakába. Csak röhögtünk." Idilli, nyaralós történet következik: amíg az ember fiatal, minden őrültségben benne van. Egy lánycsapat elszalaszt egy remek alkalmat, hogy a nemzetközi kapcsolatainkat ápolják, de nem töri le őket.…..
Néha a játék komolyra tud fordulni. Ha két ember egyszerűen nem egymásnak lett teremtve, a sors és az a drága internet szerencsére közbeszól. Akad helyzet, amikor érdemes kockáztatni… és nyerni. Két szerető szívet választ el a távolság, valamint az a tény, hogy a férfi…..
juhé 2009.10.01 15:21:11
Benedek Elek-i népmese a menyasszonyról, aki túlzásba esett a leánybúcsúján. Figyelem, nem érdekes, hogy kamuszagú a történet.Menyecsketánc – kárpótlással A történetet egy esküvőn hallottam a közelmúltban. Aki elmesélte, ugyancsak hallotta. Azt is mondhatnám, hogy…..
juhé 2009.09.30 12:55:13
@[megmondoember]:
kurvára bejön a dumád!
azonos a gondolkodásunk, csak én nem tudom magam ilyen "szakmaian" kifejezni..:D
Aki családot alapít egyúttal szemellenzőt is vásárol? Azért mert valaki meghitt családi körben él, még flörtölhet néha? Az alábbi történetben két családos ember ismerkedik meg. Nagyon. Telefonszámcsere, néhány hívás, és minden megy magától. De merre? Mi van akkor, ha az…..
juhé 2009.09.22 11:58:19
Nem értem, hogy a fiú miért nem kapaszkodott abba a kiskapuba, amit a végtelenben való találkozás jelent.Hello, Rövid de velős, én mondtam. :-)Helyszin: házibuli, szinészpalánták, barátnőm és én, frissen végzett közgazdászok.Sosem birtam nagyon az ilyen elvont egyéneket, és…..
juhé 2009.05.27 08:11:54
@Pink szabadságon:
nem értetted amit írtam.
nem a gondolatban megcsalásról írtam.
hanem arról, hogy ki is kezdtek valakivel.
bocs,ha ez engem zavar.
ez a ne nézzen másra,vagy ne nézzen meg mást, és a szemezés között sztem óriási a kül.
ha nálad nem, akkor kívánom,hogy mindig olyan pasid legyen, aki kikezd másokkal, és melletted szemez más nőkkel
 Egy férfinek lehet-e nagyon szar a szex, amikor a nőnek nagyon jó? Hát persze. Le akarok feküdni veled vs Le akartam feküdni veled (előtte vagy utána otrombább?) A mai (05/25) kommenteket olvasva jutott eszembe ez a kis intermezzo: Pasi 40+, évekig odavan, de családosok vagyunk (ő…..
De hát van hova? - És itt kezdődtek a bajok.Sziasztok!Engedjétek meg, hogy megosszam veletek legfrissebb szakításom történetét. Ígérem, rövid lesz.Én lány, 18 éves, a fiú 21. A lehető legtöbb hibát elkövettem, interneten ismerkedéstől kezdve a távkapcsolatig, a rózsaszín…..
Új láb, új élet, ezt már egy korábbi posztból tudjuk. Most meg: fájó láb, fájó szív. A kép innen. Üdvözletem. Régóta olvasom a blogot, és fogalmazódott meg bennem lassan a poszt is. A kapcsolattal nem untatnék senkit sem, olyan volt mint bármelyik kapcsolat, hol jó, hol…..
Mivel évekig bölcsészkarra jártam, ezért csak óva intenék mindenkit, főleg a lányos anyukákat, hogy jó ötletnek tartsák a BTK-t, mert az oktatás eleve szar, de a kiskocsmában randizgatás is itt burjánzik. Mai tanulsá: több kapcsolatban élő férfit le kell lőni. Kedves…..
Délelőtti szabályunk: ne házasodjunk, amíg nem vagyunk biztosak. Alszabály: viszont ne kacsintgassunk a barátunk barátjára.   ÉS MI VAN, HA NEM BÍROK??? Rég volt, mikor kezdődött a történet, szűzességem elvesztése előtt :) kb 12 éve. Egyetemi szerelem, nekem igazi első.…..